Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seninle olmak için elimden gelen her şeyi yapıcam ve asla pes etmiycem.yeter ki desteğini esirgeme

Azıcık daha sabredin yarın çakcam heyet raporunu , o zaman göreceksiniz canlarımın içi... azıcık insan olun, çemkirmeden önce bir geçmiş olsun diyin bari... kalan dersleri de nasıl yetiştirirsiniz siz düşünün artık...demek ki neymiş en uyumlu insanı bile çileden çıkarabiliyormussunuz ve o da size çok güzel süpriz yapabiliyormuş...
hadi şimdi naş....

Az sonraa elimdeki çay kupasıyla hepinizee dalacağımm...nerden geldiğimi anlamayacaksınız..alsanaalsanasmile

Ay gerçekten çok vefalı bir arkadaşsın :S
Fena utandım yalnız...
:kedi:
Terfi aldım diye bana çiçek yollaman fazla ince bir davranıştı...
Kendimi resmen odun gibi hissediyorum...
:bbo:

Çok sinsisin. laelaelaelaelae
Kadınların bazıları böyle işte...kaydirigubbakcemile3

of kuzum ya daha ne kadar bekliycem ben de istiyorum ama yaaa

Çok özlüyorum seni ama gururluyum adım atmam. :umursamaz:
Ama sen bir adım atsan ben bin adım gelirim. mafoldumben

Sen benim en kıymetlimsin...Gerçi başlık O'na söyleyemediklerinizi söyleyin, ve ben sana bunları her dakika söylüyorum ama, benim için tek 'O' sensin.....Her sabah uyanıpta ilk sana baktığımda,Seni bana yazdığı için Allah'a şükür ediyorum.Seni seviyorummm.

hasretin içimde sonsuzluk kadar,ne saglık ne cektıgım acı tek derdım yoklugun..sen varken korkmam kı ben hıc bır hastalıktan..

Cuma gunu benim "eski bir dostumdan " bekledigim ama senin yazmadigin mesajdan asil mesaji almis oldum...yorum yok., sadece canin sagolsun ...

adı çınar olsun ..opuyorumnanaktan..
kımse tarafından yıkılmayan guclu bı cocuk olsun..
sevgı pamukları ıcınde buyusun..
ılk ayakkabısını benden alıp gıysın..
ılk kelımesı ba ba olsun..
dunyaya hayırlı olsun aılesıne sagldık olsun..
saglıcakla gel melehım hadı beklıyoz senı..
senın ogretmenın olmak ıcın can atıyorum..ılk hecelerını duymak ıcın..
ılk adımlarını duşmemen ıcın etrafında pervane olan dedenı ananenı babanenı gormek ıstıyorum..
nefesı sadece senın ıcın annenı gormek ıstıyorum..
gecelerı uymamana huysuzluguna tatlıgına sımdıden hasretım..
kokun mıser gıbı henuz mınıcık bı kan parcasısın..cabucak buyuceksın..
sana ortakoyun havsını kumpırını yedırcez..mısler gıbı dondurmaları yedırcez..
bogaz turlarına cıkartıcaz..bızım sohbetlerımıze heyecanlarımıza şahıt olcaksın..
mınıgım..aslanım benım ..
ozlem teyzenın burcu teyzenın mıray teyzenın sırlarına şahıt olcaksın..
sen bızım mınık kahramanımız olcaksın..hadı melegımız gel artık saglıcakla..bugunu asla unutmıycam..senın gelıs haberını duydum cunku..sımdıden heyecanın bızlerle..:asigim:
cınar a sevgılerle..

neden bu kadar safsın :umursamaz: etrafın kıskanç insanlarla dolu sen hala görmemeye
devam et...şu an yanımda olmadığın gibi...

çok dokundu bu sonuncusu..artık dayanamıyor yüreğim..hadi nolursun gel artık meleğim..

hep ilgi senin üstünde olsun istiyorsun di mi..bu ilişkide kız sen misin ben miyim şaşırdım artık ve yoruldum..,
kendine gel toparlan artık..bitiremicem bitiremicem dersen bitiremezsin tabi
lütfen toparlan yoruldum artık..

“kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim!”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…