Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelemedim ama ben kendimi böyle belli ederim dedin değil mi..

sağol canım kardeşim,çok güzeller gerçekten...
iyi varsın iyiki o yolda görüp koluma girmişsin..o yılların üzerinden çook uzun zamanlar geçmiş olsa da
yaşayıp hissettiklerimiz aynı gerçekten..

Yokluğun ne zormuş sevgili,sahi sende benim bu hissettiklerimi hissediyor musun?

İki Satırlık Adamları Musallat Ettik Ömrümüze..Bundandır Böyle Dibe Vuruşumuz..!

Sana üzülüyorum artık.
Onca zaman geçmesine rağmen adamlığın a'sına bile sahip olamamışsın.
Akşamdan beri moralim berbat halde.
Ben bunu mu sevmişim? Bunun için mi kendi sözlerimi hiçe sayıp yeniden birlikte olmuşum?
Tamamen düş kırıklığımsın...
Aşıktım,deli gibi seviyordum seni tekrar.
Bu yüzden ki yeniden senin kısıtlamalarına razı geldim..
Yeniden senin her dediğini yapmaya başladım..
Sinir hastasısın dediklerini yapmazsam canıma okuyorsun, birde bu tarafı var işin.Gel de yapma bakalım.
Her şeyine her dediğine tamam dedim de akşam yaptığın terbiyesizliğin haddi hesabı yok.
Senin her türlü küfürüne de he dedim sustum sinirli ondan böyle dedim sindirdim kendimi o anda kenara ama akşam söylediğin o lanet olası sözler....
Ah o sözler..
Onlara 1 sn bile olsa susmazdım, susamazdım..
Sen sinir hastası olabilirsin ama benim anneme, benim babama asla ama asla öyle iğrenç küfürler edemezsin !!!!!
İnsan olan bile küfürün dozunu bilir ama sen..
Sana çok güzel ağzının payını verdim, 5 dk sonra da zar zor sakinleştiğini çok özür dilediğini ölmek istediğini ve kendini affetmememi söyledin.
Sence affeder miyim ? Bunu aklından bile geçirme!
Seni ömrüm boyunca affetmeyeceğim !
Sana aşık olmuş olabilirim ama ailem her şeyden daha da önemli !!! Tek bir laf bile ettirmem kimselere bu kim olursa olsun !!
Öldürücem kendimi dedin inanırmısın tüm gece sana yazdığım şeyi tekrarladım ''inşallah ölürsün'' ...
Evet bunu can-ı gönülden istiyorum...İnşallah ölürsün...inşallah senin gibi birisi yaşamaya devam etmez bu dünya da.....
Değmezmişsin.....

böörtlen çok kızgınım sana çokkkk

bu akşam için ne planlarımız vardı ... karnımız agrıyana kadar gulup haftanın yorgunlugunu atıcaktık ya hani?

cıkmama 1.5 saat kaldı ama senden hala ses yok

ben de aramıcam biliosun kırgınım cunku... bu gunde böle ayrı gayrı gececek demek

Kendini beğenmiş,ukala,biliyorsun işte haklı olduğumu niye kabul edemiyorsun anlamıyorum ki!...

niye artık eskısı gıbı degılmısız dıye hıssedıyorm
nıye artık sen benı fazla alıngan bulurken bende senı fazlaca ılgısız ve ruhsuz buluyorm
bunların hepsı dugun telası ve sınav stresındenmı kaynaklanıyo dersın yok tahammul sınırlarımızımı zorluyor artık
gelecekte neler beklıyo bızı bılmıyorm ama adım adım ayrılıga yaklasıyorz sanırım
ayrılırsak elbette uzulurum ama sevgısız ılgısız bırıyle bırlıkte olmak benı daha cok uzer bunu bılıyorm
ARTIK ESKISI GIBI YAKIN HISSETMIYORUM KENDIMI SANA......

Annemle konuştum ve gitceğimiz günü erteledim...
Çok mutluyum tam 1 haftamız var :)

Ne günler geçmedi ki ohh sonunda şu iki haftada geçti...

Önümüzdeki haftadan çok umutluyum.. Nolur umudumu yersiz çıkarma...

Vay be. Bugün tam da seni geçiriyordum aklımdan.
Geldi işte bir mesaj. :))
Biliyordum.
Aylar sonra yine merakına yenik düşüp bana bir mesaj atacağını...
Ben de zaten sana bazı şeyleri anlatmak için sabırsızlanıyordum eski sevgili..

iyice konuşalım ve bir sonuca varalım artık.

üzgünüm ben artık yapamıyorum.

biliyorum ki, pişman olacağım biliyorum ki, seni çok arayacağım, biliyorum ki, senin gibi kahrımı, nazımı, kaprislerimi çeken biri daha çıkmayacak karşıma... ama olmuyor.

bu bazı zamanlar görüşmeyeceğimiz anlamına gelmiyor tabi, özelimsin sonuçta.

yüzyüze bakabileceğimiz, oturup karşılıklı bir çay içeceğimiz kadar muhabbet var aramızda, olmalı da zaten.

düşman değiliz.

Başka bir erkek için kanımın fokur fokur kaynadığını bilmen lazım.

Bennn sanaaa ölüüüüüm emiiii DOST kelimesinin anlamısınn sennn Her zamann her an iyisinde kötüsündee yanında oluucaam heep alışverişte birbirimizi durduramadığımız içinn her batışlarda bile yanında olucaaammm emin olabilirsiiinn Senii öyleee çoook seviyorummkiii bundan seneler önce birisi bana bi forum sitesinde arkadaşların olucak, sen bide onlarla realde görüşüceksiiin hatta her tatilleri beraber geçirebilmek içinn şafak sayıcaksın desee sadecee güleerdiiimmm hayatııımaa ne güzel geldiniiizzz sizz 2013ün en bebek gelinleriii bu aradaaa aşkilotaaam ayın 29u gelsedeee beraberr vedalaşsaaakk eylüllee artıkk diyoorummm şafaaak 21 çokk özlediiiiimmmm çooookkk !

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…