Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimle ne kadar pazarlik yapsanda, ne kadar vazgecirmeye calissanda kurtulus yok iste anla.....zemuszemus:dance:

yaa aşkımm ben böyle olsun istemedim... demek artık senle dövüşmek istediğimde beni kaale almican öyle miii kaydirigubbakcemile3

ohh gene kıskandın benii hükmedicekmiş miş artık bana, görüceezzz

şaka bi yana nolur üzülme sen Şeniz söz veriyorum çok daha dikkatli olcam...

Ne kadar acı çektiğimi bilmiyosun.Söylediğin sözler o kadar kırıcı ki dayanamıyorum artık.Başka biri olsa bitirmiştim.Ama bu asi halinde bile seni o kadar çok seviyorum , özlüyorumki..Keşke benim gibi sevebilseydin..
En çok üzüldüğüm şeylerden biride ben senin istedigin gibi biri olmadıgında sen benden soguyosun.Ama sen nasıl biri olursan ol ben seni hep çok seviyorum :S:S Ben senin gibi değilim aşKım ,ne kdar çok şey yaşarsak yaşayalım Aşkınada Sana'da doyamıyorum.. :sinifsinif:

Eger Kader Denen Sey Varsa-ki Eminim Var!...

O Halde Bizim Tekrar Bulusmamiz Bir Kader Şeniz

Seni Cok Seviyorum

mafoldumbenbu yazım sana hiçbir zaman yüzüne söyleyemediğim ve söyleyemeyeceğim şeyler seni görünce bende oluşan tek duygu nefret herhalde okusan şaşırmassın benim sana en muhtaç olduğum zamanlaım şiddetle geçti hiçbir zaman sana karşı bir sevgi beslemedim sen geldiğin zaman keşke hiç gelmese diyorum beni biraz sevseydin yada biraz iyi davransaydın elimden tutup gezmeye götürseydin şimdi evliyim o kadar iyi bir kocam varki kızıma o kadar iyi bir babaki senin bana olamadığın kadar iyi bir baba anneme yaptıkların keşke bunları okusannnn sana baba bile demek istemiyorum ama saygım el vermez şimdi tek duam rabbim ne beni sana nede seni bana muhtaç etmesin amin

nasıl da acıttın içimi bugün öyle
çok kırgınım çok..tarifi yok içimde kopan fırtınanın..canım yanıyo resmen..nefret ediyorum senden..bi yandan da aptal gibi çok seviyorum..keşke şu sevgiyi hissetmesem..o zaman daha az canım yanar..

bi yandan kavuşmamıza az kaldı diye seviniyorum bi yandan da çok üzülüyorum napıcam ben sensiz mafoldumben

Çok çok seviyorum bitanesii :asigim:

coooook cok az kaldi birtanem sana kavusmama nasil özledim seni bilemezsin.....:dance:

iki gündür çok iyi gidiyor herşey....
bozulmamalı,asla !!
söz sana,kıskançlık yapmıcam... biliyorum sen de beni üzmücen bundan sonra...
bugün daha iyi anladım bunu...
seviyorum seni çok,sabahı bekliyorum dört gözle... <3

Vayyy bee vayyyy beee :umursamaz:
İnanamıyorum bazen hee.
Aslında ben anlamıştım söylediklerindeki tutarsızlıklardan ama teysem sana bu kadar güvendi diye fazla bişey demedim..
Eee kadın nerdeyse 1 senedir seni tanıyo ben bi kaç gün seninle geçirmiştim sadece..
Yazklar olsun sana teysemin haklarıda haram olsun.
Nası bi insanmışsın sen yaa Allah seni bildiği gibi yapsın..
İnsan ekmek yediği kapıya bunu yaparmı yaaaaa klava:
Orda olsaydımdaaa hıncımı alsaydım bi kaydirigubbakcemile
Ama inşallah teysem senin hakkından gelicek..
Utanmaz ne numaracı ne oyuncu ne iki yüzlü pislikmişsin sen yaa :mymeka:
Aklıma geldi çıldırttın yine beni gece gece alsanaalsanasmile
Yaptıkların yanına kalmıycak ama burnundan fitil fitil gelicek inşallahh :Saruboceq:

Hangi yüzünle bakacaksın yüzüme?
ıki yüzün birden kapkara!
Bu kadar düşme yahu!
Ayıp...
Dostum dediğim günlere yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…