Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çare nerde çıkış yolu ne tarafta.. ne yapabilirim.. aklımın sınırlarındayım işte..

Bana her geldiğinde mutfağımdaki tüm dolapların içindekileri itina ile yerlerini değiştirip kafasına göre uyarlayan bitanemmm Annemmm,ölüyorum bitiyorum sana beenn! :)))♥

Son düzenleme:
Dipsiz bi kuyudayım, çıkmaya çalışıyorum güçsüz kalıyorum. Telefondaki susuşlarını, sıcacık gülümsemeni özledim sanırım.
Evet evet özledim. Bu Mübarek ay da Rabbim bana sabır versin. Sana da akıl versin be adam!

10.05.2013-10.07.2013 .... Vee sonsuzluğa dogru giden sensizlik ! Tam 2 ay oldu bugün ne de cabuk geciyo zaman sanırım çooook özledim ben seni seninde beni özlediğini biliyorum severek ayrılıyoruz dedin bana.. Evet severek ayrıldık iliklerimize kadar yaşadık bu acıyı. Ne sen unutucaksın tamamen nede ben böyle olmamız gerekti.. Benim iykim, benim şansım benim en mükemmelim benim en sevdiğim.... Artık imkansızım.. Güzel günler senin olsun çok başarılı ol,mutlu ol... Yeni hayatlar kuralım içinde sen olmayan ben olmayan ! Rabbime sıgınıyorum alsın seni içimden en derinimden...

''Hayat kısa,seni geç buldum...O yüzden hemen kavuşalım,daha fazla zaman kaybetmeyelim.''diyen sevgili !

Şükürler olsun seni verene;mucizem,hediyem,kabul olmuş duam...

sakın üzülme bitanem, ben her zaman ki gibi yanındayım.yine her zorluğu olduğu gibi birlikte bunuda atlatıcaz.
bana güçlü görünmeye çalıştığını, aslında içinde fırtınalar koptuğunu ben bilmiyor muyum sanki sevgilim
ama bu durumda bile benim için birşeyler yapmaktan vazgeçmiyorsun. sırf canım çekti diye gidip o tatlıyı bulup kapıma getirdin ya, işte o dünyanın en mükemmel tatlısı oldu benim için . çünkü sen kokuyordu, aşk bulaşmıştı şerbetine...
oy canına yandığım Allah'ım bizi ve bizim gibi tüm sevenleri hiç ayırmasın, şu mübarek günlerde gönlümüzden geçenleri hayırlısıyla ömrümüze nasip etsin...
SENİ ÇOK SEVİYORUM NİŞANLICIMMMMM

İki taraf da severken kavuşamaması, bir şekilde ayrılmak zorunda kalması çok acı. Allah sabır versin...

Ah çocuk ;

Keşke okuyabilsen bu yazdıklarımızı. Sana karşı olan suçumuzu nasıl affettiricez biz. 19 yaşına neler sığdırdın? Bir kızı öpebildin mi mesela? Çok istediğin arabayı alabildin mi? Sevgiline onu sevdiğini söyleyebildin mi son kez? Annene sarılabildin mi?

Bunca acılarla nasıl yaşanır çocuk keşke bunu söylesen bize...

Zamanı geriye alabilmek diye bir şey olsaydı her şeyimi verebilirdim şuan pişmanlığımın çaresi yok sensizliğin hiçbir çaresi yok.

nerdesin ne yapiyosun hiç bilmiyorum.. hiçbir zaman da bilemeyeceğim.. ama rüyamda seni görüyorum hep.. sıkıntılı kötü rüyalar..

sana tatlı mı tatlı özel mi özel bi çikolata kutusu hazırlattım yıldönümümüz için aşkım her zaman düşüncelisin bana karşı. ama ilk evlilik yıl dönümümüzde ayrıyız ve nedense unutucağından, bana bir çiçek bile yollamıycağından endişe ediyorum çok üzülürüm öyle birşey olursaaa lütfen ama lütfen unutma aşkitom yaaa bu bizim ilkimiz. hiç de çaktırmıyosun normalde dayanamaz söylersin sürpriz yapcağın zaman. 3 gün kaldı sabırla bekliyorum. ama benim hediyeme bayılıcaksın

İki taraf da severken kavuşamaması, bir şekilde ayrılmak zorunda kalması çok acı. Allah sabır versin...

cümle bile kuramıcak kadar kötü bir acı..kelimeleri bi araya getirmek imkansız. Rabbim kimseye yaşatmasın.
teşekür ederim canım amin ...

Sevgili pantera'cım, yazdıklarını her okuduğumda boğazım düğümleniyor... Severek ayrılmak ne de zordur.. Rabbim gönlünün sızısını hafifletsin, hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah. Yazdıklarını görünce cevap vermek geldi içimden. Öpüyorum seni, sevgiler..

benim yakışıklı, minnakk daha 3,5 aylık küçük yiğenim..
hrkes seni kız bekliyordu ben dışında, süprüz yaptın bize ama beni kandıramadınn
bak bizi çok bekletme, hemen geçsin şu 6 ay gel biran önce
seni yumuk yumuk öpmek, tontiş yanaklarını ısırmak için sabırsızlanıyorum
teyzen seni yesiiin minnağım benimm

Çünkü sen, nerede olmadık adam var onu seversin. Anlıyor musun? Sen nerede senin canını acıtacak, kendine bağlayacak, kendisini hayatının merkezi yaptıracak, ondan başka bir şeyi düşündürmeyecek adamlar, ordasın. Hiç ağlama boşuna. Hiç ağlama diyorum. Kaldır kafanı, bak bir aynaya. Kaldırsana. Acıma kendine, bak bir. Ne kadardır gülmediğinin farkında mısın? Bu yüzün neden hep asık? En güzel zamanlarını böyle mi geçireceksin. Yapma Allah aşkına, değer mi? O seni üzüyorsa zaten sevmemiştir. Sevseydi, dayanamazdı. Sana diyorum. Canın yanıyor evet, hissediyorum. Görüyorum. Ama yapma. Anlıyor musun? Yeter. Güçlüsün sen. Ağzını büküp, kafanı sağa sola sallama öyle, gayet güçlüsün. Onsuz yapabileceğini ikimiz de biliyoruz. Neden yapamayacaksın ki? Söyle bana. O kim ki? Kim o? Kaç aydır hayatında, kaç senedir birliktesin? Cevap veremezsin. Daha önce de aynısı oldu. “Onsuz yapamam” dediğin kim var şimdi yanında? Hiç. Aklına bile gelmiyorlar. Bu da aynısı. Bu da öyle. Uğraştın işte yeter. Umrunda olsaydın, biraz olsun umursasaydı seni o da uğraşırdı. Kendini kahretme boşuna. O böyle biri, değiştiremezsin. Onu böyle kabul ettin. “Dayanamıyorum” diye mırıldanma. Ben anlıyorum tamam da, o anlamıyor. Anlasaydı zaten böyle olmazdı. Yazık gözlerine. Sen ne olduğunu bile bile başladın. Sen yaptın kendine. Sil şu göz yaşlarını nolur. “O benim herşeyim” demekten vazgeç. O senin için son, ama sen onun için öyle misin? Öyle miymişsin, sordun mu hiç? O da senin gibi hayaller kuruyor mu? O da geleceğinde seni yanında istiyor mu? O, seninle her sabah kahvaltı yapmak istiyor mu? Yediği, içtiği, gördüğü her şeyde aklında mısın? O da seni herkese anlatıyor mu? O da, ismini duyduğunda amaçsızca gülümsüyor mu? O da senin gibi kör kütük seviyor mu? Evet desene. Söyle hadi. Söylersen susacağım da, diyemiyorsun. Kaybetmekten korkuyorsun. İlk defa korkuyorsun. Çok korkuyorsun. Ona bir şey olsun, size bir şey olsun istemiyorsun. Ağlama nolur, benim içim yanıyor. Onu nasıl sevdiğini biliyorum, herkes biliyor. Ama bazen seversin, ötesi olmaz. Sen söylemiştin bunu....

Ben senle ne yapacağım hiç bilmiyorum be adam ! kaderim misin nesin kopamıyorum.. sende bulduğum huzuru hiçbir yerde hiçbir gönülde bulamadım ki ben.. çok yaralarım var ama benim.. gittim.. başka gönülleri mesken eyledim.. bak gene sana çıktı yolum onca aydan sonra.. sana hiç gücenmedim. sen beni hiç incitmedin.. deli dolu olmayışın, sakin huzurlu oluşun.. bu sonsuz anlayişin.. ahh.. ben seni neden hep terk ettim ? ben senden neden hep gidip durdum ? oysa astroloji bile bizi en uyumlu çift ilan etmişti .. ben hep kaderimle oynadım.. yokuşlu yollara saptım.. bak gene senin düzüne indi yolum.. dönüp de baktiğimda canımı acıtmayan.. bana kıyamayan tek adamsın.. ne iyisin.. bu sefer gitmeye değil kalmaya geliyorum sana.. sen de istersen ömür boyu.. gidersen kal demem. demeyeceğim. ama kalırsan ....

Bu aralar sıkça düşünür oldum bizi.
Tanıştığımız günü, çıkmaya başladığımız günü ve geçirdiğimiz 2 seneyi.
Dolu dolu yaşadık, öyle çok şey sığdırdık ki. Mutluluk, hüzün, heyecan, kızgınlık...

Bazen keşke hiç olmasaydık desemde ben hiçbir şeyden pişman değilim M.
İyiki tanıdım seni.
Seninle birlikte büyüdüm ben çünkü, çok şey öğrendim, olgunlaştım.

Çok değerlisin bende.
Hep değerli kalacaksın. Biz bitsek bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…