aşkım inan üniden sevdiğim arkadaşımın asker yareni oldğnu bilmediğim gibi bugün asker eşi olucağnıda bilmiyordum ne yakındık keşke düğününe gidebilsek bizle aynı günelrde ilişkileri başladı ama onun sevdiceği okulu 2010 da bitirdi ve okuduğu bölümle alakasız asker oldu türkiyenin heryerini dolaşacakalr şimdi bizim kızda kpss hazırlandı 1 senedir görüşemiyorduk oysaki bana evlencen çok zorluyor yanında istiyor dediğinde acele etme demiştim
canım aşkım çok mutluyum onlarda sevdiler biribirlerini kavuşuyolar msj attım darısı başına dedi inan çokmutluyum onlar daha uzaktılar şimdi tek yürek olucaklar
ben arkdşmı bilirim hiçbişi istememiştir masrafa sokmamıştır aşkını bende onun gibi olucam canım merak etme artık çok istediğim şelere ara verip makul istekelrde olucam çünkü en fazlasını kat kat allah veriyor
çok mutluyum üniden arkdşlarmız birbir gidiyor aslında önce bizim kız değilde başkası gidicekti hızlı davrandı bizimki :)))))))) kasımdada önce gidicek olanının düğünü var inşallah onun yanında olabilirim
çok mutluyum senin sesinle uyandım ve arkadaşlarımın uzaklıklara engel mutlu haberlerini aldım uzaklıklara engel gördüğüm en dürüst en doğru en temiz aşklar onlarda ilk aşkalrıyla ilk ellerini tutuklarıyla evleniyorlar, üniversitedeki aşklarıyla evleniyorlar bundan daha güzeli yok terminalde biticek demişlerdi bitmedi senelerdir sürüyor mutluyum
arkalarından bende ilk elini tuttuğum adamla el ele dünya evine evet demek istiyorum