Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adım adım yakınlaşıyorduk ya hani en başlarda.
Yine öyle düşün sevdiceğim...
Adım adım yaklaşıyoruz birbirimize, hayallerimize, geleceğimize.
Aramızda yüzlerce kilometreler varken şimdi daha yakınız bak...
Koşarak gelmek isterdim sana ama...
Adım adım yazılmış kaderimiz.

eğer ben bunu da aşarsam var yaaaa, daha hiçbişey beni yıkamaz ! iş ki aşabilecek miyiz.. hadi burcu diyorum kendime.. hadi burcu tökezledin ama düşmedin, düşmeyeceksin, hadi burcuuuu, burcu hadi kalk diyorum.. sendeleme burcu ! lanet olası gözünün yaşı dinsin artık burcu diyorum.. at artık kafandan şu nasılları nedenleri... oldu işte.. oldu... tamam geçti ama artık... hadi burcu diyorum... kalk ayağa hemenn hemennnnnnnnnn

Saatlerdir konuşmadım. Odama kapandım. Aylardır bitirmediğim ahşap boyamamı bitirdim. Yoruldum. Bişeyler yemeye kalktım, kendimi ağlarken buldum. Abimden sonra da sen mi başlayacaksın anne? Sende dön sırtını.. Kime yaslasam başımı, alıp kendini gidiyor zaten!

doğum günün için şeker hamuru damla çikolata krem şanti kalpli şekiller almıştım bugün belki barışırız sana ellerimle doğum günü pastanı yaparım diye aşk kavanozunu zaten günler öncesinden hazırlamıştım geriye sadece hediye kalmıştı onuda alacaktım ki kavgamız dahada içinden çıkılmaz hal aldı bana çok haksızlık yaptın çok canımı yaktın ben senin için böyle uğraşırken saçma sapan bir sebepten dolayı yine herşeyi mahvettin başarınla öğün ! artık daha fazla gururumu ayaklar altına alıp çabalamayacağım ! bitti ! benden bu kadar ... haksız yere canımın yandığı yeter

Bence insan sevdiklerini Allah'a emanet eder..
Sevmediklerini ise Allah'a havale eder..
Seni Allah'a havale ediyorum.. Benden aldığın herşeyi senden bir bir çıkarması için.. Çünkü O'ndan başkası yalan anladım..

Bence insan sevdiklerini Allah'a emanet eder..
Sevmediklerini ise Allah'a havale eder..
Seni Allah'a havale ediyorum.. Benden aldığın herşeyi senden bir bir çıkarması için.. Çünkü O'ndan başkası yalan anladım..

anladık beyefendi sende boşuna kalp yerine taş taşıyanlardansın iyi ne diyelim hayırlsısı
ama benim için fark etmez artık sevip sevmedigin.

Belki yarin seni gorurum.. yine ozledim biliyo musun? Bu duygu sacma ama guzel. Bazen yoruldugumuzu hissetsem de olmuyor, yapamiyoruz ayri... askimiz kenetliyor bizi yeniden, bir yerlerden... pes etmek istemiyorum. Aski kolay kazanmadik. Hatirlasana o konusmalarimizi.. Sabahlara kadar! Ama mutluydum ben, mutluydun sen! Simdi kim degistirebilir bu gercegi?
Gozlerimi kapamak ve senli ruyalarda bogulmak istiyorum.. birakma ellerimi.. sakin birakma.. o kadar guclu musun? Bensiz bi sabah.. bensiz bi gece.. ya hersey yalansa? Korkuyorum... sensiz kalmaktan degil, kirilmaktan... kalbim, ellerinde... ve oyle berrakki... birakma kalbimi!

Senin gökyüzünde benim yerim yoktu
Senin toprağında benim evim yoktu

Güzelmiş...

Akşam ben ağlarken gözyaşlarımı öperek silmen bana kendimi daha da suçlu hissettirdi.

Yüzüne söyleyemesemde özür dilerim.

Seni bu kadar üzüp incittiğim için...

Gözümde git gide daha fazla büyüyorsun ve bu benim için korkunç bir şey. :S:18:

Bunu aşmazsam vay bana vaylar bana..

Dün "canım" olan yarın "düşmanım" olmaz benim..
Yaşananların hatırı hep saklı kalır. Hatırları sorulur selamları hep alınır...
"Sildiklerim" vardır bir de !
Onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır..
Adları anılmaz hatırları sorulmaz sadece
beddualarımdır...
... Vicdanla birlikte.. "şeref" ararım ben sevdiklerimde;
Her zaman doğru değildir elbet seçimlerim..
Zaman gelir "şerefsizleri" de severim..
Her yerde gözüm kulağım vardır benim
"Eksik söylemek yalan söylemek değildir !" mantığındaki
Beni değil kendini kandırır yalnızca...
Bilmezden gelişlerim aptala yatışlarım,
Kaybetme korkumdan değil, karşımdakilerin yalan söyleme potansiyellerine olan merakımdandır...
"İnkar" olmaz benim hayatımda..
Yaşananı "yaşanmamış" saymam
Sayanlarıda saymam...
Kelimelere sığmaz, sayfalar sürer beni anlatmak
Ama ne kadar anlatılırsa anlatılsın;
Yaşayan bilir beni..
Yaşamayan anlamaz...
Ağırdır sevmelerim. Her "YÜREK" taşıyamaz..
Büyüktür umutlarım Her "OMUZ" kaldıramaz...

Nazım Hikmet RAN

aşkım babamın sabah afyonmu kimbilir ailleri ne kadar sevinmişti sırf orası çıktı die sözleriyle uyandım çok hastayım ve işe gidemiyorum uyandığım gibi koştum tv ye veeee böyleeee oldum nasıl neden dedim

yaaa aşkım bitir şunu şu askeriyeden çık lütfen burda kimsenin can güvenliği yok allahım sakınsın inanmıyorum heran herşeyin olduğu bir kurum

karada havada denizde dalaş var amerika vakti zamanında gemilerimizi egede batırdı uçaklarımızı indirdi şimdi hatılıyorumda yaa yine öle olsa ne olcak napcaz boyun eğiyoruz

biz şimdi kendi askerimizi kendi bilinçsizliğimizlemi öldürdük aşkım bu askeriye bölemi sen diyordunda ben ne güveniyordum meslek olarak askeriyemi çok ciddi sölüyorum asker olarak kalırsan aşkımız bitcek ben bundan bugün emin oldum seni görmemek biryere dursun bizim aşkımızı yöneten yönlendren bir gücünü boyundurluğuna asla girmem sende girmezsin

özledim diyordum ya özlemek batsın onlar ölüyorlar ben özlüyorum mızmız gibi özlemekmi evlenmekmi düğünmü eğlencemi hep bunu dedim hepsi nasip ben böyle ortamda asla eğlence hayaliyle yanıp tutuşmucam gerekirse karalar bağlayıp evlencem orda eşlerin yüreiğine çocukların anaların babaların yüreğine ateş düşünce ben telli duvaklı gelin gitmicem

bu ortam hep böyle sürerse redediyorum herşeyi en baştan beri beni ailem vatan için öl mantığıyla yetiştirdi kardeşimide ama ben öleyim sana bişi olmasın bu vatan vatansızların elindeyken ya sağ yaşamışsın ya ölmüşsün boşa herşey iyi değil

bu ortamda gülüp eğlenenen insanlar sınıfından olmak isterdim aşkım en baştan beri olamadım memleket meselelerine takıldım sen gittiğinden beri askeriyeyi kötülemeye başladım güvenim zedelendi

ordan biran önce çık herşeyden uzağa gidelim bu şehri terkedelim istiyorum dünde demiştim mutlu yuvamız için çoğu hayalimden vazgeçicem her istediğimi elbet yaparsın ama kalsın aşkım ne sen ne ben yorulallım sade bir yuva kuralım büyük istekler olmadan

seni bekliyorum bıraktığın şehirde

şafak 132 bu günlerde biticek sen ordan girdiğin gibi çıkıcaksın biraz olgun biraz kırık biraz hasretli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…