Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim taaaaaa ici öyle özledim ki seni, sesini, nefesini......

beklemek ve heyecan... sonrası yorgunluk... hızlı atan bir kalp... rüyalarda buluşma... beklemenin heyecanına yokluğunun soğuk gölgesi eklenince çölde güneşin yakıp kavurduğu sonra gecenin serin ayazının dondurduğu yalnız taşın kuma dönüş hikayesi oluyor bedenin yaşadığı ama taş değiliz ki ufalana ufalana parçalanalım... Olsa olsa güçsüz bir beden... Olsa olsa eğik bir surat... Olsa olsa hayatla hep kavga. Yoksun ve varlığını ne zaman yaşasam belki yakınlaşsam yıkıcı etkini damarlarımda hissediyorum ve heyecan... bana bıraktığın sinir bozucu bir el titremesi. Beklemenin sorularla dolu heyecanını varlığının heyecanına tercih ederim demenin senin nazarında bir değeri varsa gel...

Do you see what we've done???mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Yanımda yatan adamla tek ortak noktan; ikinizin de sırtının bana dönük olması...

herkez asıksempatiksalakcinni
hayatımın en buyuk askı guzel kızım hadı artık uyu yavrum 9 ay oldu ,sabır kalmadı bende,hadi kızım eeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemirmirmirmir

Sen ne güzel güldün solmuyordun.
Hem çok seviyordun hem beni yormuyordun.
ayyy çok mutluyummmmmm sayende

Erkeğmm kavuşmamıza 9 gün kaldı..senin olmayaaa herşey bizim içn çok güzel olsnnnnnnn seni sevmeyi seviyorummmmmmmmmmmm....:asigim:

Cook uzaklara gittim, geldim,huzurumu,dengemi,saglimi koruyorum,iyiyim ama kalbim ozlem dolu...:bbo:

bu gece rüyamda seni gördüm ondanmıdır bilmem sabahtan beri vara yoğa ağlıyorum rezil gibi seni çok özlemişim volkan uzun zamandır aklıma bile gelmiyordun ama rüyalarıma geldin saçların gene uzunmu?benin gene duruyormu dudağının altındaki öpüşürken ne güzel hissederdim onu ,hiç kimse senin gibi olmadı olmayacakta boşa kürek çekiyorum biliyorum seni çok özlüyorum böceğim benim eğer şuan 10 yıl ömrüm kalmış olsaydı 5 ay yaşasam seninle yaşasaydım ,hayat bizi nasıl savurdu görüyorsun....sen benim hayatımdaki tek keşkemsin tek büyük pişmanlığımsın,tek aşkımsın,tek bitanemsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…