Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canimin ici birtanem hayat seninle öyle güzel seninle her an öyle özel ki...

canımm..... 4 gün oldu görmeyeli seni..... 4 gün oldu sesini duymayalı.... gözlerim gözlerine değmeyeli....
özledimm !
çokkk özledimm !
aşık oldum sana galiba.... ne kadar inat etsem de,ne kadar uzak durcam desem de çektin beni kendine.... mükemmeliyetçi sevdiğim benim,beraber de yoluna koyarız bazı şeyleri.... ben sorun eder miyim onları,neden böyle yapıyorsun ki.... neden hem yakın hem uzaksın bana....
herşeyinle benim ol artık güzel insan,plansız programsız benim ol.....

Aşkım ne oldu birden bire beni aramaz oldun,başkalarının aramıza girmesine izin verme yalvarırım sana.Seni çok ama çok özledim.Gözlerini,kokunu yüzünü ellerini özledim.sesini duymayı özledim...Allahım ne olursun yardım et.........

sırf asıklar yazmış buraya yıne,hayat asktanmı ıbaretbilmiyorumkismile evlılık askı ölduruyormuş gercekten,ama sevgı cok farklıboshayallersmile SEVİYORUM KOCAMIŞeniz
AYISIN AMA TATLISINlülülülülülü
AYISIN AMA KOCAMSINŞeniz
SU SURATA BAKIPTA KIM DERKI BU ADAM AYI
melek suratlı ayım benımdelikafadulden
en romantık bızımkı oldu be askımsırnaşık şey

suraya bı resmını eklesemmmm,tum futbol camıasına rezıl olursundelikafaduldendelikafadulden:jeyyar: kork bendensengözlerimebaksanab

seni bu kadar sık boğaz ettiğim ve kıskandığım için özür dilerim aşkım ama ne yapayım elimde değil. doktoramı gitsem yaa

Tryamour özel mesaj depolama hakkın olan 50 mesaja ulaşmışsın şeker. Gereksiz mesajları siler misin? Mesaj atamıyorum sana canım...

aşkım neden içimde sürekli bi huzursuzluk var. neden sürekli senden bişeyler bekleyip üzüyorum. neden o kısacık dakikalarımızın güzel geçmesini isterken yine kendimi tutamayıp olur olmaz seni suçluyorum...

özledim seni. sanırım eskisi gibi o sıcacık tenine dokunamıyorum diye bütün bu huysuzluğum...

zaman çabuk geç nolur... kavuştur beni aşkıma

söz veriyorum daha uslu olcam artık. sen beni üzcek birşey yapmazsın ki...

keşke biraz daha bakabilsedim o güzel gözlerine..
keşke demek için bile çok geç çok kırdın.!!çok..
ÇOK!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…