Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"Sana sarılmak" ne kadar çok özlediğim bir eylem.. Ve de akşam o kadar yanındayken, yakınındayken aslında sana uzak olmak. Çok zordu, çok...

Ama daha yapman gereken çok şey var, bu sebeple bekleyeceğim... Süresini bilmiyorum ama bekleyeceğim ne kadar savaşacağını görmek istiyorum!

Tilkinin dönüp dolaşacağı yere gidiyorum.2 ay tatil bitti.Hiç ayrılasım yok senden be İzmirim hiç yok

Son düzenleme:
farzediyorum ki bütün kk üyeleri burayı okuyacak ve benim falımı yorumlayacaklar..:)

Çıplak ayak aşıkların dansı
Ateş bacayı çok fena sardı
Çakırkeyif yıldızların dansı
Ateş bacayı çok fena sardı

Dün geceki uykusuzluğumun sebebi sendin,aynen yıllar önce olduğu gibi...
Ama bu defa ağlamaktan değil sana şen kahkahalarımı dinletmekten uyuyamadım.
Mutluluğumu dinlemek çok mu hoşuna gitti de kapatamadın telefonu?
Yoksa zoruna mı gitti benim kurduğum yeni hayatımda nokta kadar yerin olmadığını görmek?
Sana bunları ya da bu kadarını yapmak istemezdim inan,ama kendin kaşındın işte.
Ne çok değişti buralarda hayat,insanlar ve biz. Oysa sen hep aynı yerde,aynı kişisin. Bir insanın zerre kadar değişmediğini görmek ne kadar doğru bir karar verdiğimin ispatı! Kendimle gurur duyuyorum sayende!
Şimdi...
Şimdi...
Şimdi...
Şimdi defolabilirsin,teşekkürler!!!

Peh! Bunu söylemek için mi attın o mesajı? İnsan seni özledim derdi ne öküzsün be çocuk!
Ama sağol yine de beni düşündüğün için

Son düzenleme:
Sadece 1 saniye 1 saniye olsun aklından geçiyormuyum?

samsun, yaktın yüreğimi ömrüm yetermi seni görmeye..

not: hoşap suratlıymış senin yüzünden sopa yutmuş gibi geziyorum yağmurlu havada 1 bardak su yok sana uyuz

not: dünyada başka adam kalmadı dimi beni arıyorsun soracak başkada bilen yok ayrıca tüm dünya olur diyor ben olmaz diyorum diye takıldı aklına off uleen offfffffffffffffffffffff

not: boşver..

'Giyecek hicbir şeyim yok' mevsimi başlamış bulunmakta! Kredi kartın yakınlarda olsun askım :)

kasti mi yapıyorsun bilmiyorum be adam ama seni allaha havale ediyorum ..müdür oldun ya ver emirleri allahda sana öyle görevler versin ki bu yaptıklarını sana döndürsün dilerim allahtan..

10 gün sonra benim doğumgünüm..
ve ben seni yanımda istiyorum sevgilim..
güzel bi doğumgünü mesajı, telefonda kutlanan, seni seviyorum sevgilimle biten bi konuşma istemiyorum..
hediye de istemiyorum..
ben SENi istiyorum yanımda sadece..
3 yıldır doğumgünlerimiz, tüm özel günlerimiz ayrı geçti...
iyi ki doğdun aşkım de, sarıl bana sıkı sıkı, o yeter bana...
seni çok özledim sevgilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…