Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doğum günüsü istiyorum hemde çok güzel olsun canım istiyo işte süprizzz yap banaaaa değişik olsun mutlu olıyım şaşırıyım kös kös oturmayalım

Dizi gibi aslında... Aşkı memnu gibi olduk senle.. Açıkça hiç birşey yaşamasak da biliyorduk güçlü bir şekilde hoşlandık birbirimizden. Yaşayamazdık da... ben ihanet edemezdim sevgilime hem de yıllardır bana tek hatası olmamış beni çok seven tüm yaptıklarımı affetmiş sevgilime.. Sen de ben de kaç kere ayrı ayrı kafamızda karar verdik bir daha görüşmemeye ama dayanamadık.. Ben dayanamadım yani sanırım senin için de öyle oldu. yanımda sevgilim de olmasına ragmen görüşmek istedik sadece görmek belki bi fırsat bulup iki dakika konusabilmek için.. Bilmiyorum neyinden hoşlandım o kadar kısa sürede. Sevgilimden daha iyi falan değildin, daha yakışıklı değildin, daha zengin değildin, daha zeki değildin.. Bilmiyorum ama sen beni anladın duygularımız anlaştı senle.. İlk buluşmamızda bile kaç yıllık arkadaş gibi konustuk iyi vakit gecirdik. Üstünden iki ay geçti ve ben hala silemedim seni düşünmeyi bırakamadım. Sevgilim de biliyo her şeyi çünkü gizleyemem ona ihanet edemem. Ondan ayrılmayı bile göze aldım bir ara senin için. Ama mutlu olabilir miydik? Ben öyle bi kötülük yapsaydım çok değer verdiğim birine, senle mutlu olabilir miydim? Olamazdım, hatta sana her baktıgımda bizim ayrılmamıza bu sebep oldu diye düşünüp senden nefret ederdim belki de. O yüzden olmazdı, olamazdı. Sevgilim bana dün geceye kadar süre verdi kararını ver ayrılcaksan ayrıl çıkacaksan da bidaha bu konuyu açma diye. Ben de verdim kararımı. Onu seçtim. Onu kaybedemem, o beni çok seviyo. Senin beni daha çok seveceğini düşünmüyorum asıl sebebim bu belki de.. belki de güçlü bi tutkuydu sadece, belki de sevmedim hiç seni. Sevgi değildi belki de... Ama senın beni çok seveceğine güvenemedim, ben sevgi istiyorum başka hiç bişey değil.. Sevgilim bu saatten sonra beni ne kadar sevecek onu da bilmiyorum ama azalsa da yine sevecek o beni.. Ben de umarım sevgisini haketmeye çalışıcam.. Lütfen anla beni her zaman anlayabildiğin gibi, işine gelmese de bunu da anla.. Bitti işte.. Unutucam seni. Bahsetmicem bir daha.. Sayfalarca yazabilirim sana burda konusmak isteyip de konusamadığımz öyle cok sey var ki.. Keşke cesur olup yüzyüzebunları söleyebilsek. ya da sölemeyelim sonuç ne olcak ki?

Bunu nasıl başardın bir kaç günde bilmiyorum ama ben senden çok hoşlandım gerçekten bunun baska bi adı olamaz ama seni siliyorum artık.. Kendine iyi bak ve lütfen çok mutlu ol.. Üzülme, ben değmem..

Canımmısın sen benimmisin herşeyimisin hoşgeldin dünyama.. 03.10.2010 aşk günü.. Kendi şehrimizi kurduk evimiz bizim krallıgımız oldu Sen kral ben kralice .. Umarım mutlu huzurlu sağlıklı sıkntısız bir ömür diliyorum bize... Bazenn bunaltıyorsun sıkıyorsun ama Öff seviyorum ya seni kediciğimmm ( bide Başka yere gözün kayarsa gözünü oyarım ona göre ohüzzzz)/COLOR]

İkizler anneannesi ile dedesini çok özlemiş...Çabuk gelin....

sonu güzel olsun.. hayırlıysa olsun.. yara almaktan ve bir dertle daha uğraşmaktan korkuyorum. içimden bir his olumlu konuşuyor. tutundum ona ilerliyorum.

Sevda Trenine Binmek Seninle...
Sonsuz bir Yolculuğa Çıkıp , Hiç Bir Durağı Olmayan Kent'lerden Geçmek...
Ve En son..
Cennet'e Varmak..

Ruyamda gordum
Ayrildigimizda meger ben senden hamileymisim
Bebegimiz surpriz doguyordu ve ayni sana benziyordu
Ne kadar guzel bir hismis meger senin cocugunu dogurmak
Ayriydik, ama senin bebegini dogurmak nasil mutlu etmisti beni. simdi gun icinde aklima geliyor, hala gulumsuyorum..

Defol defol defol

Babamın küçük kızıydım ben.
Elinden tutup bakkala götürdüğü, şeker alıp mutlu ettiği küçük kızı. Küçücük bir kızdım ben ''kanayan'' dizleri olan, pembe pembe elbiseler içinde saçı iki yana örülüp ''prenses'' ilan edilen...
Yetmedi bana bu mutluluk büyümek istedim. Ve bir gün geldi büyüdüm. Babam artık elimden tutmuyor, şekerle alınacak bir gönlüm bile yok. İnsan kanayan dizlerini özler mi?
Ben özledim...!

Yarın son günümüz sevgilim.
Uzaktada olsam ellerimi hiç bırakma tamam mı...

umutlu_u arkadaşım farz ediyorum ki sen burayı okuyorsun...

posta kutun dolmuş gönderemiyorum.....

kavga etmenin bile adabı var yahu.
hakaret etmenin bile bi üslubu var yazık hiç yakışmıyo.

hakkettim mi bunu?
hiç sanmıyorum
ama sanırım fazla iyimserim
tek suçum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…