Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu gün gitmedim.
kurtuluş mu dersin galiba öyleydi.
diğer günlerin kurtuluşu ne olacak ?
kusura bakmayı n bbayım naz filan yapmıyorum.

Bundan sonra hayatımda beni herşeyimle sahiplenecek, gerçekten sevecek ben 'gidiyorum' dediğimde bile 'gidemezsin sen benimsin' diyecek güçlü bi erkek istiyorum ve inanıyorum en yakın zamanda çıkacak karşıma .

şu an yanında olmayı çok isterdim aşkmmm özlem git gide artıyor,rüyamda sana öyle bi sarıldım kii gerçekmiş gibi şimdide tıpkı rüyamdaki gibi sarılıp kokunu içime çekmeyi isterdim

Çok şanslıyım ben ya laa Hepinizi nasıl deli seviyorum bilemezsinizz! İyikilerini yediklerim

5 dk daha bekleseydin çıkıyordum kaçar gibi gittin sabah sabah akşama sorarım ben sana

Kalbim benden tam tamına 273 km ötede atıyor bugün...

iyi ki varsın...
iyi ki tanımışım seni. iyi ki hayatımdasın artık, yoksa bu hayat tek başıma bana çok zor gelirdi...
canım kocam benim her günün çok çok güzel olsun...

Ne kadar anlamlı,ne kadar güzel sözlerdir bunlar

Hayat seni sevince güzel

Ömrüme....

[video=youtube_share;gRjsXfD6ivo]http://youtu.be/gRjsXfD6ivo[/video]

kul sıkışmayınca cidden hızır yetişmiyomuş.
rabbim binlerce kez teşekkür ederimm sana açılan ellerimi boş çevirmediğin için..

Benim canım annem,benim cefakar annem,benim cabbar annem,benim güçlü annem,benim her zorluğun altından kalkan annem.
Bir veteriner olmamıştın onu da oldun kedimize operasyon yaptın yine kurtardın.
Diyorlar 30 yaşına yaklaştın kolyeye annenin babanın ismimi yazılır diye...Yazılır.
Ne dedim '' Baba ''can'' Anne ''hayat '' benim için.
Zaten kalbimin en güzel köşesinde saklıyorum zamanı gelicek sırtımda başımda taşıyacagım kolyemdemi taşımam...
Allah seni ve babamı başımdan eksik etmesin.
Allah size sağlık ve kuvvet versin.
Çok seviyorum sizi çok

Dua et ki çıkarlarımız
çatışmıyor!

Çıkarlar çatışmadığı sürece
herkes herkesle dosttur!..

annem.. yaptığın yanlış bile bizim doğruluğumuz içindi. evlendim gittim ama yerin kucağın çok farklı... iyi ki varsın. Allahım başımızdan eksik etmesin seni. uzun sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür olsun inşallah...

Kalbini geri verdim.. Bir daha işim olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…