Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adı aşk olsun dedik ve çıktık bi yola... Ve Allah sonunu hayırlı kılarsa ömrümüz aşk olsun inşallah sevdiğim..

Her gün gözlerine bakmak, sana dokunmak, iliklerime kadar aşık olduğumu hissetmek mutluluğun en zirve yeri:119:

Ben seni seviyorum Dr. Yarim..

Ne tuhaf umdukların yanında değilken , ummadığın yanında ! Bi ders daha almış oldum! İnsan iyikilerini sıralarken dikkat etmeliymiş

Bana bu yaptiginizi hic bir zaman unutmayacagim beni bu kadar caresiz ve yalniz hissettirdiginiz icin sizi hic affetmeyecegim

dünyanın en güzel gülen adamı.. iyi bi adamsın sen.. güzel bi adamsın sen.. hayatıma girip de üzmeyen, incitmeyen, pamuklara sarıp da ürkütmeden sevmek isteyen tek adamsın hatta.. ama yaranamadın bana.. kendime bi de bu yüzden küfür ediyorum şuan.. hay ben boka konup duran gönlümü ... :120:

tanışalı 8 buçuk ay oldu ama sana her gün bir daha aşık oluyorum. her gün iyi ki bu adam benim hayat arkadaşım diyorum. iyi ki beni seçti, ben de iyi ki onu seçmişim diyorum. sen benim her şeyimsin her anımsın nefesimsin evet bazen beni çok sinirlendirensin ama sensiz ben tam b ir hiçmişim hiçççç. sensiz anlamsızım benim ruhumsun. ilk kez bir insanı hatalarıyla seviyorum. kendimi bile hatalarımla sevemezken. sen benim ruhumsun parçamsın tatlı dillimsin cennet gözlümsün. sen her şeysin.

Yapı taşımsın.. Daha ne diyeyim..

Sen bir araya gelirsin , ben oluşurum..

Ben bir araya gelirim , sen oluşursun..

Seni çok seviyorum .. (=

aşkımmm sana ben ölürüm yaaa iyiki varsın sen bilmesende ne çok sevildiğini

Tut ellerimden ve asla bırakma..

dün iki kere sözümü kestin. birinde tam da senden destek alma ihtiyacı hissediyordum.
bu sabah beni yolcu etmeden duşa girdin.

bunlar önemsiz gibi duruyorlar ama benim için o anlarda çok önemliydi.
umarım notumu gördüğünde yüzün düşmez.
yüzünün düşmesine dayanamam...
mutlu bir gün diliyorum sevgili eşim.

Seninle geçen her saniye özel bir an sevgilim
3.5 senedir bana bu özel saniyeleri yaşattığın için teşekkür ederim.
Daha nice senelere

evin hanımı ilk misafirini ağırlıycak bugün :18:
aman kalkarım altından bunun nolcak ki, kimin kızıyım ben

Neden ben değil neden ?
Benim hakkımdı o şehir

kelimelerle nasıl ifade edilir bilmiyorum..
mutluluk bana hep oyun oynadı diye düşürken, umutsuzlugum sonsuzluğunda aldığım güzel haber..
rabbim sana şükürler olsun..
ne yapılır nasıl davranılır bilmiyorum..
çocuk gibi zıplamak..deliler gibi ağlayıp bağırmak istiyorum..
mutluluk benide buldu..
dualarını eksik etmeyenlerden rabbim kat ve kat razı olsun...
şükürler yarabimm. şükürler ki kalbime göre verdin

Bu kadar karışık olmana gerek yok çünkü her halükarda çözemiyorum seni:))Ah o tatlı deden yokmu ellerinden öpülesi tonton kalbimi kazandı senden önceinşallah başını şişirir yaptırır söylediklerini diyeceğim ama istemiyorum da açıkçası ne gereği var zorla yürümez bir gemi yarı yolda kalıp ya sen ya ben üzüleceksem bir anlamı yok.En çok üzüldüğün bittiği yerden başlamaz, madem olacaktı neden bu kadar ayrı kaldık yediremiyorsun kendine geçen boş zamanları intikam almak ,geçmişe gitmek istiyorsun. Kızmıyorum sana bende yapıyordum maalesef geçip giden zamanımı geri getirecek birine rastlasam senin için kullanırım bu hakkımı çünkü ben sindirdim içime.2 yılın hesabını yapmadan önümde enazından 40-50 yıl olduğuna karar verip bunu sürekli sorgulayıp kaderime isyan etmek yerine günümü mutlu yaşamaya uğraşıyorum.İçinde hala küçücük bir çocuk ver ve ben o çocuğa hala aşığım deli gibi. Benim için hep değerliydin hepte böyle kalacaksın nedenini sorma bende bilmiyorum.Bir ihtimal beni herkesten çok sevdiğin için olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…