Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün yaptığım herşeyi mahvettin yine bu şekilde üzülüp uyumama izin verdin hiçbir değerim olmadığını gösterdin. Sana güvenip insan gibi anlarsın diye örnek vermiştim aslında bak benim hayatımda hep böyle olmuştu şimdi böyle olmaya dayanamam dedim anlamadın. Yok bizden hiçbirşey olmaz belki sinirle söylüyorum bakalım eğer son kez birşey yapmazsan dediğin gibi olur bana güle güle...

ohh takma beni sen takma gelince görüşeceğiz seninle...
bide tavırlı konuşuyor ya sanki ben ne yaptım...
beni niye üzüyorsan..

neyi bekliyorsam böyle heyecanla?
sana veda etmeyi mi, bilinmeyen bir süreliğine de olsa...
mutlu ol istiyorum, çok mutlu ol...

Son düzenleme:
Yine sıkıntılardayım hiç gitmek istemiyorum kalabalığın ortasına girmek istemiyorum
Ama sana bir şey söyleyemiyorum akşam söylemiş olduğun birşeye de çok takıldım hatta gitme enerjimi de o aldı elimden zaten...

son bir sabırla 1 hafta daha bekleyeceğim ve görüştüğümüz gün tamamen her şey sana bağlı olacak... ya ben gözlerinin içine baka baka bu ilişkiyi bitireceğim acımı bir kenara bırakıp ya da sonsuz gayretle ilişkimizi devam ettireceğiz...

Sen kafanı hangi derede yıkadın?
15 dakikadır seni dinliyorum, ömrü hayatımda böyle aptal görmedim..

kızlar yenıkonu nerden açıyoruz bulamadım ben

mesela geyik sohbeti yada ah erkekler yada kaynana ,işve kariyer vs gibi direk başlıkların üstüne gelince o başlığa göre direk konu aç geliyor zaten başlığınıza uygun konu açmanız önemli tabii...........sevgiler

arayıp kolun nasıl oldu geçti mi hayatım deseneeee yoksa seni çok pis cezalandırıcam sıpaaaa

yok arkadaş, sinir krizi geçirmem için tüm koşulları sağlamaya çalışıyorsun galiba sevgili kurum ve sevgili siteniz?
bu kadar mı zor ya 6000 insanın sonucunu açıklamak. uyuz musunuz nedir... iki gündür sitenizi yenilemekten helak olmak üzereyim!!!

Oh be!!!
Gelsin heyecan:18:

Son düzenleme:
sus gönlüm sus
sus dilim sus
sus beynim sus.......
sus ve sadece sabret ve sadece izle olacakları........
gör bakalım neler olacak......
sonra yine sus ve kararını ver susarak.......
sana düşen yalnız bu........
kırılsanda paramparça.......
herşeyi ve herşeyini yaradan görüyor.......
SADECE; SUS VE YAŞA.

benim çektiğim acının 1000 katını çek
yüzün gülümsemeye hasret kalsın
bütün işlerin ters,olumsuz olsun
bana bu yaşattıklarının karşılığında allah sana öle bi dert vresin ki telafisi olmasın,kulağıma kadar gelsin ama benim canım yanmasın !!!!

kaç sefer oldu dışarı yolladınız beni insafınız kurusun diyorum artık, hastayım anlamıyorsunuz kaç sefer terledim terim üzerimde soğudu size acıyıp sıkışmayın diye rapor almayıp işe gelende kabahat

yazmak istediğim çok şey var ama kulakların bana tıkalı olduktan sonra ne anlamı var ki..............................

bunlarda sadece benim şahsi özel kıyafetlerimdi.......

Hayatıım bugün de alışveriş yaptım

Biliyorum evimize sensiz birşeyler alınca için buruk oluyor ki benimde öyle oluyor zaten ama napalım, sen gelince evimizin büyük eşyalarını alacağız en önemlileri onlar :97: Terasta ki boş oda benim çeyizlerim için ayrılmıştı ya, yavaş yavaş doldurmaya başladık :97:
Ama en çok masraf sana çıkacak. Yani lafın kısası şu askerliği bitir de çabuk gel asker, yuvamızı kuralım.
Eşyalarımızın yerlerini beraber belirleyelim bitsin şu askerlik bitsiinnn! :95:
Seni çok özledim bitanem, gelecekte ki soyadaşıım, yüreğimineşesiiiii. Seni çokça seviyorum paşam

bugün bana döktürdüğünüz gözyaşı kat be kat sizden çıktın.. Bu hayırlı günlerin yüzü suyu hürmetine niyetim beddua etmek değil ama çektiğim acıya,gözyaşına,haksızlığa daha fazla birşey diyemiyorum.
Umarım başkalarının canını da yakmamışsınızdır.

bu foyanız ortaya çıkmayacak mı sandınız Allah büyük,ellerimi açtım semaya bekliyorum.

Ahh aşk yarın eve gidiyorumm biziö şehrimize ama sen yoksun ve yine sen yokken dönüp gelicem eskiden olsa çok çok heyecanlanırdım eve giderken seni görücem diye şimdide heyecanlıyım ailem arkadaşlarım var orda da tabi ama sen yokun sevgilim sen yoksun..
çok çok çok özledimmm kiiiiiiiiiiiiiiiiii keşke gelseydin ya offf erken gelmeyi bırak bayramda yanımızda olsaydın
ah bir süpriz yapsan keşke keşke sevgilimmmm

Sen facebook'ta hakkatten beni takip ediyormussun ya. Cok sasirmadim aslinda ne yalan soyliyim, az hosuma da gitti.
"Ben seni takip ediyorum zaten, hihihi" derken saka yapiyorsun sanmistim.
Neyse, beni izlemeye devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…