Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrılık zehirinin panzehiri hayallerimiz...
birlikte kurduğumuz tatlı, kocaman, mutlu hayaller...
ömrümüz yeterse onlarla iyileşeceğim her zehirlendiğimde...
yeter ki bir yerlerde nefes al.
kokun, sesin bana hüzünle de olsa eşlik eder.

takvimden çok yaprak yırttım ama hiç biri bu kadar özel değildi

aylardan ağustos

mevsimlerden sen ve ben

biz artık bir'iz sevgili, sen ve ben biz'iz

yine bi ağustos ayıydı bu tarihi aldığımızda aradan 12 ay geçti ve bu ağustos bizim ağustosumuz!

Ve Aşk,geceLer boyu izLemektir uyurken seni...
Şükretmektir ALLah'a her gecenin sabahında...
Aşk varLığın..
Varlığın duamdır Sevgilim..

Son düzenleme:
gelmiyosunuz diye sitem etmeyin bize artık ben çok sıkıldım bu durumdan
daha evleneli çok zaman olmadı ki biz.. evimizde vakit geçirmek istiyoruz akşamları yemek yedikten sonra film izleyip keyif çatmak istiyoruz
zaten yemeğe gittik, yemeğe geldiniz her iki taraf da.. birbirinize gittiğiniz yemeklerde görüştük
gören de evlendik evleneli hiç görüşmedik zannedecek
nolur biraz anlayış gösterin, biz evlendik.. bizim bi evimiz var ve biz birbirimize daha doyamadık
gün içinde bile birbirimizi çok özleyip bi an önce akşam olsa diyoruz
size gitmeye kalksak çay içmeye en erken 9 buçukta sizde olucaz ve yine en erken 11 buçukta kendi evimizde olucaz
sabahları erken kalkıyoruz, çalışıyoruz biz
ve biz yeni evliyiz.. sitem etmeyin artık nolur ya

Dün teyzem ''Bu son ramazanın bekar olarak, sonrasında eşinle beraber geleceksiniz.'' diyince öyle bi hoş oldu ki içim.. Ailemin ileriye düşünerek konuşmaları, bu durumu kabullenmeleri o kadar farklı bi duygu ki. Seni babamın soyadından vazgeçecek kadar çok seviyorum! Hem insanın içi burkuluyor, hem musmutlu oluyor. Seni çok seviyorum sevdiceğimmm, mehtap 8 !

Sana söylenecek çok şey var ama artık susuyorum akşam da bu konuyu gündeme getirmeyeceğim hatta hiç konuşmayacağım yoruluyorum sözlerimin hava da kalmasından sıkıldım....

Dün ne de güzel zaman geçirdik sevgili
Ufak sürprizlerle sıradan bir anı özel ana çeviriyorsun.
Bunca sene geçti ve bu senelerin her gününü hatırlamak apayrı bi duygu
Her anım seninle olsun sevgili...

Bitanem şırıl şırıl yağmur yağıyor. Bak yokluğunda İstanbul gene ağlıyor. Şimdi yanımda olsaydın, her zaman ki gibi yağmurun altında el ele yürürdük. Tabi ben seni deli ederdim su birikmiş yere pat diye hoplar üstünü ıslatırdım

Birbirimizi görünce yüzümüzdeki o gülümsemeyi tahmine edebiliyomusun insan düşündükçe içini böyle bi heycan kaplıyo yaa içim içime sığmıyo kim olursa olsun sarılcammmm kimse umrumda değil

Komik insanlar var, onlarda olmasa bizi kim güldürecek şu hasret yüklü zamanlarda

içimden geçiyosunnn ama neden bilmiyorum.. acaba seni özlüyorum mu?
Yoksa Vicdanım mı?
Ama vicdanımla baş başa kalıcak bişey yapmadım..
Sen yanımda olmadın İnan !!!

Zamana bıraksaydım seni inan hiç hatırlamazdım..

İçimde bir yerdesin sanırım Eski Yara dokununca Kanıyoo..

gelmek istemiyordum ben buraya işte aşkım, istemiyordum işte ya
ben 8 gündür seninle uyuyup uyanmaya, sana yemekler yapıp beraber yemeye, sonra senin çok güzel olmuş afiyet olsun hayatım demene, sabah kalkınca hadi aşkım kuralım sofrayı seninle yemek yemeyi özledim ben demene,geceeleri çy bahçesine çıkıp tavla atmaya, her seferinde yenilip senin uyuzluklarını izlemeye çok alışmıştım..

çok garip ben bir zamanlar bu koca şehirden başka yerde yaşayamam derdim, hayatta yapamam, ama seninle birlikte 3 yıldır o küçücük şirin ege kasabasına o kadar alıştım ki dönmek istemiyorum.. çok sevdim seninle orayı ben.. burası bana soğuk geliyo.. inşallah hayal kurduğumuz gibi ileride devamlı yaşayacağımız yer orası olur aşkım.. seni herşeyden çok seviyorum.. şimdiden çok özledimm

Hesabi yenileneyi unuttum. Hic bir mesajini almiyorum. Haberin olsun ask. Benim sesli mesajimi almissindir umarim. Endiseden catlamiyorsundur.. :/

Uuf neden bi iyiyken bi kötü..

Odun sevgilin odunluk yapmaya devam ediyor napim Canım...
Böyle kabul ediyorsun, seviyorsun biliyorum ama bazen daha ilgili, daha hoşsohbet olmamı bekliyorsun, olmuyor.
Üzgünüm Hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…