Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düşersin demiştim, fazla sarktın hayallerimden!

Napmaya çalışıyorsun söylede bende bileyim bey efendi :1closedeyes:

allahım bir ömür ayırmasın seni benden,hayatım boyunca senin kollarında uyanmak istiyorum...

Gel Haziran Gelll... Çok Sıkıldım Biliyor musun

bugün uzun zamandır hissetmediğim huzuru ve mutluluğu hissetmiştim oysa ki. bebekler kadar huzurluydum bir ara nerdeyse uyuyacaktım fazla geldi... Şimdi ne oldu peki? Yine kayıplara karıştın?

Sen yoktun, ben yalnız kalmayı öğrendim. Acıya duvar gibi durmayı öğrendim.
Kaybolmuş bir dilin sözcükleri gibi köksüz bağsız durmayı öğrendim. İyi ol eski sevgili...

7 ay önce bunu yazmışım sana iyi ol eski sevgili demişim..hiçbişey söylemeden gittin eyvallah,çektiğim bütün acılara,akıttığım bütün yaşlara eyvallah ama iyi ol demiştim...netten sınav soruları indirmiştim sana o gece msne gelirsinde veririm çalışır sınıfını geçersin diye.ogece hiç gelmedin.ertesi gün hiç aramadın aradım açmadın telefonunu.benim ağlamaktan gözlerim yara olmuştu sende sessiz sedasız çekip gitmiştin o ara ama yinede iyi ol eski sevgili demiştim sana...ben ağlarken,başına bişeymi geldi diye kıvranırken,ağlamaktan gözlerim yara bere içinde kalırken ve gözyaşlarım canımı yakmasına rağmen hiç durmadan akarken sen çok mutluymuşsun iyiymişsin zaten.çok güzel aldatmışsın beni.bana düşende aldatıldığımı 7 ay sonra sevgilinden öğrenmekmiş.hiçbirşey yaşamamışız biz öyle demişsin sevgiline.ben 5 yılımı kime vermiştim acaba..aranızdaki aşkı birlikteliği mutluluğu da sıkıştırmış mesajın bir köşesine.nezaman sapladın o ihanet hançerini sırtıma nezaman.benimle evlenirmisin demiştin bana birkeresinde sen o beyazları kefen biçmişsin de gitmişsin üzerime.bütün hayallerime umutlarıma da mezar taşı dikmişsin meğer.hayatımın içine ettin midesi geniş sevgilinle birlikte.7 ay sonra gerçeğini gözyaşlarımla yıkadın umutları çalınmış bu ayrılığın.ve ben 7 ay önce söylediğim o sözü geri alıyorum şimdi..iyi olma eski sevgili.sakın iyi olma bundan sonra..baktığın,gördüğün,dokunduğun herşey canını yaksın seninde bundan sonra...

Bu yürek yeniden coştu seninle.. Uzandı ellerim aşkların en güzeliyle...

Son düzenleme:
cok sinir ettin beni cok kizdirdin.....sen bilmesen bile inan cok yoruldum artik... sen fark edemesin ama bugün isyerimdekiler bile fark ettin yüzüm soluk gözler sis sis geziyorum etrafta...esek...alsanaalsanasmile:mymeka:

Herkes hakkettiğini alır canım,
bundan sonra böyle.Büyüksende bir yere kadar.
Ayağını denk al senin karşında ertık eski saf ..... yok
Büyüklüğünü bilseydin böyle olmazdı cicim, kusuruma bakmayacaksın artık :))

Ohoooo senin hiç bişiyden haberin yok!
Bak bana neler neler diyorlar???bilmiyorumkismile

Aşkım balımm çok özledim seni gel sarılayım sımsıkı bitanemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…