Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sana o adresi ben eski sevgilinin sana yazdığı defteri gördüğümde hissettiklerimi hissetme diye vermemiştim... hiç gerek yoktu araştırmaya, bulmaya... geçmişin karanlığına bakmak anlamsız.
sevgime güven, sevgine güveneyim bu bize yeter

Unutmuştum seni, ne zaman nasıl hortladın bilmiyorum.
Eminim senin için de ben aynı etkiyi yarattım.
Senle ilerisini ne görebiliyorum ne düşünebiliyorum. Sadece anı yaşamak istiyorum. Bakışmalar yeterli başka bi düşüncem yok.

Senin bilmediğimi sandığın çok şey biliyorum aslında

şu an sadece yanında olmak istiyorum..

Bu buluşmayı ekesim geliyor biliyor musun?
Tabii ki bilmiyorsun. :/
Bugün bir an evvel bitsin istiyorum. :s

"Ömrümüzden gecen hergün mutlulugumuza eklensin...
Ask kokalim biz, kokumuzla sarhos olalim "
Ahh ask ♥
4 Yıl 3 ay...
Her ayin 5 i miladimiz bizim.. Her ayin 5 inde tekrar tekrar bilmem kacinci ayimizi kutluyoruz seninle.
Bu sabah mailinle gunaydin dedim güne.
Cok seviyorum seni.. ♥

Sen dun sinirlerim cok bozuk icim darlaniyor kan vericem yarin dedin diye ben butun gece uyumadim .. Bugun patlattin en sonunda ama yapicak biseyim yoktu ne olucaksa olsun bende yoruldum cunku

İçimde biriktirdiğim öyle çok şey var ki. Kavga ederken bi süre sonra artık susuyorum. Sanıyorsun ki verecek cevabım yok suçlu olduğum için susuyorum. Hayır ben artık yorulduğum için susuyorum. 2 farklı SEN'le yaşamaktan yoruldum. Bu kadar sene sonra seni hala çözememekten yoruldum. Tedirginlik yaşamaktan, diken üstünde olmaktan yoruldum.
Ne olur seninle çıktığım bu yolda beni pişman etme. Bu kadar anlayış yoksunu olma, egosu yüksek olma. İçim senin suçlu olduğunu haykırırken sırf sorun çıkmasın diye alttan almak o kadar zormuş ki. Bunu yalnız seninle yaşadım. Ben ki hakkımı sonuna kadar savunur, asla altta kalmazdım. Ama biliyorumki seninle 3 gün 3 gecede konuşsak, defalarca anlatsamda anlamayacak aslında anlayıp suçlu olmayı kendine yediremeyeceğin için beni suçlu çıkaracaksın. Hayatımızı bu kadar zorlaştırmak zorundamısın.
20 gündür rüyada gibiydim. Ama son 10 gündür iyice tükettin beni. Sonumuz nereye gidiyor? Ne olur ne olur ne olur pişman etme beni. Allah yüzümüzü yere eğdirmesin inşallah.

eski vekil Aydoğmuş, “Ben vekil iken soyumu araştırdım. Osmanlı arşivlerine kadar çıkarttırdım. Annem de babam da Türkmen. Bugüne kadar Türklüğümün hiç bir faydasını görmedim. Yine de bugüne kadar varlığını benim varlığıma armağan edenlere teşekkür ederim.” demissin.

TBMM de ne isin var? İstediğin etnik kimliğe geçebilirsin , bizce bir mahzuru yok.

" Hayattaki yegâne üstünlüğüm Türk doğmaktır. "

M. Kemal Ataturk

Son düzenleme:
Yaa ağlayacağım valla çok özlediiiiiiiim 3O.gün gözlerin gözlerime değmeyeli

Ama ee nasılsa izinleri doya doya geçiremedik ki, onu geçtim yanına geldiğimde de doyamadan eve döndüm. 3O gün ama aylardır yüzünü görmüyormuşum gibi geliyor. :26:
Yarın aşkımızın tam 46O.günü! Sıra şafağın 46O gününü bitirmekteee
Askerlik düşecek, düşecek yazıları inşallah gerçek olurda, şafağı 1OO'lerden sayarıızz
Seni çok seviyorum yüreğimin neşesi, gelecekteki soyadaşıımm

Dün hazırladığım börek ve tatlıları öncelikle senin sonra da arkadaşlarımızın beğenmesi beni çok mutlu etti.
Islak keki bayıla bayıla yedin afiyet olsun bitanem en kısa zamanda tekrar yaparım bu defa sana özel

Düştü düşecek düştü düşecek bi kesinleşsede azaltsam artık şu şafağı iznine asla izin vermiyorum askeeerr !!
Düştüğü an nisan da burdasın rüya gibi ama gerçek seni seviyorum çokseviyorum

ikiz kuzularım iyi ki doğdunuz yavrularım beni ve babanızı nasıl da mutlu ettiniz Allah uzun ömürler huzur,sağlık,mutluluk başarı versin size kızım ve oğlum Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın bebişlerim. geçen sene bugün bu saatlerde hastanede ameliyat hazırlıkları yapılıyordu ve siz hala karnımdaydınız :) ansızın zamanından önce akşam vakti gelmeye karar verdiniz iyi ki geldiniz civcivlerim sizi çok ama çok seviyorum Allah sizleri bana ve babanıza bağışlasın :) doğum gününüz kutlu olsun hep böyle şimdiki gibi birbirinize düşkün olun olur mu civcivlerim ? tüm bebekleri de anne ve babalarına bağışlaın tabii.

Son düzenleme:
Uyuz sana o kadar kızmıştım ki... Ama gönlümü aldın yine hadi iyisin Hediyemi dört gözle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…