Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana böyle davranmaya devam edersen çekip gidicem gerizekalı niye anlamıyorsun
ve ben giderken sende derin bosluklar acılacak kalın kafan bunu almıyor mu anlamıyorum anlamıyorum taş olsa yaş olur artık yeterrrrrr
(oh rahatladım)

Canlarım, sohbet ederken her derdimi unuttuğum en yakın arkadaşlarımm..
Çook uzaklardasınız benden..
Dolmuyor yeriniz, olmuyor böyle n'apsak ne etsek???

yine umutsuz olduğum anda bana umut verdin, hayat verdin... işte bu yüzden hayatımsın sen benim. iyi ki varsın sevdiğim adam...

Seninle 3 yıldır birlikte olmama rağmen, yarınki buluşma için sanki yeni başlamışcasına heyecan duyuyorum.

Bil istedim:)

bugün ablam hani şu devasa oyuncak ayılar var ya onlardan gördü. şakayla karışık "alayım mı sana" dedi.
"benim ayım bundan daha büyük" dedim.

bilmem anlatabiliyor muyum, ayıcığım?

aptalın tekisin sen!
sende duygularından emin değilsin belli ki ama bu kadarına da dayanamam ben.
aramızda bir şey olmasa bile bana karşı boş olmadığın apaçık ama artık hiçbir umut yok.
aptalsııııın çünkü!
diğerlerinden bir farkın bile yok.
bundan sonra sana takınacağım tavır bambaşka olacak.

bir kadının eşini kaybetmesi hangi duygularla tarif edilebilir ki?
artık öpülmeyecek bir yanak ve dudak...
alınmayacak bir koku, görülmeyecek bir gülümseme...
giden ama yaşatan-yaşayan anılar, her yerde...
belki arkada ona çok benzeyen bir çocuk... belki bir teselli...
ama kocaman bir boşluk, kocaman...

Seninle geçen her ana şükürler olsun sevgilim.

bizde artık normal olabilir miyiz sevgilim niye sıra dışı bir düğün uğraşı içindesin ki bizde herkes gibi bol bol oynayabileceğimiz bir düğün yapsak hiç fena olmaz hani cık 50 kişilik düğün fikrini beğenmedim olsa olsa kutlama olur bu sen biraz daha düşün bebişim

havalar soğuduğundan beri yataktan çıkıp seni kapıdan uğurlayamıyorum
çok zor geliyo aşkım ya ama sen beni öpüp gidiyosun ve ben senin ardından 1 saat daha uyuyorum.. sonra kalkıp işe gidiyorum..
ve senin tarafında yatıyorum, yastığa sinen kokunla uyuyorum
işte o yüzden o 1 saatlik uyku çok tatlı geliyo bana
her hafta yemek listesi yapmama ve de buzdolabına asmama rağmen her akşam gelirken yemekte ne var hayatım diyosun ve ben cevap yazınca sanki ilk kez duymuşsun gibi oooo yaşasın diyosun ya bilerek mi yapıyosun yoksa cidden unutuyo musun

benim en mutlu olduğum anlar senin eve gelmek üzere olduğun anlar.. o zili çaldığın ve ben kapıyı açar açmaz beni taklit ederek 'aşkımmm bi problemimiz vaaar' deyişin
eve geldiğin an neşe doluyosun, mutlu oluyosun, gözlerinin içi gülüyo ve ben bunu hep hissediyorum
bi ömür evimize her geldiğinde, kapıyı sana her açtığımda, beni her gördüğünde gözlerin ışıl ışıl olsun böyle

sevmelere doyamadığım sevgilim.. sen hep ol.. her anımda, yazımda, kışımda, gecemde, gündüzümde hep benle ol
kurduğumuz minik ailemizde, o sıcacık dünyamızda dünyanın en mutlu insanıyım
seni çoktan da çok seviyorum

Son düzenleme:
Kociş,

Yaklaşık bi haftadır, babaanne tadında, fosforlu yeşil, el örgüsü patiklerimden ve senin ultra sıcak tutan yün kazağını giyip evin içinde bu şekil dolaşmamdan pek hoşnut olmadığının farkındayım

napıyım doğal gazımız varda, bende yakmıyorum apartman sahibimiz ne zaman kömür alır ve de yakarsa o zaman ısınacağım

benzerlerini göre göre nasırlaşmış vicdanın değmese bile bi kere sızlasın bee

Ben seni çok istedim imtihanım oldun.
"Kimi benden çok severseniz onu sizden alırız" Kelamını işittim itaat ettim.
İmtihanım sen olma diye beceremedim seni istememeyi.
Özlemekten korktum, özlemim oldun. Hasretten korktum, hasretim oldun.
İçinde sen geçen bütün cümleleri ezber ettim.
Sevgi adına kullanılabilecek bütün mecazları üstüme aldım.
Kalbimin incelmesiydin, yüreğimin güzellikleri tatması ve tanımasına sebebimdin.
Ben senin resmine bile bakarken Besmele çekiyorum.
Her insanın hayatta korktuğu birşeyi vardır. Benim en çok korktuğum sensizliktir.
Ben hep sensizlikten korktukça çok sevdim. İmtihanım oldun.
Tek tesellimEzan sesi oldu, sessizliğinden sonra.
Şimdi Hoca ne zaman "Allahu Ekber" dese, -Evet diyorum, Allah büyük.
"Seven sevdiği ile haşr olacak" diyen o sevgilinin sözleri benim tesellim.
Sessizliğimin çığlıkları yükseliyor geceye. Yar duymazsan Yaradan duysun diye.
Sustum "Vav" namına sustum. Ey nidalım bir elif sun aşka.
Ben seninle dalga olurum. Kavuşmak derdiyle yorgundur çırpınışlarım.
Ben seninle balık olurum. Sana varmak iddiasındadır derinlere dalışlarım.
Ben seninle ben olurum. Beni bana yâr edersin.
Âh birde son bulsa şu bir başıma kalışlarım!
Anlatmak istediğim öyle böyle bir mevzu değil. Beş duyu kifâyet etmiyor işte...

Her şeyin hayırlısı ama en hayırlısı...

Ankesorluyu aradigimda bazen sen cikiyosun ya nasil sasirip mutlu oluyorum ya Bitanem diyen dillerini yerim senin askkkkkNobetten gelmissin yorgunsundur buna ragmen sesin cok iyidi uyuyorsundur simdi Uyurken melek gibisin cok tatli oluyosunKac kere söz veriyorum kendime uyurken seni opmicem sadece izlicem diye ama yok dayanamiyorum tatliligina Cok seviyorum seni cirkinimmm mehtap 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…