Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün gördüğüm şey inanılmazdı.:sinifsinif:
Tam yanımdaydı. Sen vardın üstünde. Tesadüfün bu kadarına da pessss..:1shok:

bebegimmm annecimmmm senii çok seviyorum iiki hafta kaldı sonra senı bı kez daha görecegim ultrasonda da olsa.....annecimm annenın sana çok ihtiyacı varrr....sakın beni yarı yolda bırakma olurmuu

Ayy sen o kalkık dudaklarınla ne kadar da tatlısın öylee... Yirimm ben senin dudaklarını...
Ayy Allahım yaa hiç de vücut açısından sevdiğim bir tipte değilsin ama seni öpmeyi çoookkkk istiyorumm.. Umarım bunu yapabiliriz. yerimseniben

Sevdiğim sevgilim ol artık lütfen. Sabah kalktığımda rüya görmüş olmak istemiyorum. Bir gün dahi sensiz kalmak istemiyorum. Sev beni. Seni çok seviyorum. Dudaklarından çıkacak seni seviyorum sözünü duymak istiyorum artık. Yetmez mi beklediğim?a.s.

Bütün günümün içine .... yaptın yani
Nasıl güvenicem ben sana ..
Tanımasaydım keşke seni.. Şimdi vazgeçmek o kadar zor ki

yarın geliyorum kollarına paşammmmmmmmmm kuBBan olurum sana Ben yiğidimmmm

ay burdaki bi konu beni deli etti aşkım bana bak beni bi aldatmaya kalk sana bu dünyayı dar ederim :mymeka:

Ya işteyim diyorum telefonda bıt bıt ötüyosun ama...
Allah bu ara çeneni açtı ne oldu be sana aşka mı geldin?
Şeniz

özledim hemde çok özledim...biran önce geçsin zamanlar ve sen yanımda ol...sensiz nefes almak ağır geliyor yüreğime.Allah'a emanet ol,miniğin seni bekliyor... mafoldumben

bi tek sen eksiksin... işim gücüm her şeyim tamam. bir ev bir yuva, iki de çocuğa yok ben sensiz karışamam ((((((((

senin zamanın da almamış oldugun önlemın acısını ben çekiyorum şimdi kocişim yaa.....bu son olur inşallah daha fazla sabrım kalmadı ona göre.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…