Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Alnımda salaktır bir şeyden anlamaz falan mı yazıyor..!!Benim böyle numaralara karnım tok..Neysen o ol artık..

Sen olmasan bu hayatın anlamı kalmaz !
Seni çok seviyorum.

Seninle ilgili hayallerimin içine ettiğin için teşekkür ederim ...

Son düzenleme:
Sensiz gecirdigim su günlerin anlami yok diyorum ya bazen.. aslında ne kadar anlamli olduklarini unutuyorum:26: her gecen gün bana biraz daha yaklasiyorsun benim gibi esini beklemis bi arkadasimin, beni teselli etmek icin söylediği söz hep aklimda "daha önce hic bu kadar az kalmamisti" belki de sen gittiginden beri bana soylenilen en anlamli teselli cumlesiydi her gün bu cumleyi söyleyip mutlu oluyorum bitiyor bitanem bayram boyunca yanindayim, sonrasinda ise sadece 35 günümüz kaliyor sensiz gececek son 35 gece

Bu arada gece 3-5 nobetinde arkadasinda 2 dakikaligina telefonunu isteyip, facebook duvarima "sen öyle cagirmasaydin, ben böyle gelmezdim" yazmissin ya yerim seni tatli kocam benim

Evet sen yoksun ve bugün de çok sıkıcı geçti, geçiyor

istersen ara dedin ama şu ana kadar aramadım her şey senin istediğin gibi olmaz ...

bugün anladığım daha doğrusu bi defa daha teyit ettiğim tek şey: biz yan yanayken yaşıyoruz sevqilim....

evliler nöbet tutamaz diye bi kanun çıksın nolur yaaa

senin kokun burnuma değmeden, nefesin boynumu gıdıklamadan uyumaktan nefret ediyorum böğürtlen

ne yaparsam yapayım içimde kopan fırtınalar dinmiyor ki sensizlik ağır geldi sevgilim biz hiç şimdiye kadar böyle uzak kalmadık hiç beni bu kadar sensiz bırakmadın yanlızım işte yapayanlız yalandan gülmeler mutlu olma çabaları yeni uğraş çabaları hepsi boş aslında bir an bile aklımdan çıkmıyorsun bir arasan sesini duysam yeter bana bizden vazgeçiş hissetmeye başladım artık biz bunu haketmedik 'aşk' bunu haketmedi

Bazen saçmalayıp abartıyorum evet.
Ama sonra bunların hepsini hakettiğini düşünüyorum.

İsmail çok tuhaf adamdır üç kuruş için hesap sorandır.

Şşş ismail yine ben geldim. Geçen gece için kusura bakma, son günlerde biraz duygusallaştım. Ama bilirsin ki yontulması imkansız olan bir kütüğüm. Duygusal hallerim 3 günden fazla sürmüyor, keşke sürebilse. Geçen gece diyordum, nasıl yazdıysam sonradan okuyunca kendime şaşırdım. Benden mi çıkmış ki o cümleler. Kusura bakma tekrar, kafam gidip geliyor arada biliyorsun. Evet, hem de çok iyi biliyorsun.

Sek sek sekerek ismail, rastık çekerek ismail...

Bu şarkı hiç susmuyor. Amerikan filmlerindeki şizofreni sahnelerine atıfta bulunmuyorum hayır. Odanın köşesinde beni izleyip sohbet etmeye çalışan bir arkadaşım da yok zaten. Çocukken hayali arkadaşım olmasını çok istemiştim ama nasibime komşunun sümüklü kızı düştü. Hayallerimi aşan bir düzlüğe sahipti. Neydi adı, heh tuba. Mahalle kavgasında arkasından dolanıp saçını çektim de kan davasına dönüştürdü olayı. İsmail bak ne diyeceğim, bugün hiç duygusal değilim. Sen de diğerleri gibi yap, anlamaya çalışma. Ben de anlayamıyorum kendimi. Ötekiler gibi yap, başka konu aç mesela. Yap bunu İsmail...

Liseyi 6 senede bitirmiş, cin gibi çocuk bizim ismail...

Ben erken bitirdim de ne oldu İsmail. Benden 3 yaş büyük çocuklarla aynı sınıfta sözde zeka yarıştırdım da ne oldu. Bir b.k olmadı. Ben hala kitaplara baktığımda onların içinde olmak istiyorum. 20 yıl önce olduğu gibi. Bir keresinde gözlerimi kapatıp kitabın içine girmeye çalışmıştım. 7 yaşında olabilirim belki de daha fazla. Ne önemi var? Gerçekliği inkar etmek işime gelmişti işte. Hala öyle İsmail, hala... A nın şapkası var ismail, halamı karıştırma!

İsmail bildiğin bir şey daha var. Takıntılıyım. Lakin kaldırım çizgilerine basmamak için çaba sarf etmedim. Simetrik olmayan tablolar da umurumda değildi. Zihnime taktım bir kere, keşke bana ait olmasa diye. Mutlu olmak neden bu kadar zor ismail? Hoş, artık mutlu olmak istediğimden de emin değilim. Huzur belki, birazcık da sessizlik.

Arada uğrarım sana. Takıntı demişken, buna taktım işte. Tam da şu an içinde bulunduğum duruma. Arada böyle gelip yazacağım sana. Unutursam hatırlat.

sesin kulaklarımın içinde yankılanıyor resmen, neredesin be neredesin çık gel artık

doktora git
boşalt şu çöp sepetini diyorum
Hepi topu yüzde yedi faliyetle bu beyin neyi çözer bilemiyorum

"eline sağlık" kelimesinin beni bu kadar mutlu edeceğini bilmezdim senden önce
küçük şeylerle mutlu olurdum biliyosun
ama bu küçücük kelimenin beni bu kadar mutlu etmesi senin ağzından çıktığı içindir belkide
seni çok seviyorum aşkım
seni mutlu etmek senin beni mutlu etmen....
iyiki varsın ve iyiki benim kocamsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…