Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her şey üstüste geliyor okuldaki problemlerle uğraşmaktan yoruldum kendim ettim kendim buldum ne yaparsın müstehak mı demeli ne demeli bana! Üzgünüm sevdiceğim dayanamayacak bir durumdayken aradın ve haliyle sana patladım ve tam o anda elime çay dökmem de cabası oldu telaşlandırdım seni, üzdüm konuşmadım afram tafram sana değil işte zaten iyice tahammülsüz oldum anlat diyorsun ya anlatamıyorum her şey bu hasret denen şey var ya ondan oluyor işte biliyorsun... ama akşam tekrar aradığında toparladıgımı sanıyorum da o ses tonumu bir türlü düzeltemedim
mehtap 3 az kaldı hayatımın anlamı seni sıkı sıkı sarmama az kaldı.

demek artık b harflerini söyleyemiyorsun, demek artık pepişko diyeceksin bana
de madem, öyle deyince daha bir pofidik krema oluyorsun zaten

ve sevgili kocacım, ölmez sağ kalırsak,
bu hafta önümüzdeki yılları yordayacak bir zaman dilimi!
bize hayırlı sonuçlar diliyorum

Bitanecik Aşkım kafamı çok karıştırıyorsun akşam o kadar şakalaşmanın ardından uzun uzun suratıma bakıp bir tek Nazar Boncuğumuz eksik şimdi olsa o da bizimle fıkır fıkır olur onu mıncırırdık sonra sen bana kızardın çok sıkma bebişimizi diye dedin ya içimden neler koptu anlatamam
Ne kadar istiyorsun öyle Ben de istiyorum dünyanın en güzel varlığı kucağıma almayı o duyguyu tatmayı ama hazır değilim bitanem seni beklettiğim için üzgünüm artık daha bir ciddi düşünüyorum Allah bize en hayırlı zamanda bebiş versin....
Seni çok seviyorum

sabah daha gözümü bile acamadan nasil agladim dimi şok oldun... kötü bi rüyaydi ne kadar kötü ruyalar görsem bile aglamazdim ki:26: ama bugün uyandigimda yanimda oldugunu görünce aglamaya başladım bi sükrün gözyaşları miydi, yoksa yoklugunda akitamadigim gözyaşlarım miydi, bilmiyorum daha "günaydin" bile diyemeden, dakikalarca sana sarılıp agladim iste sakinlestirdin ya beni, saclarimi oksadin ya, gecti simdi ... yine deicimde bi burukluk var :26:

Seninle konuşabilecek kadar heybetli değildi belki, kelimelerim. Ama senin ruhunu yerinden sallayacak kadar derindi hissettiklerim.:103:

sanırım artık sadece susacağım... farklı şehirlerde olmak yeterince zor ve karşımda bunu pek de kolaylaştırmayan bir adam var...

Sen bilmeden,sana karşı çok hatalar yaptım. İnan ki böyle olmasını istemezdim asla.
Sadece merakımın kurbanı oldum.
Seni yakından tanımak istedim,ama seninle,ben olarak tanışmaya cesaret edemedim.
Bu yola başvurdum.
Hataların en büyüğünü yaptım.
Seni,sen benim olduğumu bilmesen de çok üzdüm.
Seni çok seviyorum,unutamıyorum.
Belki de Allah,sana yaptıklarımdan dolayı cezalandırıyordur beni.
Cezam da 'Seni unutamamak,acı çekmektir.'
Ne sana ne de bir başkasına karşı asla böyle bir hata yapmayacağım asla.
Affet beni.

Son düzenleme:
Çabuk iyileş benim koca bebeğiimm çabuk iyileşş :26: Uyuyamadım dün gece sesini en son öyle kötü duyunca.. En çok bu zamanlarda nefret ediyorum işte mesafeler en çok bu zaman koyuyor. Hastasın ve yanında değilim, iyi olman için bi çaba harcıyamıyorum
Seni çok özledimm çok özlediiiimmmm 33.GÜNSENSİZ! Oysa daha çok geliyor bana.. Çok özledim kokunu..
Tshirt'ündeki kokunda gidiyor artık yavaş yavaş.

Gel artıkkk gelll Tokat delisi yapcam yanaklarını beni buralarda ağlattığın için Sana suprizimmm var ki hem de 1 degil bir kac taneee En sevdigin yemekleri yapcam Aşk guzel sofra kurucam birlikte yiyicez, ikimizede aldigim kazaklarimizi giycez cok guzel olcak insallah Askeriyeye notumuda biraktim umarim dedigim saatte ararsin da derste aramazsinnn:26: Hadiii seni bekliyorummm uyuzzzzum

Geçmekte ve gececek olan acilar degil , sadece zaman..
boyle güçlü durmaya calismama bakma sen, yuzumden her seyi anlaman mumkun aslinda.
ama susma ve güneşli gunleri bekleme vakti... 1 gunde 1 yas daha büyüdüm sayende. Sag ol...

Sen olmadan geçirdiğim doğum günümü sesini duymadan tamamlıyorum sağol sevgilim çok mutsuz ettin beni bugün..Bugüne de şükür iyiki varsın yine de

canımın içi iyi ki bana aitsin herşeye çok az kaldı inş seni çoook seviyoruuuummmmm

şu an ihtiyacım olan tek şey bana sarılıp her şeyin güzel olacağını sadece sabretmem gerektiğini söylemen

ne patavatsız bi kızsın sen ya. salaksın salt salaksın hemde.
onun yanında bana söylediğine bak ya çocuğun birden rengi attı bana karşı tavırları değişti :26:
offf napıcam ben :////

Niyeyse hiç şaşırmadım ...

Artık tarihin değil "hataların tekrarı" haline gelmişti zaten defalardır aynı şey...

Bazen iyilik olarak düşündüğümüz şeylerle aslında farkında olmadan ne büyük kötülük ederiz karşımızdakilere...

Yanlışı alışkanlık haline getirip bir kez daha pekiştirmesinden başka ne faydası olacak ki bu yaptığının?

İnsanlar hakketmedikleri şeylerin değerini olması gerektiği derecede ölçüp biçemezler ...

hani bazı insanlar var üstüne vazife olmayan şeylere muhalefet olurlar size çok gıcık oluyorum sizene kardeşim.

Bu bayramdada seni sorarlar mı halaa acaba ? dinmemiş acıma acı katarlarmı ? :26::26::26:
olmasın böyle bişey olmamalı..unuttuğumu sanan herkez seni bana hatırlatmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…