Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uykum var, basım agrıyo, popom sandalyeye resmen yapıstı

ayrıca gerginim mazaretim var asabiyim ben!

o yuzden iyisi mi;

su klavyeye yavas bas! yoksa avazım cıktıgı kadar bagırcam sevgili cadaloz iş arkadasım...

annen her gün arıyor davet ediyor benimde hep bi işim çıkıyoryaaa aslında bahane bunlar
ama haketti napim bayramda görüşmemize engel olmasaymış
çok çekecegi var bu kadının benden çokk

of ya of çık git artık hayatımdan be çocuk.. Çek o ela gözlerini gelme aklıma defol git sevmiyorum ben seni zaten artık sevmiyorum işte

çok mu fazla pembe hayal kuruyorum ben acaba:26:dur pardon sayende pembe gözlüklerimi çıkarmam gerektiğini unutmuşum bencilll:103:

beni aramadığğıın heeer dakikaaaa 1 tane ülkeeer ece çikölataaa yiceeeemmm yarında heryeriimiii pis sivilceler bassıııcaakkk çirkin bi puuuf olucaaaamm Arasanaaa be adaaaammmm ne bu yoğunluuukkkk!!!

Lütfen bir an önce evlenelim, işten dönüşünü sabırsızlıkla bekleyeceğim günleri şimdiden çook özledim kocacım ((

geç kaldın puf canavarıımm çikölataların hepşiiiinii yeediiim kiiiğğğ ama sesıınıı duyduum yaaa yarın yüzüm kabarcık kabarcık bileee olsaaa "ben dönyanın en gözeell pufuuyuumm" modundaaa oliciiimmm

Son düzenleme:
Yoksun..
bunun için 'bu haksızlık ama' diyemedim..
Sadece seni içimde taşıyorum
bil istedim..

Yine acıttın işte yüreğimi. Hala ve hala acıyor.Dinmiyor.Neymiş bu bendeki sevgi..
Sev sev bitmiyor. Nefret öfke kin hiç bişey yok işte. Unutamadım.
Şimdi desen ki olmuyor sensiz, hiçbiri yerini dolduramıyor... Öylesine ihtiyacım var ki sana

Gidip yad ellere vardın....

Gönlüm buna dayanır mı?

aşkıııııı
lisedeki gibi yine senin esmer bomban oldum
bakalım yeni saçlarımı beğenicek misin
azıcık mazi yapalım
yarın ilk günkü gibi olalım :127:
lise formalarımız dursa onları da giyerdik
aa ama gülümü de isterimmm
hem de bu sefer bana gülü uzatırken ''bana mı'' demem, direk kucağına atlarım
yıllar beni yüzsüzleştirdi mi ne :97:
ama sen hala ilk günkü gibisin

Istanbul maceramiz yarin sona eriyor...
Zaman nasil gecti anlayamadim bile omrum.
Neyseki Mugla maceramiz basliyor

( Ozleyecegim seni Istanbul )

bugün "yeniden toparlanmak" adlı kitabı alıp okumaya başlayacağım. umarım bir faydası olur. bütün bunlar hep senin yüzünden, biliyorsun değil mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…