Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim alnımda ne yazıyor ?
şimdi gözlerini sil bir daha oku kendi alnında kini oku demiyorum ki !

Neden boyle oldu?
Hem kiyamiyorum hem de cok kiziyorum sana. Hem sevgile sarhos olmak, hemde seni kendimden uzak tutmak istiyorum. ne olurr ne olur yap birseyler, kurtar beni bu ikilemden

Ve oyun başladı.. :)

Bu sabah full makyaj yapıp, saçlarımı fönleyip, çok güzel giyinip seni bize çağırdım. :)
Saf gibi koştun geldin.. :)
Bana aldığın hediyeleri tek tek gülerek kırıp, günlüğün mutlu sayfalarını parçaladım. :)
Bak aşkım burada ne kadar mutluymuşuz değil mi deyip sana öpücük attım ve 15 parçaya böldüm her sayfayı.. :)
Ben de bu kadar güçlü olacağımı sanmamıştım.. :)
Ama oldu.. :)
Daha sonra, hatalarını tek tek suratına vurup güldüm.. :)
Tam gidecekken, ben bunları haketmedim, seni sevmekten başka sana ne yaptım diye ağladım. Hatta ağlamaktan kendimden geçtim. Oscarlık. Tek başınaydın, benden başka kimin vardı, ne değişti hee!! Türkan Şoray mode on, neyse..
En son seni yere oturmuş özür dilerim deyip ağlarken hatırlıyorum..

Sonuç; kapımın önüne yığılan bir kamyon gül. :)

Daha bu başlangıç, aptal olacaksın! Aptal!
Sana bir öyle davranacağım bir böyle..
Şimdi netbook seçeceğim, yarın da onu al bari.
Yook öyle bedavadan çekip gitmek..

sen özür dile diye anlatmadım şikayetlerimi gerçekten ben hiçbişey anlamadım yeni evli olmaktan
bi yandan iş, bi yandan bitmek bilmeyen ev işi, bi yandan senin mesailerin, bi yandan ramazan-oruç
sevgiliyken daha çok vakit geçiriyoduk sanki, daha çok şey yapıyoduk
neyse biraz daha sabredicem.. sonsuza dek böyle sürmeyecek ya nasıl olsa
en azından beraberiz diyosun ya.. en azından beraberiz sevgilim

yerim yerimm yeriiimm seni sevgilikolar prensiiii aksama ziyafeet vaar inş süper geçeerr herseyyy annikomunda içi rahat etmeliii diimi amaa bitanecik kızıyım neticedee ben iftar hazırlıklarına baslıyoooreeee

ev bomboş, sofram öyle... boynu bükük bakıyorum odamıza, nefret ediyorum ayrılıklardan.

gözümde sürekli yaş var, Allah'ım yardım et...

sen benim internetteki hesaplarıma bakıp, neler yazdığımı okuyup özel hayatımla ilgili fikir edinmeye çalışıyorsun ya o mercimek kadar beynin ve olmayan zekanla, unutma ki ben bunun farkında olarak yazıyorum ne yazıyorsam ve asla doğruluğundan emin olamayacaksın. kudur orada sinirinden

iyiliğine feci iyiyimdir, hatta ''böyle bir var mı? '' denılecek şekilde iyi biriyim
ama, kötülüğüne de kötüyümdür.

beni asla karşına alma! zamanında beni karşısına alanları gördün ve benım tepkılerımıde gördün.
ben susarım, susarım, susarım... farkındasın değil mi, 3 kere susarım? sonra bir konuşurum karşımdakinin kalbini, aklını, düşüncelerini paramparça, tuzla buz ederim. şimdi ben, allahın 3 hakkını bir insana vermiş biri olarak, 4.seferde ruhunun taa derınlerini zedelersem
allah bana günah yazar mı sence? yazarsa niye yazar? ben durduk yere mı tuzla buz etmişim insan görünümlü varlığı?
işte bu yüzden onların beyinlerindeki allah onlara ait, benım beynımdeki allah bana.

az çok bilirsin nefret duyguma nasıl sadık biri olduğumu. ama az çok...benim penceremden baktığını söyleyıp duruyorsun ya? aslında denıyorsun ama olmuyor! ve sen bunun farkında değilsin, baktığını sanıyorsun.
bakmak ile görmek arasında çok fark var, bilmiyorsun.

sen benım nefretımıde bılemezsın aslında
söylediklerimde gördüğün 5
söylemediklerimde olan 500 bin... gel ben senın canını feci şekilde bir yakayım bakalım
bir daha benı nasıl affedebıleceksın, ama...öyle böyle değil...
bak bir daha benım suratımı bıle görmek isteyecek mısın.

bana istemediğim şeyleri yaptırmak zorunda bırakma.
sevgımın adını bile anmam, öyle bir yok olurum ki, daha önce böyle bir insan var mıydı, yoksa hayal miydi
diye kendınden bile şüphe duyarsın
anladın mı, yavrum

Son düzenleme:
4 aydır fecii bir yoğunluğun içindeyim...Ara sıra atar yapabilirm aşkım,üzgünüm seni kırmak istemedim..Hadi baştan yapalım tatil planlarımızı

seriyi tamamlamaya çalıştım aşkilop inş doğru zamanda eline geçer süprizzzz ve beğenirsinn ya ama not yazmayı unutttummm

kızımın gece ağlamasını bahane edip başka odada yatıosun kızım 6 aylık oldu ve 6 ay içinde 1 ay seninle yanyana yatmadık bile sen böle yapmaya devam et kendinden iyice soğuttun sana karşı eski duygularım yok artık çok yaptın bunu ama bu son yaptığın bardağı taşıran son damlaydı ilişkiyi bu duruma getiren sensin bakalım daha neler yapıcaksın hee şunuda bill eğer kızım olmasaydı boşanmıştım senden ve ailenden durmazdım ananın babanın yanında sen beni hiçbir zaman tam anlamıyla anlamadın sinirlenir kızar ama yine çeker benim karım dedin artık öle diil ama sen bunun bile farkında diilsin uykuya ayırdığın vakti bana ayırsaydın belki farkederdin

Senin o seriyi tamamlayan ellerinii,düşüncelerini yemez miyim ama beeennnn

Notunu da mesaj atarsın kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…