Deniz, kumsal, akşamları lokma tatlısı ve Aşk
Beni ufak şeylerle mutlu etmene bayılıyorum.
Ayrıca bugün aşçı modundayken yanağıma minik minik öpücük kondurman pek bi sevindirdi beni
Çok iyi biliyorsun beni nasıl mutlu edeceğini
Sen iyi ki hayatımdasın Aşk
Allah nazarlardan korusun
Aşkım bee bu gece sahuru sen hazırlasan olmazz mııı?
ya tamam sabah erken kalkıp ıse gıtceksın..sımdı de kızımızı uyutuyosunn anladımm tamam amaa valla halım yok yaaaaaaaaaa:))
Huzur, onca zaman aramadığım yer kalmayan o meşhur huzuru meğer senin göğsüne saklamış allahım.Meğer huzuru bulmak için deli gibi dolaşmama, değişik yüzler, değişik gözler tanımama değil senin göğsüne başımı yaslamam gerekiyormuş. Senin göğsündeymiş güven duygusu, Senin gözlerindeymiş umut, Senin ellerindeymiş ilaç, Senin sol yanındaymış benim evim… Her şey senmişsin meğer… Seninle güzelmiş her şey… Geç oldu, zor oldu ama güzel oldu! Hayalini bile kuramadığım bir mutluluk, istediğimden de fazla güven duygusu, dilediğimden kat kat büyük bir sevgi sundun sen bana, seni gönderdiği için ne kadar teşekkür etsem az Allah’a… İyi ki geldin sevgilim, İyi ki buldun beni…
Bugün seni tanıyalı tam 2 sene oldu bugün M.
Tam tamına 2 sene. Nasılda geçti zaman.
2 sene önce bu saatlerde bir sahil beldesinde yıldızlı bir gecede güzelce sohbet ediyorduk...
deli ediyosun beni adam nerdesin ya anladık yoğunsun düzensiz bi işin var rahatsızsın engeller var ama insan bi haber verir ya bu kadar da sorumsuzluk olmaz ki öldüm burda meraktanbi elime geçirsem seni parçalayacağımkıyamıyorum normalde ama bu sefer kıyacam
Allahıım tickerimin uyumuna baaak sevdiceğim Bugün seninle ilk adımı atalı 7ay/7gün olmuş. Hay kurban olduğum beniim.
Dün ben ağlarken sus sus derken, sende ağladın sesin kısılda ya o kadar kötü oldum ki. Dayanamıyorum, kıyamıyorum. Seni çok özledim ömrüm, çok özledim. Seni çok seviyorum çok çoook!
gözümü açtım 11 mesaj bi baktım hepsi sevdiceğimden hem de uzun uzuuuuun:) aşka mı gelmiş benim bebeğim ben de sana upuzuuun çok güzel bi mesaj hazırladım sevgilim. ben de seni çok seviyorum. ah yanımda olsan da gözlerime baksan hiç bişey demesen hiç konuşmasak... çooooooooooook özledim gel artık bitanem