Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnanamıyorum! Seninle aynı fotoğraf karesine girebilme imkanım varmış ve ben bunu kaçırmış mıyım
Kıskançlıktan resmen çatlıyorum :84: ! O fotoğraftaki heeeerkesi kıskanıyorum özellikle de senin yanını dolduranı Orası benim yerim bi daha başkasını görmeyim

Beyinsiz, ezik bebe..
Şimdi aldığın cevapla otur aşağı bakiim.

Eski sevgilinin hayatındaki yenilikleri kabullenemeyeceksen ne diye soru soruyorsun kıt kafa.

İşte böyle tepetaklak olursun.
Laf soktuğunu sanmakla kalırsın.

Canım DEDEM bugün bizi bırakıp gideli tam 24 gün oldu
seni şimdiden öyle çok özledim ki..
Artık beni kim arayacak özledim seni torunum gel diycek..
Bu ev,eşyalar,sevdiğin bütün yemekler herşey seni hatırlatıyor be dedem seni

Fazla ağır oldu sanırım. :44:
Neyse ... istediğimi aldım ben.
Haddini bilecektin benimle konuşurken.
Bundan sonra dikkatli davran. Kelimelerine dikkat et!

Bu kadar basit ve ucuz numaralara insan neden ihtiyaç duyar
Adından mı utanıyosun ki türlü türlü oyunlara kalkışıyosun
Adından utanan bir adamla ne işim olur benim
Birde ergen misali farklı bir numaradan ulaşmaya çalışan adamla

Beni yine cok mutlandirdin ki seen herseydeen biraz sende sakli.. kobacann cok seviyorummm seni beenn askitopokitomm hediyeee gibisiiinn hosgeldinn

Veee veee veee safak 20 DENiZLi'ye selamlaarr cok ozledimki ben seni.. sabahlara kadar muhabbetlerimizi... o terasta bitmek bilmeyen sabahladigimz geceleri evlilik hayallerimizii votka esligindee dertlesmelerimizi gulusmelerimiziii ohaa bildgn ask yasiyoruz ahaha geeel ayin 29 u geeeeelll ! beniii miniiimeee kavustuuuuurr

kötü günlerin ardından biraz da olsun moral bulmak,hatırlanmak,susmayan telefonlar,sohbetler....

iyiki siz de varsınız canlarım,sevdiklerim,dostlarım.. yeni yaşıma bu kadar güzel gireceğimi bilmezdim...
Allah ım bu günlerimizi aratmasın inşallahh

Yazdığın o saçma sapan senaryolar yanıma bile yaklaşmıyor...Küçük düştüğünün farkında bile değilsin...

Zavallı....

bir şeyi bekliyorsan bekleme olacağı varsa en ummadığın anda karşına çıkar:)

Mutluluk zor değil, tam avuçlarımın içinde.. Sadece sana göstermiyorum onu. Bilme, görme.

Biz diye bir şey olmayacak, ilerisi yok bu işin.

Ama bir türlü bitti diyemiyorum sana.

Neden yapamıyorum bilmiyorum, sen anlıyorsun. Keşke sen söylesen.

Yeter artık desen, ikimizede işkence ediyorsun desen buraya kadarmış desen...

Belki daha kolay olur.

Sen en ufak bir sorunda onlar için kendini yerle bir ediyorsan ve senin bir tek mesajına "neden,ne oldu" gibi sorular cevaplar gelmiyorsa...Üzgünüm YALNIZSIN demektir...

Bugünü geç ... Son 3 gün.
Pek iyi değilim bugün. Heyecan duyamadım şimdi gerçi.
Olsun..

senden nefret ediyorum. etmediğim gün, işte o gün tamamen defolup gitmiş olacaksın hayatımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…