Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gün ıŞığımsıın sen benimm.. Hayatımı aydınlatıyosuunn

Seni ne kadar çooookkk sevdiğimi tahmin bile edemezsiin

sensiz uyandığım kaçıncı günüm
aynada gördüğüm yorgun yüzüm bana hiç tanıdık gelmiyor inan...

Uzaklık artık acı vermeye başladı aşkım..seni ne zaman göreceğimi bile kestirememek daha da kötü

Aşkım zaman geçiyo mu geçmiyo mu bazen anlamıyorum hayat duruyo gibi oluyo ama sesini duydukça dünyam değişiyo,,bu akşam bilmem ki gene bi telefon konuşmamzdı ama kalbim yerinden çıkcaktı geliceksin diye kendime heycan yok desemde kalbim ele verrio kendini işte ...

Gel gellll gel elleri cennet kokan yarimmm hiç geçmedi seni seven halim çok özledim seni esmer yarim.............

Son düzenleme:
öfkenden dolayı yanlış kararlar veriyorsun farkında değilsin galiba sen orada yapamazsın dönmelisin sadece benim için ! başkalarını boşver. Güçlüsün sen inanıyorum ki bununda altından kalkacaksın ama izin ver birlikte çözelim tek başına değil

allah kimsenin dengesini gecenin saat 2 sinde çelik-ateşteyim dinleyecek kadar bozmasın :111: amin

Korkuyorum, lütfen geçmişi yeniden yaşatma. Yanıldığımı, bu sefer yanlış hissettiğimi kanıtla olur mu? Uzun zamandan beri ilk kez aynı korkuyu yaşıyorum. Yapma...

Sen beni gerçekten seven tek erkeksin. Hırstan uzak.. bencillikten uzak.. sadece beni.. sadece benim iyiliğim, mutluluğum için hem de.. ben senin gibilerin nesli tükendi sanıyordum.. o değil bir de kıskanmadiğin beklentilere girmediğin için de bozuluyordum.. ama senin için benim üzülmemem incinmemem her şeyden önemliydi.. ben göremedim bunu.. alışmışım her cümlesi ben diye başlayan erkeklere.. bencil, kıskanç, merkeze kendini koyan erkeklere.. ben bunca sene hiç almamış hep vermişim.. annelik yapmışım hepsine... hepsinin bana ihtiyacı vardı... sevgime.. şefkatime.. ilgime.. hepsi kendi için sevdi beni, ya da sever gibi göründü, ya da şöyle diyelim beni değil sevgimi sevdi..sense.. bana ihtiyacın yoktu.. vermek dışında.. sen de benim gibi sevgini verebileceğin bir kadın arıyordun.. bense alışmıştım çağlayıp kusmalara.. hep elimle avcumla parmaklarımla aşklarımı sarıp sarmalamaya.. senin sarıp sarmalanmaya, çekilip çevrilmeye ihtiyacın yoktu.. zaten alışmıştın yalnızlığına.. sadece aşkı özlemiştin.. bi kadına aşık olmayı.. bense bir erkeği anasının bıraktiği yerden alıp ruhundaki açlıkları doyurmaya alişmiştim işte.. hep yaşamın ötesinde berisindeydi benim aşklarım.. mutsuzlukları, çaresizlikleri, zayıflıkları çoktu.. onarırdım hep.. buydu benim görevim.. seninse onarılmaya ihtiyacın yoktu.. hayatın çeşitli kavislerinden tek başına geçebilmiştin.. biz bu yüzden çokça çatıştık çeliştik senle.. olmadı yani.. baktım sana.. altına üstüne.. yokladım iyice.. yaran yoktu. zayıf değildin. bana ihtiyacın olmayacağini düşündüm.. lüzumsuz hissettim kendimi hayatında.. ve gittim. salaklık etmişim. iyi ki gitmişim tabi iyi ki 6 ay sensiz kalıp başka aşklara gidip yara bere dikmişim.. ama şimdi şimdi anlıyorum.. sen beni seviyorsun.. sevgi bu işte! sen beni seviyorsun.. şimdiyse arkama yaslanıp sevilme sırası bende sanırım. yanlış anlama ben de seviyorum seni.. ama ilk kez ben de hayatımdaki diğer erkekler gibi seviyorum işte.. sevilmeyi severek daha çok..

Bu aksam gel konusalim, kizmayacam soz, sakinlestim bayagi sana karsi merak etme. Ayrica seni hala cok seviyorum ya, her ne kadar kizgin ve dargin olsam da.

Ne kadar güzel bişeymiş ardında dağ gibi sevdiğin adam olması...

Çok şaşırdım ilk kez bir konuda ayrı düşüncelere sahibiz..Zamanla değişir mi acaba fikrin??Uzun yıllar düşünecek zamanımız yok..Ömrümüz geçip gidiyor ne yazık ki..Acele et..

evdeki hesap çarşıya uyar da ev alabilirsek, ikea'ya saldırı düzenleyeceğiz di mi bonbion

Tam iki ay....

Attığım en anlamlı İMZA, söylediğim en içten EVET, verdiğim en doğru KARAR'la....

Seni seviyorum Aşk'ın en güzel yeri... Masalımın baş kahramanı...

Son 6 gün... zaman ilk kez bu kadar çabuk geçiyor .. Ve ben çok hazırlıksızım neler söyleyeceğim senin gözlerine baka baka :18:

Dün içimde ukte kaldı bugün de başka birşey çıktı...
Neyse ya sabır diyelim...
En azından geceleri hayal kurmak var değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…