Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ama ben artık bu an-la-ta-ma-ma-yı

ya da

an-la-şı-la-ma-ma-yı yaşamaktan sıkıldım be arkadaş !

Seni uzdugum icin cook uzgunumm. Kiyamam gozlerimdeki o bakisa. Benim gibi bir dengesiz karsina cikti. Ne yaptigimi bilmiyorum ben. Ama inan seni cok seviyorum benim supermanim

ne yap biliyor musun?
Allah'tan kork mesela... sanalla gerçeği ayırt et mesela.
ya da sırf canını yakacağım diye büyük mevzulara girme. insanları yanlış yönlendirmekten, doldurmaktan vazgeç mesela..

yapamazsın biliyorum da umrumda olmadığını fark et mesela eskisi gibi.
kabul ettiğim için sustuğumu sanma
istersen beni daha fazla zorlama. içindeki kötülüğü çıkartmaya çalış mesela..

nankörsün farkındayım da biraz azaltsan bari.
neler düşünmüşsün ya hu neler. iftirayı ne sandın sen? ekmek gibi su gibi heralde?

korkmayın benimle mezara girmeyeceksiniz. gerçi böyle bir durumdan ben korkarım

sana hep diyorum ya yazıklar olsun...

Birbirimize sözümüze 24 gün kaldı iple çekiyorum o vaktin gelmesini.. heyecandan artık geceleri uyuyamaz oldum off.. Seni çoookk seviyorum balımmm, esmerimm..

Allahın bildiğini kuldan neden saklarsın derler ya ?

Ayıp yahu Allahtan korkmuyorsun da , kuldan mı utanıyorsun diye de devam ederler hani ....

Yok yok , korkarım ben Allahtan , hem de çok korkarım ama bilirim merhameti büyüktür , sabrı sonsuzdur , acizliğimi bilir , yüzüme vurmaz Rabbim .

Siz bilmeyin .

Hatalarımı , kusurlarımı , zaaflarımı ...

Bilmeyin de , ilk fırsatta kullanmayın da ...Ahkam kesmeyin bana bıdı bıdı bıdı diye .

Ben günahımı bilirim ama siz bilmeyin .Rabbim bana yakın , affeder ya da etmez ama acır orası şüphesiz.

Siz ki acımasızsınız , bilmeyin .

Ben saklamaya devam edeyim de vurmayın yüzüme kırılganlıklarımı , boş vermişliklerimi , yanlışlarımı ...

Not: Buraya yazmaya korkar oldum aslında , herkeste bir bana mı yazdı düşüncesi oluşuyor .Buraya sadece özel hayatımla ilgili yazıyorum .

bir arkadaşlığın daha sonuna geldik yok ciddi ciddi geldik.. ben arkadaşlarımı bırakmam oğlum tanımamışsın beni.. ama teklif karşıdan gelirse sülük gibi de yapışmam, edebimle bırakmayı çok iyi bilirim.. aramam, sormam, evlensen düğününe- hastalansan, hastaneye (bak gene de kötü birşey yazamıyorum) gelmem.. haaa adım gibi biliyorum bunun olacağını ama geri dönersen de eski samimiyeti göstermem.. sönmüş kibriti tekrar yakamazsın ki, elimde değil..

Bugün aramadın bitanem. Zaten sensizlikle sınıyorsun, birde sessizlikle sınamasan olmaz mı :26:
Seni çok özledim herşeyim, kokunu çok özledim, sıkı sıkı ellerimi tutuşunu özlediim! Gözlerim daldığında meraklanmanı, ne oldu, canın neye sıkkın diye sormanı dahi özledim. Suratına şap şap vurup, öpmeyi özlediim askeeer! Seni çok özledim.
Çok çook çooook.

Son düzenleme:
Allah'ım.. Ne kadar zormuş lise bulmak..
Zamanında benim tercihimi dershane yapmıştı, yazalım mı AS dediler, olur hocam dedim, gittik okuduk..
Hiç de sorgulamadım ay o var mı ay bu var mı diye, saflık mıydı acaba?
Şimdiki çocuklar bir garip; yok bölümleri az galiba, yok oranın kızları çok hoppa (bu ne demekse), yok oranın yanında gezilecek yer yok, yok okulun dış boyası eski, yok otobüs durağı 10 metre ileride; sanki okul değil, tatil köyü arıyoruz.. He bir de sanki 700 puan aldı da, okul seçemiyoruz heyecandan..
Aldığın puan kuş kadar, İstanbulda tutan lise sayısı tam tamına 4!
Neyin havası bu?
Kendi kardeşim yapsa, evden kovarım, misafire laf da edilmiyor ki..
Vallahi elim ayağım titriyor..

Hissettiklerim tarifsiz..

benim icin en zor olan bir sey sensizlik 7 gunum 77 gune bereber oldu
gunler gecmiyo artik cok ozledim icim daraliyo cabuk gel nolursssuuuuuuuuuuuuuun

Yarin sinavi alacagini soyluyorsun. Bugun eve gidip calisacakmisin cok merak ediyorum. Insallah sinav kotu gecerse depresyona girmezsin. Hic calismadin ki be canim, isini sansa bu kadar birakmamaliydin. Neyse yine de hayirlisi

Canım babam, anlayışlı babam.
İftar sonrası rahat sigara içeyim diye hemen başka yere gittin, biliyorsun kıvrandığımı.
Seni çok seviyorummm..

Bogazim düğüm düğüm az önce selvi boylum al yazmalimi izleyip dakikalarca agladim sende cok seversin Türk filmlerini

gel artik sevgilim, sabahlarimda ol yeniden o askilarda asılı duran kiyafetlerini giy yeniden yatagimin sol yaninda ol gözyaşım dinsin artik gel

beni mutlu eden hiç birşey yok sen yanımda yokken kendimi avutmaya çalışıyorum işte... evimiz için birşeyler bakarken bir nebze olsun rahatlıyorum aşk yuvamız için uğraşıyorum ne de olsa ama tek başıma bakıyorum ya ağır geliyor sevdiğim ruhum yorgun kalbim ağrıyor prensesin çok özledi seni

güldürdün beni bu halde sağolasın ama ben bu saatten sonra iflah olmam.
ne güzel çocukları da seviyorsun, senin de çocukların olur inşallah ama benden değil....

sen nasıl bişeysin böyle bana söyler misin? küçücük kuruntularımı gidermek için bile saatlerce dil döküyosun bana seni yerimmm
var mı senin gibi tatlısı anlayışlısı... bıdığımı verin banaaa hemen şimdi.. çok özledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…