Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emeklerime acıdım cabama gayretime sabrıma sevgime.. yazıklar olsun sana binlerce kez yazıklar olsunn

Seninle alakası bile yoktu yemini billah olsun. Ben seni, senin sözlerini unutalı çok oldu.
Her şeyi üstüne alınmaktan ne anlıyorsun?
Ya da sana bu şekilde mi anlatılıyor? Nedir problem?
Ben seni zaten Allah'a havale ettim o iftiralarını ve arkamdan atıp tutmanı da.
Yazmaya bile değecek insan değilsin mesajına bir dön bak Allah'ını seversen
Ne halin varsa gör. İllalah artık

bitanem-din

umudum-dun

biriciğim-din..

bitirdin bizi aşkım... sen bitirdin bizi.. biz neleri atlattık elele ama sen aşkımıza bize bana ihanet ettin sevdiğim..

yaktın canımı... biliyorum ahın kalmaz... o kıza yazdığın her harf kadar günahım sana yazılsın... mutsuz ol... bana yalvar... benim gibi hissizleş ve don... hatta kafanı parçalarcasına duvarlara vur... ama biliyorum böyle olursan da dayanamam ki ben...

ne oldu ellerimi ısıtırdın avuçlarında... güller alır beklerdin yurt kapılarında o soğukta... ben ağlarsam ağlardın sen gülersen gülerdim ki ben...

ne sundu o kız sana? benden fazla mı mutlu ederdi seni... daha mı sıkı sarılırdı? daha mı iyi ömrüm derdi sana...

belki dayanamaz günlerce,haftalarca özür diler barışmak istersin be sevgili! ama özlem'inim kapısı sana her zaman kapalı unutma!

ya da o kızın kollarına atarsın kendini.. belki o daha iyi bakar sana benden.. daha iyi dinler dertlerini.. 4 yıl 10 ay 16 gün bitanem...

aldığımız nefes bile yanyanaydı çoğu zaman... ellerimiz hep birlikteydi... gözlerimizden anlardık duygularımızı kelimelerimizi...

şimdi hepsi bir hoşçakala bi elvedayay sığdı mı be aşkım...? ben ağlarsam şimdi sen mutlu mu olucaksın.. hani dayanamazdın dudağımın büzülmesine ne oldu? o "abuk-sabuk" filmlere bile ağlayınca hep kızardın gerçek mi diye? gerçekmiş başıma gelince anladım...

ellerimi tutup söz verirdin ya defalarca be ciğersiz o da yalanmış aşkın gibi...

atayım mı bende ki tişörtünü takım elbiseni gömleklerini... ya kokunu... ya resimlerimizi ne yapayım.. yakayım mı.. gülen gözlerimizi ateşe mahkum edeyim mi?

ya yazdığın mektupları ne edeyim a aşkım....

en güzel el yazınla cümlelerini konuşturmuştun...

sana yalvarırım artık yüzünü görmeyeyim...

sesini duymayayım...

canımı yaktın bin misli sende yan...

hayatımdan DEFOL

ve lütfen tükürdüğünü yalama!!!! Düşme gözümden...

Seni Seviyor-DUM!!!

HOŞÇAKAL AŞKIM....

Özlemiş olmam, unutamamış olmam "seni affetmeyeceğim" gerçeğini değiştirmiyor.

Son düzenleme:
senden nefret etmem gerekirken hala seni çok sevdiğim için kendime çok kızıyorum. bu nasıl olabilir? bana tüm bunları yaşatmış bir insanı nasıl hala sevebilirim. aynı zamanda çok özlüyorum. çok özledim. şuan sana sarılmayı herşeyden çok isterdim, sadece görmek bile yeterdi. ama yapamam. artık nolursa olsun aramızda hicbir sey olmıcak. bana yaptığın şeyi affetmemin imkanı yok çünkü. neden bu hale getirdin her şeyi. bu sana baktığım her an aklıma gelicek. aşabileceğim yada unutabileceğim bir şey diil. bu yuzden de asla biz diye bir şey olmıcak. senin yuzunden. umarım çok pişman olursun. ve umarım ben de bu kararlılıkta uzak durmaya devam edebilirim senden. çünkü karşı koymayı bırakıcam diye çok korkuyorum. ya sen pes ediceksin ya ben. ama bu sefer ben etmiycem.

benim tek derdim mutlu büyük bi aile olmaktı
evet büyüdü..
ama hep tek ve bana ait olmak zorunda olan "dertlerim"...

Allah hayirli kapilar acsin, hayirli insanlarla karsilastirsin insallah... ben yazinizi okurken agladim siz bunlari yasarken kimbilir.. Allah yardimciniz olsun hepimizin basina gelen ve gelebilecek birsey bunlar malesef.. biliyorum dile kolay ama uzmeyin lutfen kendinizi

1 haftadır yürüyüşleri ve sporu bıraktım, kendimi tatlıya verdim.. ama hala aynı kilodayım öp beni alnımdan

ha bu arada, bir Ingiltere yolu mu görünüyor bana dersin? Bence görünüyor 3 vakte kadar

Huzurum , AŞK'ımm... Geldik mutlu sona değil mi , rüya değil yaşadığımız... 9. yılımıza girerken biz biliyoruz ne ayrılıklar yaşadığımızı , ne yürek yangınlarımızı dindirdiğimizi...Ama her şeye rağmen oturup gözlerimi kapattığımda SEN vardın orda , ve SEN bana huzur verdin... Şu anda bu cümleleri buraya yazarken bile gülümseyerek yazıyorsam bu SENİN BANA KATTIĞIN AŞKINDAN... SENİ ÇOK SEVİYORUM.. ÇOK ... Bir ömür boyu el ele olmaya son 9 gün kala... Vuslat yakın aşığım

Hayatının geri kalanını biriyle geçirmek istediğin zaman,hayatının geri kalanı bir an önce başlasın istermişsin.
Benimde bizim için hissettiğim tam anlamıyla bu

seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum...
söyleyecek bir sözüm yok...
hoşça kal...

Bu kadar fesatlık bünyeye zarar demedi deme

sabah işe küs olarak başlayıp, 1 saat karşılıklı trip attıktan sonra kıkırdamaya başlayan, akşama kadar birbirimize ne kadar uyumlu bir arkadaş olduğumuzu söyleyip, akşama doğru kavga edip küsen ve sabah yine küs olarak güne başlayan kaç tane arkadaş tanıyorsun garibiz biz garip

buraya kadar gelmişken boş gitmeyeyim bari..

farzediyorum ki sen burayı okuyacaksın;
sen böyle ketum suratlı olduğun sürece seni kardeşin bile sevemiyor.

Neredeyse iki hafta olacak onları göreli.
Alışmak, normal karşılamak istemiyorum ama böyle de hayattan kopmuş gibiyim.
Zamanla alışacağım bu duruma ve hatta bir gün normal karşılayacağım ya işte o günden hem çok korkuyorum hem de böyle yaşamamak için o gün gelsin istiyorum.
Her şeyin ama her şeyin yalan olduğunu, senin aslında hep aynı olduğunu ama benim seni değiştirdiğimi sanıp, sana inanmam ve devam etmem, çaba göstermem deli gibi, ağlamalarım, beni deli etmelerin hepsi bir hiç içinmiş ya bunu kabul edemiyorum.
Sen ki hayatta yaşadığımı sandığım en gerçekçi aşktın, ne büyük yanılmışım yazık bana.
O kıza bile değer veriyorsun, onu o yönde daha iyi tanımaya çalışıp görüşüyorsun onunla peki ya benle?
Benimle neden görüşmek istedin sen amacın neydi?
O faceden de Allah razı olsun tüm gerçekleri gün gibi serdi önüme.
Daha da sana kanarsam yüzyılın salağı derim kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…