Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayatta en yapmayacağım şeyi yaptırıp, telefonu yüzüne kapattırdın.. tebrik ederim seni.. sen zor zamanlar geçirirken ben gönlüme göre takılmıyorum, hayat ve yaşadığımız zorluklar benim için de çok fazla. ama ben senin gibi kendime lanet okumaktan farklı şeyler de yapıyorum. mesela çabalıyorum, sabretmeye çalışıyorum.. hiç yardımcı olmuyorsun, kendimi taşımak bile bazen çok zorken, bir de kendini yüklüyorsun üzerime. yapma!!

Yok olmak zamanı şimdi ,beddualarına yenisini eklemeden yada göz görmeyince gönül katlanır cinsinden....

Güne senin o güzel sesinle başlamak, seni uyandırmak, sesinde sana sarılmak... Ahh ne müthiş bir duygu biliyor musun sevgilim?

Elbette biliyorsun! Çünkü sende bunları benim sesimle hissediyorsun

..Çoktan da çok :78:

O küçük pıtırcıklara kağıtları kestirip adımı kocaman sınıfın ortasına yazdırmışsın yaa mest oldum.
Çocukların sevimliliğinemi baksam,verdikleri emeğemi bilemedim.
Koltuğuma salakça bir gülümsemeyle yapıştım kaldım.
Yıllar sonra ilk defa böyle safça düşünülmek,jestler...
Seni hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.
Davetini geri çevirmiyorum.

Sen ne kadar beyinsiz bir insansin ya... Lanet olsun hayatimda olmak zorunda oldugun için...

--Nefretimi kusmam gerekiyordu bahsettigim kisi heryerde ekli oldugu için sosyal paylasim sitelerinde yapamadim...

bi kaç saat önce bunu yazdim bi sinirle ama simdi bi yerlerinin tutustugunu görüyorum artik sinirli degilim cok egleniyorum agzinin payi verildi diye beter ol...

bide sevmedigimiz insanlari arkadaslara "eklemek zorunda" olmak zoruma gitmeye basladi... keske asil buna bi cözüm bulsam

Kalbim senin için atıyor senin haberin bile yok..

kıskanıyorum işte niye kıskanma diyorsun ki...

aşkımm şimdi o klip bizim klibimiz mi oldu kiiii
bana klip hediye eden dillerini yesin sevgilinn

Senden mesaj atmanı beklemek duyguların en kötüsü
24 saat oldu artık bir mesaj atsan diyorum ya

Tutuldum sakıncalı bir sevgiliye..

Zarardasın ey kalbim dön geriye!

aşkım bugün çok güzel bi gündü.
uzun zamandan sonra mutlu oldum
sensizliği unuttum senin olmadığın şehirde
öğrencilerimle gezdim tozdum
iyiki onlar var
bana herşeyi unutturuyolar yanımdayken
nasıl eğlendiler bugün bir görsen
kuzucuklarım benim
hiç üzmediler beni hiç
güzel bi gezi , güzel bi anı oldu.
keşke sen de yanımızda olabilseydin

mutluluk bu hayatım boyunca sahip olduğum en iyi arkadaşım ağustosta benimle aynı şehre taşınıyor...
Sana şükürler olsun Allah'ım.....

Canım benim ya ben bir hafta falan mesaj atmazsın sanıyordum iyi yine akşam atmışsın

Göze gelmekten bıktım.Hiç inanmazdım,ama artık inanıyorum bu duruma.

Seni çok özlüyorum hayatımın anlamı. Öyle çok özlüyorum ki suya hasret çöl gibiyim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…