O yazdıklarımdan sonra gecenin 5 buçuğunda senin* arkadaşın bana twitten istek yolluyor.
Ne kadar komik değil mi? senin arkadaşınla benim hiçbir münasebetimde olmadı.
Hislerim bana o isteği gönderenin sen* olduğunu söylüyor.
Bilirsin hislerimde yanılmam.
Ama reddediyorum hoşçakaal :)
Sen beni sevdin, ben de seni sevdim... Ya da ikimizde sevdiğimizi sandık (bu saçma oluyor ama :44: )
Sonraa bitti de bitmedi, bana sen, sana ben izin vermedik, bitmesindi
Sonra duygu mantığın önüne geçti, ama olamazdı bu, olmamalıydı
Olanla ölenin önüne geçilmezmiş, bilemedik bunu.. Bilmek istemedik..
Sonra bitti.. Ben bendim, sen sen, ben ve sen biz değildik artık ve hala değiliz
Ama bakarsın bir gün tekrar oluruz, kim bilir, nasibimsen ve nasibinsem
hayatımda tanıdığım en kıymetli insan hani belki ileride birlikte olamayız kısmet ama her zman mutlu olsun bunu gerçekten hakediyo ama inş birlikte mutlu oluruz :) çok çok seviyorum herşeyim benm güvendiğim tek insan aşkım<3
dün gece için çok teşekkürler birtanem....
gerçekten hayatımda geçirdiğim en güzel ikinci geceydi
1. si oğlumu doğurduğum geceydi, 2. si de senle geçirdiğim ilk gecemiz oldu.....
ah keşke hep yanımda olabilseydin askerim , seni çok seviyorum inan
keşke demişken keşke seni daha önce tanımış olsaydım, herşey daha da güzel olabilirdi ve çok daha kolay.....
zira çıkmazdayım bana lütfen biraz zaman ver, teklifini ciddi ciddi düşünüyorum ama vicdanım el vermiyor, senden beklemdiğim biraz anlayış o kadar.
ne yapacağım ya offff ....allahım sen doğru karar almam için bana yol göster....
sen ne kadar çok acı çekersen ben o kadar mutlu oluyorum. soğuk aldın böbrek taşı düşürüyorsun peki ben ne yapıyorum sinsi sinsi bu durumuna seviniyorum..sana üzülmeyi isterdim ama elimde değil bir tanem sen acı çektikçe benim içimdeki öfke yatışıyor
gözümü kararttım bu sefer elimden geleni yapıcam feriştahı gelse ikna olmam
özledim zaten ne var 2 güncük tatil yapsakki hem evlencez biz bak bahanelerim hazır
peşimde dolaşıp bana sinsi sinsi laf sokmaya çalışan kıskanç sanal hatunlardan nefret ediyorum.....
kendisi, direkt değil ama dolaylı laf sokuşturuyor ve o kadar ikiyüzlü ve küstah ki pessss.
sırf kıskançlığından çatladığı için peşimde hayalet gibi dolaşıyor ve dolaylı laf sokuşturuyordu ayrıca direkt laf sokanları da destekliyordu neyse ki üyeliği geçici olarak pasifmiş !
off sıkıldım senden, düş yakamdan çünkü senin gibi psikopatlarla işim olmaz vesselam