nannn kocamın muhasebecısı olcak gacıı lafım sana allahın cezası maden bu işi bilmıyon ne halt edıp de işe girişiyon şuan karşımda olsan varyaaakötükedihüso
Dünyada iki dost varmış birbirlerini özlediklerinde rüzgara sevgilerini fısıldarlarmış benim sana olan sevgim rüzgarları aşar bu yüzden sana fırtınaları yolluyorum
canımıniçi seni çok seviyorum biran önce iyi ol....90 yaşınada geldiğimizde bile bana hep böyle aşkla bak beni hep böyle sev emi bitanem....bi de ben ne dersem hee deee aşkımmmm
seni şimdiden çok özledim kardeşimmmafoldumben
bu gece yalnız yatmak çok zoruma gidiyor,uyuyasım bile yok:1no2:
iyi bak oralarda kendine,kimseyle takışma etme..sinirine de yenik düşüp başını belaya sokma sakın..geldiğinde kocaaaman bir adam görcem karşımda..ne çabuk büyüdü gitti ellerimden o küçük bebekksenağlamasenağlamasenağlama
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..
karşımdakını kim mi farzettim:uhm:TABİKİ KK AİLESİ....:a.s.
güvercin bacım bu sana.. şuan penceremden bana bakıyorsun.. tamam yuva yaptın pencereme çook onurlandım gururlandım.. bebişini dünyaya getirmek için benim penceremi seçtin.. ama lütfen diyorum bak senden rica ediyorum bitlenme.. güvercin biti yüzünden odam defalarca ilaçlandı.. annem geldiğinde ikimizi de gönderir bak evden... bitlenme ha güvercin bacım olur mu... çook tatlısın bu arada.. seni elime alıp mıncıklamamak için kendimi zor tutuyorum =)))
senin o güldüğünde gözlerinin kenarında oluşan kaz ayaklarına kurban olurum canım sevgilimmm... çookl datlısın nan bayiliyom sana =)) belli etmiyom bak şımarma diye ama seni görünce içimin yağları eriyooooooo =)))
bıkmadın değilmi hep aynı şeleri sölemekten sırf beni sinir etmek için yapıosun biliorum
benim duyacağımı bile bile sölüosun
sanki dünyada tek çalışan o,tek o yorluoo
neden bukadar rahasızsın benm istediklerimn olmasından neden