Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarın pastanı alıp geleceğiz.
Özenle seçeceğim.
Cumartesi sabahına hazır olması lazım.
1 haftalık gecikmeyle kutlayacağız yeni yaşını. :)))
Terazi burcu insanları hep mi böyle tatlı oluyor?!
Yerimmm!
Seni de kahkahalar attıran esprilerini de!

bugün doğmak için ne güzel bir gün..

bugün çok sevmediğim bir arkadaşımın çok sevdiğim eşinin doğumgünüymüş. eşine özel selamlarımı ilet dedim ve o da bugün doğumgünü dedi şok oldumm. iyiki doğdun güzel kalpli kız bazı inanların kalplerinin güzellikleri yüzüne vurur

Son düzenleme:
Off ozledim be, hic denk gelemiyoruz artik, fenalardayim.
Sirf senin icin bu gece gec'e kalacam, gec uyuyacam galiba.
Artik konusmazsak bir daha yok ha, gec'e kalmam.

dilerim sen(siz) gitmeden ben çalışırım.. dilerim...

beyimizin keyfi yerin de aklına bile gelmiyoruz tabiiiiiii....
bu smillerin hepsi sana canımmmm

Canımmmmm , bitanemmm hayatıma alarak ne de doğru karar almışım ben

İyiki hayatımdasınnnn

2014 haziran ayı gelsin de biz olmak birbirimize söz vermek için günümüzü yapalım sevdiğimmm

Seni çok seviyorum hayatım , biriciğim

Son düzenleme:
Size sesleniyorum beyleRrr.......

Siz de hiç mi utanma yok , hiç mi Allah korkusu yok...!!!

Bi insan karısını , çocuğunun annesini ne diye gidip de aldatır...???

Neden asıl değer verilmesi gereken insana değil de anlık duygular için başkalarına değer verir..???

Hiç düşündünüz mü acaba eşleriniz sizinle ne umutlarla , ne hayallerle evlendiler...

Ne umarken ne buldular....!!!

Aynı şeyi onlar size yapsa namus adı altında bir sürü gündem yaratırsınız...Tek celsede gider boşarsınız...

Sizin yaptığınız ne peki...???? Saman altından su mu yürütmek...??

Yoksa karşınızdaki insanı saf yerine mi koymak...?

Burayı okumanız imkansız tabi ama yine de içimde kalmasın...!!!

KArısını aldatan tüm erkeklerden NEFRET ediyorum..

Artık hiç bi kadından ALdatıLDım kelimesini duymak istemiyorum...

Bu kelimeyi her duyduğumda daha fazla üzülüyorum..

Farz etmiyorum, çünkü burayı kesin okuyacağını biliyorum :)

Sen önce bir aynaya bak, kalbindeki kötülüğü, fesatlığı,
hazımsızlığı kendine itiraf et,
sonra da başkalarını doldurmaya devam et.
Başkaları kanar ama kendini kandıramazsın

Kananlara da bir çift lafım olsun.
İki kişi aynı düşünüyorsa birinin aklı çalışmıyordur,
çünkü düşünme yetisi yoktur,
çünkü başkalarının ağzına bakar

Canım kocacım , Aşkım....

Sen , BEn ve BUSEMİZ hep mutlu kalalım olur mu..♥ ♥ ♥

EVmizdeki NEŞE , HUZUR , MUTLULUK hep böyle devam etsin inşllh..

Onun gidecek olmasına sevinmeliyim üzülmeliyim. .
Ama bunu senin açından düşünüp şuan çok kötüyüm aslında.
Ne olacak?. .
Bitti mi?

Arkadaşım zor bir durumda,bana ihtiyacı var ve ben onun yanında olamıyorum binlerce km'ler yüzünden.
Şu bir saat içinde neye üzüleceğimi şaşırdım..
Ağlamak istiyorum.

Ben belkide çok karamsarım hep kötü düşünceler sokuyorum kafama ama sende yok hiç bu o hiç bişey olmamış gibi davranan tavırlarına bayılıyorumm
Sen mutlu olmuşsun ya bu her şeye değerdi yanında hissettirebildiysem ne mutlu bana

Ama o sesin gene kötüydü kendine birazcık dikkat et sevdiceğiiiiiim

Seni 2 ay beklediğim için kendime o kadar kızıyorum ki :)) ama bu seni sevdiğim için değil..benim lanet olası obsession umdan kaynaklanıyor umrumda bile değilsin..umarım kaybolup gittiğin cehennemden bir daha çıkmazsın! seniiiiii lanet olasıııı freakkk :))))

sabretmekle ilgili bi sıkıntım olmadığını ben sana hep söyledim ama sen bir türlü anlamak istemedin... evet varlığın beni aşırı mutlu ediyor. gülüşün, bakışın, dokunuşun... ama çok kırgınım ve sen bunu anlamıyorsun. sürekli hiç bir sorunumuz yokmuş gibi davranman beni çok yoruyor. seni mutlu etmeye çalışmak ve karşılığında senden böyle bir çaba görememek beni yoruyor. evet sen mezun olmaya çalışıyor olabilirsin ama ben de mezun olmaya çalışıyorum üstelik 15 tane dersle çok da kolay olmuyor ne yazık ki. benim de sorunlarım oluyor ve sana yansıtmıyorum. mezuniyetim sallantıda diye beynim uyuşuyor ve her şeye rağmen sana günün yorgunluğunu unutturmak için çabalıyorum kendi yorgunluğumu bir kenara atıp. kusura bakma ama bu kadar çok sevdiğim halde pes eden taraf oluyorum...

Mehtaaaap : Doğan Güneş

Gel de sana nefes alamayacağın kadar sıkı bir şekilde sarılayım Sevdiğimmm

Aslan parçam benim!
Herşeyim.
Meleğim..
Canım kardeşim.
Oğlumm..
Seviyorum meleğim seniii, ablasının bi tanesi, kurban olurum seni verene..

Sayacagımız mehtap falan kalmadı artıkk kalmadıııı sevdiğimmm yarınnnn geliyorsun çok şükür kısa da olsa kavuşacağım sana hani demiştik ya perşembe akşamı heyecandan uyuyamayız artık diye ben uyuyamıyorum ve biliyorum ki sen de uyumadın bizi düşünüyorsun kavuşacağımız anı sıkı sıkı sarmalanacağımız anı düşünüyorsun hadi artık yarın da bitsin yollar bu sefer birleştirsin bizi hadiii prensesin seni çokkk özledii asker bey

Sabah son kez ara oradaki ankesorluden, son kez goriyim Kütahya yazısini .. Bitti askim bitti acemiligimiz bitti sukur, bugun kavusma gunu, sana ve Istanbuluma .. ♥ Safagimizda 3lere dustu, gün mehtap günü ♥ Seni cokkk özledim ve cok seviyorum, hosgeldin bitanem benden önce varican insallah ama yinede simdiden hosgeldin, mis kokulu sevgilim Istanbulum seninle anlamlanicakk :) ♥♡♥♡♥ Allahim yoklugunun acısını yasatmasin iyiki varsin, beklemenin onurunu bana yasattigin icin once seninle sonra kendimle gurur duyuyorum ve hersey icin tesekkur ederim Sözlüm ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…