Kadinlar kulubunde 1. Yilimdi bugun:)
Bana ne guzel dostluklar katti ama! Dostlugun uzaktayken nasil pekistigini.. hic gormedigin tanimadigin kisiler icin endiselenmeyi, sevinmeyi, paylasmayi, mutlulugu kisaca hayati ogretti...
Ve bana oyle guzel dostluklar kazandirdi ki!! Gokte ararken burda buldum onlari...
Bana deger verdiler. Benim huznumde, mutlulugumda yanimda oldular.
Miniiimmm nazom her dakka whatsapptan beni dinledi beni o guzel sizleriyle dinlendirdi!
Giziiiimm benim gizotum sabah 8 den aksam 5 e kadar maillesmeyi onla ogrendim.. neredeyse ceyizimin her parcasinda imzasi var
Kuzeniimmm... onu hic tanimazken birden bire ortaya cikti sonra bir suru ortak akraba.. o can oldu can...
Gulinimmm minikk kelebegiimmmm o sanki benim ikizim.. evet onu ancak boyle tarif edebilirim
Ve nilotuummm ben onun dugununde nedime olcam insallah :123:
Veee butun 2013 gelinlerim... hepiniz oyle ozelsinizki... iyi ki varsiniz siz
1 sene icinde 4 kisiyle yuzyuze gorustumm ve belki daha da gorusucem ne mutlu bana ki boylesine deger veren insanlarla dostluk kurmusum ve dostluk sinir tanimiomus... mesafe, kilometre, zaman ayirmiomus dostluklari..
Sanirim duygulandimmsizi seviyorumm ve hepinize tesekkur ediyoruuum...
Kadinlar kulubunde 1. Yilimdi bugun:)
Bana ne guzel dostluklar katti ama! Dostlugun uzaktayken nasil pekistigini.. hic gormedigin tanimadigin kisiler icin endiselenmeyi, sevinmeyi, paylasmayi, mutlulugu kisaca hayati ogretti...
Ve bana oyle guzel dostluklar kazandirdi ki!! Gokte ararken burda buldum onlari...
Bana deger verdiler. Benim huznumde, mutlulugumda yanimda oldular.
Miniiimmm nazom her dakka whatsapptan beni dinledi beni o guzel sizleriyle dinlendirdi!
Giziiiimm benim gizotum sabah 8 den aksam 5 e kadar maillesmeyi onla ogrendim.. neredeyse ceyizimin her parcasinda imzasi var
Kuzeniimmm... onu hic tanimazken birden bire ortaya cikti sonra bir suru ortak akraba.. o can oldu can...
Gulinimmm minikk kelebegiimmmm o sanki benim ikizim.. evet onu ancak boyle tarif edebilirim
Ve nilotuummm ben onun dugununde nedime olcam insallah :123:
Veee butun 2013 gelinlerim... hepiniz oyle ozelsinizki... iyi ki varsiniz siz
1 sene icinde 4 kisiyle yuzyuze gorustumm ve belki daha da gorusucem ne mutlu bana ki boylesine deger veren insanlarla dostluk kurmusum ve dostluk sinir tanimiomus... mesafe, kilometre, zaman ayirmiomus dostluklari..
Sanirim duygulandimmsizi seviyorumm ve hepinize tesekkur ediyoruuum...
Ben de Rabbime şükrediyorum,beni böyle müthiş bir insanla karşılaştırdığı için.
Ama ama ama neler yazmışsın sen öylee ağlatıcaksın beni şimdi gözlerim doldu
Seni çok seviyorumm pelinimmm mesafelerde neymiş ki kalpler yan yana olsun yeter ki...
Yıllar sonraya da taşımak istiyorum seninle dostluğumu biz hiç ama hiç kopmayalım...
KK'nın bana kattığı en güzel şeysin sen
Canimmm... cok mutlu ettin beni suan ve duygulandim sanirim ne hissettigimi bilmiyorum aglicak gibiyim
Zaten reglim duygularim karmakarisik
Kestanemm seni cok seviyorum, yuregindeki berrakligi her zaman koru, lutfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?