Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biliyorum iki ayağımız bir pabuca girecek.
Ne izin tarihi belli ne nişan tarihi...
Ne olacak böyle sevgili?

[FONT=Verdana, Courier, Helvetica, sans-serif]seni lapacı seni gidi yıkamacı yağlamacı ...

[/FONT]

Son düzenleme:
Dünkü halim fırtınalı bir deniz misaliyken bana sakin bir liman olduğun için teşekkür ederim.

Keşke numaranı isteseydim. Çok merak ediyorum, umarım senin için güzel geçmiştir sınav.

Benimki olmayacak ama inşallah senin ismin olur listede.

Aşkım ben senin gözyaşına ölürüm !
Bu sıkıntılı günleri yine beraber atlatacağız.
Ben senin yanında oldukça üzülmene asla izin vermem çünkü kahramanlar üzülemez
Seni çok seviyorum

Ben bikaç gündür çok iyiydim üzülmüyordum ağlamıyordum yalnızca bir durgunluk vardı üzerimde. Gelsen de barışmayacağım diye kendi kendime tekrarlıyordum.

Ama bugün çok özledim ben seni. Yine herşeyi unuttum yine bu sefer son olmadı. Ömrümde yalnızca seni istiyorum. Seninle olunca her sıkıntıya her zorluğa katlanırım gibi geliyor.

Biliyorum eğer barışırsak bikaç güne kadar bu söylediklerimi unutacağım yine senden şikayet edip yüzümü asacağım. Ama ne olursa olsun sana aşığım ben. Hadi dön artık. Bırak baştan biraz nazlanayım. istemiyorum diyeyim. Ama sen güçlü kollarınla sar sarmala beni. Nefesim kesilsin konuşamayayım. Kollarına bırakayım kendimi.

Gel sevgili gel artık. Seni görmeyeli bi ömür geçti sanki. Yokluğun ne zor...................

Sar beni başkasına yasakla..

Keşke imkanın olsa da okusan..

Benden 1 hafta istedin, her şeyi düzeltebilmek için..
3 senede yapamadığını nasıl 1 haftada yapacaksın?
1-2 söze kanacağımı sanıyorsan çok ama çok yanılıyorsun.. Özel bir çaba göstermeni bekliyorum..
Yoksa imkansıza yürürsün..
Her an bye bye diyebilirim sana..

şu kopnuya girmemeye söz veriyorum ekndime sonra gene giriyorum yahuu kıskançlığımdan çatlicimmm burda ki mutlu mutlu aşkları okudukca yaaaa

Allahım nasıl güzel bi haber bu bitanemmm
ne güzel cümleler döküldü dudaklarındannn
akşam konuşalımm kızlara sölememek için kendimi zor tutuyorummm

Sen dün bana izinde gelicem dedin ya, varlığınla mutluluk kattığın hayatıma yine bi heyecan daha kattın kardeşötem İnşallah yine yeniden mükemmel vakit geçireceğiz, plan yaptık aybikle

Çok özledim çooook hadi hemen geçsin zaman ve kavuşalım miniiiiimmm, herbişeyimmm!

sana hakkımı helal edıyorum, sırf öteki tarafta karşıma dahi çıkmanı istemediğim için.

haksızken üste çıkmaya çalışıyorsun.

tamam öyle olsun.

çok kırgın ve umursamazım şuan...

........

İstediğiniz kadar pahalı kıyafetler giyin,istediğiniz kadar boyayın suratlarınızı.

İçinizin çirkinliği yüzünüze vurmuş,ne yapsanız geçmez.

Sana öyle çok sinirliyim ki yanımda olsa suratına şaplatcam bi tane.. 17 saat oldu sesinee hasret kaldım be adam!

belki sen farkinda diyilsin amma cok kiriyorsun beni cok uzuyorsun bazen eziyosun
seni seviyorum sende beni ama neden boyle yapiyorsun
cok yipraniyorum cok icimde cekiyorum sanki gozyaslarimi gizletmek icin icime akitiyorum ama dur istersen
cunki dayanma gucum yok artik

Sen bana iyi geldin.
Çok iyi geldin hem de.

Az daha şevkatli olsan daha iyi olacak ama olsun, öküzseverim ben, alışığım..Normal insan olsaydın bocalayabilirdim

bazen bana kızdıgımda tartıstıgımda bana neden uzuluyosun bu kadar dıyosun ya sankı sen yapmamıs sen uzmemıs gbı o an gerı gelsede aynayı sana dogru tutbılsem keske o zmn neden bu kadar kırdıgmı anlarsınnnn................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…