Bundan sonra hayatımda beni herşeyimle sahiplenecek, gerçekten sevecek ben 'gidiyorum' dediğimde bile 'gidemezsin sen benimsin' diyecek güçlü bi erkek istiyorum ve inanıyorum en yakın zamanda çıkacak karşıma .
şu an yanında olmayı çok isterdim aşkmmm özlem git gide artıyor,rüyamda sana öyle bi sarıldım kii gerçekmiş gibi şimdide tıpkı rüyamdaki gibi sarılıp kokunu içime çekmeyi isterdim
iyi ki varsın...
iyi ki tanımışım seni. iyi ki hayatımdasın artık, yoksa bu hayat tek başıma bana çok zor gelirdi...
canım kocam benim her günün çok çok güzel olsun...
Benim canım annem,benim cefakar annem,benim cabbar annem,benim güçlü annem,benim her zorluğun altından kalkan annem.
Bir veteriner olmamıştın onu da oldun kedimize operasyon yaptın yine kurtardın.
Diyorlar 30 yaşına yaklaştın kolyeye annenin babanın ismimi yazılır diye...Yazılır.
Ne dedim '' Baba ''can'' Anne ''hayat '' benim için.
Zaten kalbimin en güzel köşesinde saklıyorum zamanı gelicek sırtımda başımda taşıyacagım kolyemdemi taşımam...
Allah seni ve babamı başımdan eksik etmesin.
Allah size sağlık ve kuvvet versin.
Çok seviyorum sizi çok
annem.. yaptığın yanlış bile bizim doğruluğumuz içindi. evlendim gittim ama yerin kucağın çok farklı... iyi ki varsın. Allahım başımızdan eksik etmesin seni. uzun sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür olsun inşallah...