Başına gelenler benim ahlarımın sonucu. Ben ne yaptım da bunu hak ettim diye soruyorsun ya kendine, bak cevabı bende iyi dinle: Bundan yaklaşık yedi ay önce, annenle kızını alıp Ankara'ya gitmiştin hatırladın mı? Biz seninle dört yıl çalışmışız, aynı ekmeği paylaşmışız, birlikte üşümüş birlikte ısınmışız. Beklerdim ki, gel birlikte gidelim de şu anlaşmayı yapalım diyesin. Teklif dahi etmedin, her neyse. O günlerde çok ah ettim ben sana. Sonrasında neler olmuştu yine birlikte hatırlayalım. Ailecek gittin, anlaşma yaptın, her şey iyi hoş. Sonra geldi bizim muhteşem üçlü. Tabii sen bunların eski işyerlerindeki performanslarına aldandın, zannettin ki bana da öyle çalışırlar. Yahu, bunlar oradaki parayı az buldukları için gelmişlerdi zaten. Ana sebebi buydu yani. Diğer sebep hikaye. Allahhh patron oldum, elemanlarım var derken bir hevese kapıldın. Birdenbire bir yapmacık hallere büründün, bebişimler, canımlar, hayatımlar havada uçuşuyor. Daha bunun gibi bir sürü şey. Sessizce izlemeye başladım ben seni o günlerde. İlk başlarda her şey güzel gitmişti hatırlarsın. Sonrasını ikimiz de gayet iyi biliyoruz. Art arda geldi yediğin darbeler. Devamı da gelecek umarım. Hiç sorunun yokken, sırf geçici şeylere kapılarak Ankara ile aranı bozdun. Sana şimdi gülüyorlar ama, ağızlarıyla mı onu bilemem. Neden mi? O yanından ayrılan iki kişi, büroda ne olup bitiyorsa yetiştiriyorlardı da ondan. O peşinde dolaştığın ablamız da gidecek emin ol. Her ne kadar kötü şeyler yaşamış olsalar da, eski dost düşman olmazmış. Onlardaki genel düşünce de bu ne yaparsın... Beni tanırsın, insanların mutsuzluğuyla mutlu olacak kadar ruh hastası değilim. Ama sen bunu çoktan hak ettin. O yüzden zerre kadar üzüntü yok içimde, bunu da bil.
Not: Kıskançlık ettiğim zannedilmesin, çok üzülmüştüm sadece...
ağır hastasın ve bunun tedavisi bile mümkün değil
insan içinde dolaşman yasaklanmalı bence.
o numaraların asla bana sökmez
sen giderken ben dönüyordum
benı tanımıyorsun.
Evin bütün işlerini bitirmişsin ,
Yerleri çamaşır suyu ile silmişsin
Hatta böyle yanına yaklasınca kendiliğinden açılan çöp kovası almış olabilirsin ..
Farzet ki tüm bunları yaptığın için seni affettim yine de elimden çekeceğin var