bitanem-din
umudum-dun
biriciğim-din..
bitirdin bizi aşkım... sen bitirdin bizi.. biz neleri atlattık elele ama sen aşkımıza bize bana ihanet ettin sevdiğim..
yaktın canımı... biliyorum ahın kalmaz... o kıza yazdığın her harf kadar günahım sana yazılsın... mutsuz ol... bana yalvar... benim gibi hissizleş ve don... hatta kafanı parçalarcasına duvarlara vur... ama biliyorum böyle olursan da dayanamam ki ben...
ne oldu ellerimi ısıtırdın avuçlarında... güller alır beklerdin yurt kapılarında o soğukta... ben ağlarsam ağlardın sen gülersen gülerdim ki ben...
ne sundu o kız sana? benden fazla mı mutlu ederdi seni... daha mı sıkı sarılırdı? daha mı iyi ömrüm derdi sana...
belki dayanamaz günlerce,haftalarca özür diler barışmak istersin be sevgili! ama özlem'inim kapısı sana her zaman kapalı unutma!
ya da o kızın kollarına atarsın kendini.. belki o daha iyi bakar sana benden.. daha iyi dinler dertlerini.. 4 yıl 10 ay 16 gün bitanem...
aldığımız nefes bile yanyanaydı çoğu zaman... ellerimiz hep birlikteydi... gözlerimizden anlardık duygularımızı kelimelerimizi...
şimdi hepsi bir hoşçakala bi elvedayay sığdı mı be aşkım...? ben ağlarsam şimdi sen mutlu mu olucaksın.. hani dayanamazdın dudağımın büzülmesine ne oldu? o "abuk-sabuk" filmlere bile ağlayınca hep kızardın gerçek mi diye? gerçekmiş başıma gelince anladım...
ellerimi tutup söz verirdin ya defalarca be ciğersiz o da yalanmış aşkın gibi...
atayım mı bende ki tişörtünü takım elbiseni gömleklerini... ya kokunu... ya resimlerimizi ne yapayım.. yakayım mı.. gülen gözlerimizi ateşe mahkum edeyim mi?
ya yazdığın mektupları ne edeyim a aşkım....
en güzel el yazınla cümlelerini konuşturmuştun...
sana yalvarırım artık yüzünü görmeyeyim...
sesini duymayayım...
canımı yaktın bin misli sende yan...
hayatımdan DEFOL
ve lütfen tükürdüğünü yalama!!!! Düşme gözümden...
Seni Seviyor-DUM!!!
HOŞÇAKAL AŞKIM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?