Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neden yaptın ki bunu
artık daha hassasım daha alınganım
ne olur biraz özen göstersen?
içim acıyor anlıyor musun ?
birşeyler kopup gidiyor sanki

Herkesin annesi güzel çocuk doğururda benim kaynanam biraz abartmış mı ne

Mutluluk haram bana başım çatlıycak sinirden uykusuzluktan çekip gitmek istiyorum kahretsin yapamıorum yapamıorum

Son düzenleme:
Verdiğim değeri haketmeyen insanları silmeyi,
Arkama dönüp bakmamayı..
Hiç kimse için kendime saygımı yitirecek bir şey yapmamayı..
Gözyaşlarımın değerini bilmeyi
Ve onları üç kuruşluk insanlar için harcamamayı,
Ben izin vermeden kimsenin beni üzemeyeceğini,
Kendimin her şeyden önemli olduğunu..
Zor oldu,
Geç oldu,
Ama öğrendim!!!

Bugün İstanbuldan gideceğini söyledin..Ona da peki..Hadi Git gidebilirsen..

Yau doktorcan sen nasıl bi adamsın ben anlamadım valla.
Bugün 4 mevsim duygu seli yaşattın yaaa...
Hayal kırıklığı,dert-keder, sevinç, mutluluk, umut, umutsuzluk ...
Başım döndü. :O

Çok kurnaz olduğunu bir kez daha gözler önüne serdin ayrıca. Korkulur senden.

Bugüne kadar güvenmiş olduğum,benim güvenimi suistimal etmiş olan kişilerin önünde saygıyla eğiliyorum.
Bana içimdeki güvensizliği yansıttığınız için teşekkür ediyorum.

Ama çok sevimli olduğun için diğer kötü saydığım özellikler vız gelir.
Seviyoruz biz birbirimizi.

geçen gece beni nasıl sinir ettiysen artık dudağımda uçuk çıkmış mutlusundur umarım beni üzdün ya başın göğe ermiştir

Bugün çok çalıştım Evrenim. İşler yoğun İşten eve geldiğimde yemeğimi yiyip direk kuzenle buluştum, akşam soylemiştim sana. Çok merak ettiğim şarkıyı bulamadım bu arada. Gerçi senin haberin yok akşam sen deli gibi konuşurken takıldı kulağıma ama hem seni hem şarkıyı dinliyim derken ikinizden de oldum Keşke sadece şarkıyı dinleseymişim. Birazdan kitap okurum sonra uyurum. Belki uyumadan önce biraz şarkı dinlerim. Bi de şu kirpiklerim için hazırladığım karışım var ya, ondan sürerim. Sana da iyi nöbetler... Neyse sen bunları boşver. Herşey yolunda

- Yani birbirinizden günlükte alıntı olmadığı gibi burada da alıntı yapmayın ! Burası geyik başlığı değil konu karşılıklı sohbete dönmüş
- kelimeleri yüzüne söyleyemediğiniz denmiş oturup ta başka birine hakaret edin dememişiz. Aradaki farkı eminim biliyorsunuzdur
- ama ben kötü içeriğe bastım ben neden ceza yedim diyemezsiniz çünkü karşılıklı polemiğe girmişsiniz

Ama sen böyle davranarak ikimiz adına herşeyi zorlaştırıyorsun ki...
Ben de istemiyorum seni üzmeyi, hele kırmayı hiç istemiyorum ama olmuyor işte.
Şimdi bitmese ilerde bitecek.
Ve biz zaman ilerledikçe daha çok acı çekeceğiz.

sabahları beni işe bırakmana bayılıyorummm.hele ki o yol boyu gülüşmelerimiz, bana söylediğin tatlı sözler,birbirimizin gözlerinde kaybolmamız...gelecekteki bebişlerimiz için kurduğumuz hayaller...o 5 dakikalık yola pembe bulutlarla kaplı koca bir ömrü sığdırabilmemiz...SENİ ÇOK SEVİYORUM DİĞER YARIM SEN HEP OL HAYATIMDA, YILLAR SONRA BİLE ERİYELİM AŞKLA BAKAN GÖZLERİMİZİN ATEŞİNDEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…