Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lutfen guvenimi bosa cikarma.. o kilitli kutudan beni uzecek gercekler cikmasin..

Bende Artık Çocuğum Olsun ıstiyorum Hemde Sevdiğim Adamdan :jeyyar:

gene mahvettin Beni Be yalnızlığım... Bi sen terk etmedin de sen oldun her şeye seBep.. öyle Bi acı ki Bu, dindirmiyor sevdiğimin yumuşak göğsü göz yaşlarımı.. çekip gitsem diyorum sadece seni alsam yanıma, Bi de nargilemi.. herkesi geride Bırakıp gitsem.. sevdiğimi Bıraksam, azad etsem, anamın hafızasından silinsem, BaBamın dilinden, kardeşlerim zaten kendi yollarındalar.. gitsem diyorum ha yalnızlığım seni de alıp ha Bir de nargilemi, gitsem diyorum.. senin canımı doya doya acıtabileceğin ve kimsenin yumuşak göğsünün aramıza giremeyeceği Bir yere.. olmuyor Be yalnızlığım, herkes terkediyor da sen etmiyorsun, ve inatla savaşıyorsun sevdiğimin yumuşak göğsüyle.. ya o giriyor senle aramıza, ya senin keskin Buruk tadın giriyor sokuluyor sevdiğimle aramıza..

seni seviyorum delicesine seninle olmak istiyorum bir ömür..
ama olmayacak görüyosun ve dün akşamda söylemeye çalıştığım gibi sen sevdaların,sevmelerin en güzeline layıksın herşeyin en iyisini hakediyosun ve ben senden senin için vazgeçiyorum....:gitme: senağlama

sesini duymadıgımda seni görmediğimde yüreğim kalbim öyle sızlıyor ki
anlatmaya kalksam kelimeler bogazımda düğümlenir
ömrümsün üzme beni oyarım gözlerini:icecream:

Niye sürekli böyle karamsar böyle kararsiz oluyorum bilmiyorum....yüzüne karsida söyleyemiyorum bunlari......senağlama

çok özledim seni
bütün dengesizliklerim için binlerce kez özür dilerim...
affettin mi acaba beni?

içim sıkılıyooo cıglık atmak ıstıyorum hersey ustume gelıyor,sende eksık kalmıyorsun masallah sana,iyilikten maraz doğarmış sözu ne kadar dogruymuş,sinirden miğdem agrıyor,sende benden beter ol inşallah.

seni çok özledim, zamanında kıymetini bilemediğim için çok pişmanım, bikerecik arasan dünyanın en mutlu insanı olurdum...

ben bile bilmiyorum duygularımı nasıl anlatacagımı. keske diyorum seni hiç tanımasaydım. hem herseyin en güzelini hayatın en güzel anını seninle yasadım. hem de pişmanlıklarımın en buyugunu.. uzun zaman oldu seni görmeyeli askerdesin ya simdi ondan bu kadar rahat içim nerde oldugunu bildiğimden.. sevmiyorum seni aslında yada oyle olmasını istiyorum. yok yok kesin sevmiyorum:S
bizim sarkımız geldi aklıma uzun zamandır hiç dinlemedim bak onu da acıyorum şimdi hafif sesle söylesin rafet bizim sarkımızı 'ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak' .... bana ilk seni seviyorum dediğin an ilk doğum gunu kutlamamız.. hersey gözümde canlandı birden. güzel günlerdi!! en cok üzen seni aldattıgımı düşünüp benden intikam almaya calışman oldu belkide. yazık tanıyamamıssın mı diyeyim sana yoksa kendime güveni saglayamamısım mı diyeyim bilemedim. herseyi mahfeden yine sen oldun. yasanılan onca seyden sonra bişey yokmus gibi sana selam vermemi bekledin bu da yetmedi benle oynamaya kalktın hani seviyordun? yalan tabi koskoca bi yalan. anlamadıgım benden sonraki sevgililerin bana nasıl ulasabildiler:) bu ayrı bi komedi tabi...
simdi noldu peki mutlumusun beni üzdüğün için bana vurdugun için? sana sevgim kalmamıs benim yazarken bunu anladım nefret de yok beddua edicem dediğimde tutusup aramaların geldi aklıma:) etmedim merak etme beddua da etmedim sana Allahından bul dedim sadece. basımı yastıgıma koydugumda gözlerimden süzülen yasla birlikte dualarım geri dönmen için değildi. seni unutmak yalnızca unutmaktı.. oldu işte unuttum sonunda. kaçç ay oldu bak görmeyeli halbuki bi telfn kadar uzaksın bana ama bir msj dahi atmıyorum sana... aslında alışkanlık olmustun bende yoksa coktan unutmsum seni alışkanlığımda bitmiş... daha da uzak ol bana.. hiç görmeyeyim seni. ben aramasam da sen aradın zaten hep. oynadın işte baska kelime bulamıyorum o tavırlarına karsı. herneyse şimdi mutluyum cok.. her ne kadar senin yüzünden lise hayatım mahvolmus olsa da. suan büyük hayal kırıklıgıyla yazıldıgım okulda olsam da. senin yüzünden avcumdaki en buyuk hayalim olan tıp fakültesini kacırmıs olsam da mutluyum.... bundan sonra geriye dönüp bakmaycam bu son yazısım sana simdi eski sultan yok karsında o her aradgında kosarak gelen yok artık... akıllandım olgunlastım... daha pozitif düşünüyorum. herseyin bi bedeli var diyorum. elbet sana da bedel ödeme sırası gelecek... bunu eskiden olsa görmeyi cok isterdim şimdi farketmez umrumda değil. ama senin umrunda olsun... yeni bi heycan bi kıpırtı var içimde. bi aşk var artık yepyeni.. beni cok seven üstelik cok sevdgim biri sevilmek neymiş onda görüyorum. suanki pişmanlığım ondan once seni tanımıs olmam.. ama su söz geliyor aklıma hemen. 'Belki de Tanrı uygun kişiyi tanımandan önce yanlış kişilerle tanışmanı, onu tanıdığında minnettar olman için istedi...' hoşcakal.. ister mutlu ol ister olma. hayatı yasaman gerektiği gibi yaşa...

Sen yap bir tane de ,biz sevelim ... :roflol: :roflol: :roflol:Saygılarımla...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…