Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çabuk gel de ,haftasonu Alaçatı serinliğinde Öküz'e gidelim .😘😘

sana hitap edecek hiç bir kelime bulamıyorum. öyle aşağılık bir adamsın ki !
el kadar çocuğu nasıl döversin..
allahım sana hakettiğini verecektir, o konuda içim rahat... peki o başını yerden kaldıramayan zavallı kızcağız? o ne yapacak bu dünyada.. unutabilecek mi bunları... yoksa her gün mü şahit oluyor bunlara o minicik yüreği. tek koruyanı, o tokat yerken 'baba nolur yapma' diyen kardeşi mi?
ah bi yakınında olsaydım da, o meleğin yanaklarına öfkeyle inmeden o taş kesilesi ellerini tutabilseydim.. şoktan ne olduğunu anlayana kadar defolup gitmeseydin de avazım çıktığı kadar bağırsaydım.
yüzünü ezberledim ama. unutmayacağım. bunu yanına bırakmayacağım.
allahım yardımcısı olsun o minicik yüreklerin. şükürsüz, kendisine verilen lutfu görmeyen, eziyet etmeyi babalık bilen senin gibi insanları da hayırla islah etsin; o günahsız gözlerden akan damlaların hatrına...

Evet seninde dediğin gibi nasıl başlarsa öyle gidermiş.
Ellerinden ilk yemeğimi de yedim.
Tel tel pilavına,bezelyene,mercimek çorbana hayran kaldım.
Romantikliğini konuşturup tuz almaya gittiğimde masamıza eklediğin süpriz gülde bonusu.
Aldım gitti seni.
Gerçi sen bunu anladın ama sanırım yemek işi sana kalıcak.

İçimde bi durgunluk, bıkkınlık var. Gözlerini arıyor gözlerim, ama yok. Ne ellerin, ne gözlerin, ne de bana miss gibi gelen o kokun yok. İçimi kemiren sorular var, he birde hasretinin ağırlığı. Ne olacak, nasıl olacak diye düşünürken. ''Ama çok özledim'' diyorum kendi kendime. Ve evet ki çok özledim, sana gelme diyorum ama sen bunu özlemediğimden sanıyorsun ya ne kadar zoruma gidiyor bi bilsen. Ben seni yanımdayken özlüyorum, her saniye yanımda ol istiyorum ama bazen istemek yetmiyor.
Bazen keşke ama keşkee işim olsa, belirli bi maaşım diyorum ama senin inatçılığın üstesinden geliyor. O zaman çok rahat gelirdim yanına.. Ama şimdi ne senin gelişin iyi olacak, ne de benim gelmeyişim. :26:
Nefesini, kokunu, sıcaklığını özledim. Kollarında beni sıkı sıkı sarmalayışını özledim. Seni çok özledim askeeer.
Seni çok seviyorum.

bir gün gelecek istemiyorum işinizi diyeceğim
dosyaları da tekmeleyip gideceğim

ömrüm yoğun adamım bugün hiç aramadın akşama ikimizin de başı ağrıyacak iftarda çayı sen demle dalaşına girip yine demleyen sen olacaksın çünkü sen daha yakın oturuyorsun

Allah bu günlerimizi aratmasın.

bi de ben aşağıdaki bayanın bebişini gördüm

anam yeğenimiz büyüyor topiğimizin ilk meyvesi aşkitellosu

senin o güzel süprizini yerim bennnn çok mutlu ettin aşkım beniiii
ne zamandır istiyodum o telefonu çok teşekkür ederim
bunun karşılığı olarak ay dönümü yemeğini ben ısmarlıcam

aşkım söylemedim ama az önceki telefonun ve dediklerin çook mutlu etti beni arada tartışıyoruz senden şikayetçi oluyorum ama çok düşüncelisin seni çooook seviyorum

Canımmm Beni son zamanlar çok üzdün yıkılmadım dik durdum ve üstesinden geldim izleri de zamanla geçer umarım.... Ama seni sevmekten vazgeçmiyorum bana sımsıkı sarılman bakışların beni benden alıyor hep yanımda ol sımsıkı tut ellerimi

yarından sonra ellerin ellerimdeeeeee, severim senin aşklı meşkli mesajlarını, yerim ayrıca da şık şıkıdım gelin olarak gelicem kaynanacımın evine

Ben seni çok özledim askeeer Senli günleri çok özledim! Bitsin şu hasret..
Sesini de özledim be adam özledim. Uff seni çok özledim! :85:

kardelenimiz yok oldu anıt parkımız yok oldu ! heryer duman oldu ! belediye bişeyler yapma çabasında aama en keyif aldığımız yerler bir bir yok oldu..

Son düzenleme:
çikiletalı pastam

valla yiyesim var bak heee ısırasım var

böyle kalbimi açıp seni oraya hapsedesim var

dun mesajla yazdigin duan beni aglati masooooooooooom
inan icden ne kadar aminnnnnnnnn dedim bilemezsin

Rabbim bizim evladimizi tez zamanda versin

senin yuzun gulsunde gulusunle bende sevineyim masooooooooooooooooom

Keşke bilseydin, hissedebilseydin içimdekileri.. Keşke ben anlatmadan anlayabilseydin.. Bi bilsen sevgilim aklımda ki o karmaşık düşüncelerin beni nasıl kemirdiğini.. Bi bilsen kalbimin her kötü düşüncede nasılda acıdığını..
Bundan sonra ikimiz içinde ne olur bilinmez ama sen şunu hiç unutma; ben hiç vazgeçmedim bitanem ne senden nede seni sevmekten..

Ben ilk kez bu kadar çok istedim bir şeyi.. İlk kez seni istedim bu kadar çok.. Sadece sen sarıl sen öp sen sev istedim beni.. Ama birini ne kadar çok istersek o kadar çabuk gidermiş gerçekten bizden.. Burdasın ama artık sende gidiyorsun; görüyorum..
Kalbim sussada hoşçakal sevgilim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…