Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özür dilerim bitanem !
bugün sana haksız yere tavır yaptığım için özür dilerim
oysa ki senin ne suçun vardı bu tavrımı haketcek :S
çok özür dilerim,çokkk !!!

siz mi acıktırıyorsunuz yoksa ben mi acıkıyorum,sayenizde yakında 85 i bulucam sizi gidi sıpalar..kaydirigubbakcemile3

Dile kolay 2 ay oldu ama ben seni, hala çok özlüyorum olmuyor neden unutamıyorum seni nasıl bitecek bu acı nasıl geçecek yüreğimin sızısı senağlama

Ne olur Dön artık gel beni daha fazla Sensiz bırakma Sen benim dualarım nefesim herşeyimsin ...
Yüreğim aklım beynim kalbim senle öyle dolu ki Unutmayı bırak gün be gün sana olan Sevgim büyüyor sen ise beni tamamen çıkardın hayatından gerçi belki hiç sokmadın bile senin için hiç birşey ifade etmiyorum dimi ama sen benim Herşeyimsin bu nasıl bişeydir ya ben sende bir Hiçim sen Bende Herşeysin hayatsın yaşamsın mutluluksun mafoldumben

bir mucize olsa dönsen seni çok özledim ve çok seviyorum aşkımsın benim:)

Ağzım dilim kapalı orda sen varsın diye... Cevabını bile yumuşak verdim ama içime sinmedi. Offf yaaa. Gelecek misin desem?

benle iyi geçinmek isteyen aşkıma hitaben bende senle iyi geçinmek istiyorum aşkım

işine gelince babanın lafını ikinci plana alıyosun mesela araba alırken baban hayır dediği halde aldın
ama işine gelmeyince babamın razı olmadığı bir işi yapamam diyorsun bu ne tezat..
ikimizin yaşayacağı evin kararını baban veremez.fikrini söler ama brak biz karar verelim o evde bizim ömrümüz geçicek demek isterdim. ama bunları yüzüne diyemiyorum..keşke okusa burayı...oh be için boşaldı akannehir

Ama olmuyor ki böyle..
Farkında değil misin sen?:1closedeyes:

keşke sana güvenebilsem yeniden dostum diyebilsem,, beni yeniden yüzüstü bırakmayacağından emin olabilsem mafoldumben

Son düzenleme:
mükemmel sevdiğim benim..... biliyodum bana kırılmayacağını,kırılsan da bunu bana yansıtmayacağını....
seviyorum seni güzel yüreklim !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…