Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fotoğraf çektirmek için yan yana getirilmiş iki nesneymişiz biz meğer gülüşler , mutluluklar, o tatlı aşklı bakışlar fotoraflarda kalmış sadece ...

Son düzenleme:
arayıp görüşmek istediğini söylesen..
her şeyi unutalım, yeniden başlayalım desen..

Son düzenleme:
bilmiyorum seninle bi gelecek ....offf niye boyle yapiyosun sen böyle bi insan degilsinki
Sadece sevdim o kadar

Cik aklimdan ..................
Sende beni düşünmeyi kes.........

Tipki sevgiliyken oldugu gibi bir kac gundur mesajlasiyoruz ya seninle hani, bana o kadar iyi geldi ki bu telefonun diger ucundasin .. ne zaman istesem seninle oluyorum tontisim, gelisin gün gün yaklasiyor nasil heyecanliyim anlatamiyorum kimseye sen yeniden evimizde nefes almaya basladiginda benim icin hayat kaldigi yerden devam edecek

daha 3 saat bile olmamis gitdiyin ozlemin beni yakip kavurdu
tez gel yarim sagsalim git gel
uzme beni hergun yaz hergun ara sesinde kalbime birazcik olsa su serper
sensiz bugun nasil uyuyucam nasil nefes alicam hic bilmiyorum
bu on gun kus olub ucsada tez gelsen Sercenin yanina
bugun senin yastigini kokluya kokluya yaticam cunki kokun burnumda olmadan uyuyamam
tez gel tez gelki sercen aglamasin uzulmesin
tez gel kurbanin olam tez gel

evleniyoruzzz, evleniyoruuuzzzzzz :123::123::123:
sonunda tarihimiz belli olduu

şükürler olsun ya rab :26::26::26:
sana açılan ellerimizi geri çevirmediğin için:26::26:

Bu sınanma ne zaman son bulacak? Ne zaman biz eski Kurbikle Minnak olucaz ? Herkesi özendiren cicik aşkımız bu günleri haketmiyor

Ben bizi özledim BİZ'i

evleniyoruzzz, evleniyoruuuzzzzzz :123::123::123:
sonunda tarihimiz belli olduu

şükürler olsun ya rab :26::26::26:
sana açılan ellerimizi geri çevirmediğin için:26::26:

Maşallah mutluluğunuz daim olsun inşallah :)
Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün..

Özledim sadece özledim ! Niye böyle oluyor anlamıyorum ki. Sebepsiz yere birde püff

Ağzını burnunu her biyerini yerim senin salak şey !

Son düzenleme:
pek sevgili eşim :123:
bu aralar her gün mesaidesin, eve geliyosun yemek yiyoruz sonra bi bakıyoruz saat geçmiş
ne gönlümüzce sohbet edebiliyoruz ne gönlümüzde dizi-film izleyebiliyoruz
düşün yani hayatta filmleri yarım bırakmayan ben bile geç oldu sabah erken kalkçaz diye filmi yarıda kesip peşinden yatmaya gidiyorum
akşamları hep yanımdasın ama ben özlüyorum seni.. kaliteli vakit geçiremiyoruz
şu yoğunluğun bitsin artık olur mu?
bunları sana söylemem çünkü çok üzülürsün, kendini suçlu hissedersin
senin suçun yok bebeğim, en başından demiştin düğünden sonra çok yoğun olcam diye
sabırla bekliyorum
akşam olsun ben yine sana mamalar yapayım sen yine 2 tabak ye, sonra da o göbiş daha da çıksın

Üzüldüğüm ve korktuğum zaman hemen gelip sarılan beni her zaman mutlu etmeyi başaran adam sana her gün yeniden aşık oluyorum ve korkuyorum sen merkezinde pervane olmaktan

anne nefret ediyorum her lafın arasına evlilik sıkıştırmandan...dört yıldır beceremedin ya beni evlendirmeyi oh olsun...ha bu arada bu yaz evleneceğim adamdan ayrıldıysam bil ki senin yüzünden...hem kıskanan sen hem evlendirmek isteyen...pesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…