Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çook çoook beğendim tabi ki hayatımm..
her seferinde yeni yeni bir yanını keşfetmek kadar güzel bir şey olamaz..
buram buram "sen" kokuyorum..

Nerdesin sevdiğim?... Bırak sesini duyayım....

Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, Sana hep hep yeniden başlamak isterim

sana inandım koştum geldim
dünde ne vardı unuttum geldim
dünya yansın koyverdim
bana biraz 'aşk' ver

ahh ne yapmaya çalıştığını bi anlasam seviyor musun sevmiyor musunn sevmiyorsan neden arıyorsun gelmemi istiyorsun sürekli seviyorsan neden arkadaşım diyorsunn niye böyle kapalı kutusun anlayamıyorum senii çok yoruldum iki arada kaldım

Bana hiç olmadık yerden hiç ummadığım anda gelen en güzel şeysin hemşom
Gönlü güzel, kendi güzel arkadaşım...

ah be sevdiceğim 3 yılı çoktan devirdik seninle ama şu keçi gibi inatlaşmayı bırakamadık hala nolduda şimdi buluşmaktan vazgeçtik anlamadım ki ben şimdi :)
nolurr iş çıkışı kapıda göreyim seniiii :))

Sen benim en KIYMETLİMSİN.... İyi ki varsın, az da olsa sesini duymak beni çoook mutlu ediyor...

Aşkım senin böyle çalıştığını görünce çok mutlu oluyorum.
Seneye Antalyada yine beraber olucaz sanırım

Çok canım sıkılıyoooo ... Ne zaman göreceğim seni.... Hergün berbat geçiyoooo zatennnn:18::2:

Gecen yıl bugun ikimiz de cok mutluyduk aşkım cunku ertesı sabah tatıle gıtmek uzere yola cıkıcaktık çok güzel bı hafta yasattın bana ama sımdı tam 1 yıl sonra aynı gun yanımda yoksun sevgilim hatta 358 gun daha yanımda yoksun senı cok ozledımm

Nolur geçsin günler....

Geçsin...
Geçsin...
Geçsin...
Geçsin...
Geçsin...
Geçsin...
Geçsin...

Sıkıntıdan patlamak üzereyimmmmm

hayvanım, öküzüm, şimdi suclu oldugum için bana atarlı atarlı hareketler yapıyosun ama şu aramızdaki soğukluk geçince gününü göstericem sana. koca totolu sevgilim benim..

Süslü kızım benim,bir ortak olmadığın yüzüklerim kalmıştı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…