Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rüyalarıma o kadar çok gelmeye başladın ki, artık uyku düzenim bile düzeldi sanki.. Sırf seni görebilmek için uyumayı o kadar çok istiyorum ki Seni çok özledim bitanem, çok özledim. Keşke mehtabımızı güzel güzel geçirebilseydik, neyse düşünmek istemiyorum o günleri. Ama seni çok seviyorum 365'i devirmişiz biz, şafaktaki 299'u mu deviremiycezz askerim Seni çok seviyorum, hep daha çok seviyorum. Ve bi önce ki günlerden daha çok özledim.

Ahh senn.. Sıpam benim
Hayır yani şaka olduğu için sevineyim mi beni kandırdığın için kızıp üzüleyimmi şaşırdım
Bugün bizim yıldönümümüz. Millet süprüz yapar sen muziplik peşindesin.
Rabbim bizi hiç ayırmasın.. Daha nice yıllara sevgilim.
Çok seviyorum seni

fotoğrafın telefonumum duvar kağıdı. Bil istedim

O nasıl bir çığlıktı öyle.
Az kaldı aşkım. Çok az kaldı hayallerin gerçekleşmesine

Züleyhaca bakıslarıma yakupca kör
kaldın..
Ey ahmak yüregim! Kuyudan gelen
her sesi sen yusuftanmı sandın...

özel kişiler vardır, sadece bir kişinin ruhuna iyi gelmesi için yaratılan insanlar... sen benim ruhuma iyi gelenimsin, benim özelimsin. sevgili,arkadaş,dost... hangi sıfatla hayatımda var olduğunun zerre önemi yok, önemi olan ruhuma herkesten iyi geldiğin. kalbime dokunduğun an bütün hüznü kederi ve tüm kötülükleri uzaklaştırman... iyi ki varsın

Susuyorum yine... Kelimeler dökülmüyor ki ne söyleyebilirim. Bir sürü konu dönüyor kafamda sen ve sen... Ölçüp biçiyorum tekrar tekrar. Sağdan alıyorum ele sonuç SEN soldan alıyorum sonuç yine aynı. Biliyorum ki sen benim var olmayı istediğim yegane yer biliyorum ki sen benim huzur bahçem. Dert tasa da olsa varlığının bedeli ben bir ömür dert tasaya razıyım...

Aslında biz ne kadar imkansızmışız be sevgili...
Aşk bana nasıl da yasakmış,unutmuşum...Unutmuşuz

Aklımdasın diyen balıklar,,
Ömrümsün diyen kelebekler gördüm..

Hayallerim hayal oldu..

Bir insanın feysteki resimleri statuleri neden begenilmez yorum yapılmaz ?

Bazen küçük bir çocuk gibi korunmaya muhtaç olman çok hoşuma gidiyor.
Savunmasız, kırılgan ama bir o kadar Aşk dolu bakıyorsun ya içim eriyor benim...

Ağlamalar , hayata küsmeler bitti ..
Sadece özlem kaldı ..
Oda bitecek bir gün ..
Belkide güneş doğduğunda

Benim "ex" koca ile görüşmen ne kadar ilginç.....çok istiyorsan senin olabilir,hiç sakıncası yok canım

bi nalına vuruyorsun, bi mıhına......
aslında naldan yanasın, mıhınada mecburiyetten vuruyorsun!!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…