Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yauu sen ne tatlıydın bugün öylee
Ayyyy yerimm ben senin o güzell suratını..Yeriiimmmmm...
Saçlar da uzamışşş.. Ohh misss...
:icecream::asigim:

öncelikle değerli iş arkadaşım bu sana (!) herşeye cevap verene kadar evli adamla yaşadığın ilişkiyi düşün kendinden utanda sonra konuş herşeye

ikincisi sevgilim artık sana güvenmiyorum

Biliyorsun,ben sevdim mi tam severim ..cektigim acilar ise beni olgunlastirdi, olgunlastirmaya da devam ediyorlar..hayat boyle bir alip/verme oyunu iste....:sinifsinif:

estetik harikası olcan demek heee...nefes alamıyom ayağına estetik yaptırıyon ciddi ciddi hadi ordan

şaka bi yana keşke yarın yanında olabilsem ama bu lanet uzaklık herşeye engel..çabucak iyileş olur mu aşkım..

Bana neden öyle baktın yine bugün.bilmiyorumkismile
Sanırım benden hoşlanıyorsun.
Ama ben, benden hoşlanan erkeklerin yanıma yaklaşamamalarından nefret ediyorum.
Tamam biliyorum hiç de kolay değil.
Hele ki bana yaklaşabilmek hiç değil..Amaa sadece uzaktan öylee..
Sen ya da diğerleri bir gelmeye çalışın bakalımm..
Değerlendiririm önce.. Olmadıysa da kibarca redderim ayolll..
Nolcek yaniii....kaydirigubbakcemile3

Allah eksikliğinizi vermesin.
Başlığın dışına çıktım azcık. O diyo ama ben onlar yaptım. Neysee...lülülülülülü

Bir tanesi yeter. ne yapacaksın diğerlerini.lülülülülülü
Çok aday aklını karıştırır...

Günler sensiz hep aynı. Sabahları günle senle uyanmayı özledim. Yüzünü özledim, sesini özledim. Seni özledim. Sen sevmiyorsun dedin kendimden şüpheye düştüm. Gitmelisin dedin. Gitmemek için direndim ama karşı koyamadım. uzaklaştırdın. Haklıydın ama artık haklı olma. Seni çok özledim... zamanı gelsin.

Son bir yilda cok uzuldum , kirildim..yasadiklarimi yazsam , "En Cok Satan Romanlar"da basi ceker..ama kalbimin derinlerinde sakladiklarim bana hep guc verdi, cok sukur hala da vermeye devam ediyor..

kocama : seni deli gibi seviyorum biricigim Şeniz
anneme : anne benim cocugum olmuyomafoldumben
babama : su biyigin kes artik:1ninca:
yegenime : sen benim dunyamsin
abime : gozunu ac gercekleri gor artiklmaz:
geline : seni allaha havale ediyorum:mymeka:
kaynanaya : bana cektirdiklerinin yuzbin katini cek insallahklava:
kayinpedere : karin seni elinde oynatiyo haberin yok:roflol:
gorumcelerime : attiginiz iftiralar en yakin zamanda sizi bulsun insallah:Saruboceq:
eltime : allah senden razi olsunolumunekankayizsmile

kocişim sen benim herşeyimsin:asigim: ,oğluşum seni çok seviyorum , anacığım seni çok özledimopuyorumnanaktan , baba senden nefret ediyorum yüzünü bir daha asla görmek istemiyorum:dilcikar:.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…