İçimde biriktirdiğim öyle çok şey var ki. Kavga ederken bi süre sonra artık susuyorum. Sanıyorsun ki verecek cevabım yok suçlu olduğum için susuyorum. Hayır ben artık yorulduğum için susuyorum. 2 farklı SEN'le yaşamaktan yoruldum. Bu kadar sene sonra seni hala çözememekten yoruldum. Tedirginlik yaşamaktan, diken üstünde olmaktan yoruldum.
Ne olur seninle çıktığım bu yolda beni pişman etme. Bu kadar anlayış yoksunu olma, egosu yüksek olma. İçim senin suçlu olduğunu haykırırken sırf sorun çıkmasın diye alttan almak o kadar zormuş ki. Bunu yalnız seninle yaşadım. Ben ki hakkımı sonuna kadar savunur, asla altta kalmazdım. Ama biliyorumki seninle 3 gün 3 gecede konuşsak, defalarca anlatsamda anlamayacak aslında anlayıp suçlu olmayı kendine yediremeyeceğin için beni suçlu çıkaracaksın. Hayatımızı bu kadar zorlaştırmak zorundamısın.
20 gündür rüyada gibiydim. Ama son 10 gündür iyice tükettin beni. Sonumuz nereye gidiyor? Ne olur ne olur ne olur pişman etme beni. Allah yüzümüzü yere eğdirmesin inşallah.