Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Berfiin :) gözünaydın, neresi geldi çok merak ettim. Kardeşimin olmadı ama senin haberi görmek için nete girdim ve çok mutlu oldum :) memursun artıkın demek :)

bugün beni söylediklerinle çok üzdün bitanesi nasıl böyle bir düşünceye kapılabildin anlamıyorum sana kendimi anlatmama izin ver yanlış anladın ki beni ben seni herşeyden çok seviyorum ve istiyorum

Berfin hayırlı uğurlu olsun çok sevindim çok uğraştın sonunda memursun çok didindin seviniyorum senin adına darısı isteyenlere

Yazdım ismini, hüda_i Rabbın izniyle, alnıma...
... '' YÂR '' diye diye ...

Çizdim kalbime cehreni, gönderdim Arş_ı Âlâ'ya...
... '' AŞK '' diye diye ... @

son üç gün sonra kollarında uyuyacağım aşkım... kokuna hasret kaldım

Allah'ım lütfen rica ediyorum olumlu cevap alalım yarın nolur... :18:

Bekliyorum
Öyle bir havada gel ki,
vazgeçmek mümkün olmasın!

bekledim bekledim bekledim ve sen bir mucize gibi geldin, artık vazgeçmek mümkün değil..

Aşkımızın 1600. gününü kutlayan sevgili! 1600 çarpı sonsuz günlerimiz olsun, hep musmutlu olalım inşallah.
Seni çok ama çoook ama çooookkk seviyorumm!

Kalbim, uzaklarda bir yerde. Kalbim kayıp..

kalbımın bır tarafı sana hala asık bır tarafı o kadar kızgın ki bu sessızlıgine rağmen içim alev alev seni seviyorum ... anla artık hayvan:)

Hani birisi vardır , moralin bozukken bile onunla gülersin. Heh işte, sen "o" ol istedim.

Ama acele ettiğimi farkettim, gerek yok

Yorgunum biraz, limanım olmaz mısın ?

Sen aşksınnn..
Canım sevgılımmm 7.yıldır bırlıkteyzz ve 86 gun sonra 29 eylul 2013 pazar bızımmmm gunuumuzzz kavusuyorz senı 16 yasımda tanıdım simdi 23 yasındaymmm...o gun bugun gozlerımmmm senden baskasını gormezz oldu...dun ıs cıkısı beledıyeye gıttık evraklarımızı bugun tamamlycazz ve gun alıcazz allahın ıznıyle agustosun 5ınde resmı nıkahımzda kıyılcakkkkk ve soyadını alıcammmmm senı cok ama cok sevıyroummm askkkk

Senin o iş için atarlanmalarını yerim ben
Gerçi tırsmadım desem yalan olur :18:

evli olup da birbirine hasret kalmak tam olarak yaşadığımız bu
ama sen evlenmeden önce demiştin 19 temmuza kadar böyle mesai olacak yoğun olcam diye..
sabredicez bebeğim, çünkü artık hep beraberiz
yemek yiyip bi bölüm dizi izleyip yatmak yetmiyo bana, doyamıyorum sana..
yarın da evde çalışacaksın, ben de temizlik yapçam.. ama yanımdasın, hep yanımda olacaksın
Allahıma şükürler olsun kavuştuk ya

üzülme tombikim, eylülde istediğimiz yere gideceğiz inşallah :26:
son bir gazla tüm enerjimizi vererek çalışalım dolu dolu... biliyorum yoruldun
sonra ver elini hangi uzmanlığı istersen onun eğitimi
üzülme tamam mı

bu istekleri senin ağzından senin sesinden duymak dünyalara bedel bitanem
her şey yolunda gidiyo, herkesin dilinden bize maşallah dökülüyo
rabbim bizi nazarlardan ve kötü gözlerden korusun inşallah :26::26::26:

Bize dua etmek için Yaradana açtığın o avuç içlerini koklaya koklaya öperim senin adam!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…