Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ama sen çok tatlısın ki suratım asık diye camı kapatcakmış kapasana kapasana
O komutanı da gelip dövücem be her pazar aynı haltı yiyo
Buna da şükür napalımm
Yarın kargonu yolluyorum hiç bişeyden haberin yok tabi şaşır da mutlu ol tatlı şebeğim benim

biraz yalnız kal istedim
arayıp sormayışım bundandır; sevmediğimden değil..
kalbim kırık olsa da, hala deli gibi aşığım sana

vee arayı açma fazla hadi dön artık, göster gül yüzünü, ara!

gitme benden, kal!
düşeriz kalkarız, üzülürüz seviniriz ama şu hayat yolunda bir oluruz, birlik oluruz.
gitme.. ilk günkü gibi aşkla, heyecanla gel bana!.

hayatımdan nefret etme sebeplerimden birisin sevgili babacığım
gidemedim işte gidemedim..

'' Ansızın, göğsünü deler yokluğu.
Özlersin. Bilirsin. Anlarsın ki
Bazıları evlattır, sevgili olduğunda.’’

Baba ustune gelmek istemezdim beni affet

ama hakliyiz, annem de hakli ben de.

haksizliga karsi susamiyorum. sinirlenince gozum donuyor bazen ayni sen gibi.
gene de uzuldun galiba lutfen affet babacim.
annemle arana girmemeliydim belki ama olay en cok beni ilgilendiriyordu..
ooff "tebdil-i mekanda ferahlik vardir" sozune inansam, mezun olur olmaz giderim buralardan yeminle.

Bana kurdurduğun o güzel hayaller varya , o hayallerin öyle güzel ki sen öyle konuştukça çok mutlu oluyorum ben

İyi ki seni tanımışım diyorum sevgilim

bakmaya doyamıyorum

iyiki varsın kıymetlim ..

Son düzenleme:
"dikkat et hasta olma" dedin ve uyudun ya hemen başladım burnumu çekmeye hapşırmaya bırakırsan böyle olur şansım benim yakışıklım ay dur özledim galiba

mesela tavla oynarken adamın biri "merhaba tanışalım mı ben xyzt" dediğinde "ben de E...." diye cevaplayınca masayı terk edişleri çok hoşuma gidiyor seni kötü işlerime alet ettiğim için özür dilerim sevdiğim adam

İki yakan bir araya zor gelir senin bundan sonra. Seni her gördüğümde beddua ediyorum, edeceğim de. Beter ol

Çok bencilsin hep senin dedigin olsun istiyosun.bıktım bu ukala kendini begenmis tavırlarından bencilliklerinden.sana güvenmiyorum.hele bugun kendinden gecerek dinledigin sarkı neydi ? Ne anlatiyoda bu kadr cok seviyosan o sacma sarkiyi.imkansz askmi yasiyosun,sevdiginemi kavusamadın,sevgilindenmi ayrildin?Yanindayim daha ne istiyosun.Sebep ne yani bu sarkiyi sevmende.(tabi bunu ona sorsam bu tarz sarkilari seviyorum bisey anlatmasi hissettimesi onemli degil der)

Ama ne yapyım yinede cooooook seviyorumm onu :)

Sabah seni uğurlarken "dur, çöp vardı atılacak getireyim" der demez, o merdivenlerden koşarak kaçmanın cezası; yarın sabah iki poşet çöp indirmek olacak hayatım

seni yaramaz, aşığım ki ben sana :98:

sevgili üst komşumun sevgili yardımcısı

"oy nurcanım, nurcanım" şarkısıyla temizlik yapmanı takdir ediyorum fakat biraz sesini azaltsan da bende bu tuhaf şarkıyı dinlemek zorunda kalmasam

sevdiceğim 7 ay 11 gün kalmış, bu zaman hıp hızlıca geçermi demiyeceğim geçiyor çünkü senle beraber güzel yuvamız için bu sonbaha rve kışı güzel uğurlayıp, güzel umutlarla ilkbaharda geleceğimiz için evet diyeceğiz

çok güzel bir haftasonuydu, resmen sadece alışveriş ve de nöbet dolayısıyla dışarı çıktık onun dışında hep evde el ele dizdize sıcacık battaniyenin altında diziler, filmler izledik beraber
öpmelere doyamadık birbirimizi
hiçbişey yapmadan sadece sarılıp durduğumuz günler bile o kadar dopdolu geliyo ki bana
seninle miskinlik yapmayı da çok seviyorum canım sevgilim
tatilimize çok az kaldı, çok heyecanlıyım inşallah hava orada buradaki gibi soğuk olmaz :26:

O listedekileri eksiksiz ve sorunsuz alıp getirirsen seni tebrik edeceğim
Bazen seni ordan oraya koşturduğum için üzülüyorum; neyse ki sen rahatsız görünmüyorsun, söylemiyorsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…