Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yağmur yağarken battaniyemizin altında tembellik yapmayı seviyorum...
İşe giderken beni öpmeden dışarı çıkmamanı seviyorum...
Yüzüğünü unuttun diye yarı yoldan dönüp eve gelmeni seviyorum...
Ellerimi avuçlarında ısıtmanı seviyorum...
Evimizdeki huzuru seviyorum...
En önemlisi de ne olursa olsun senin beni sevdiğini biliyorum, şükürler olsun :78:

sana söyleyecek çok sözüm var...
korkma sitem değil...

geçenlerde bir yazı okudum;kader adalet eder diyordu yazar...

aklıma sen geldin...tüylerim ürperdi aniden...

kader adalet eder!...bana yaşattıkların yanına kalmazmış...

ürperdim...gözümden yaşlar aktı...yine sana kıyamadım...

Allaha dua ettim...senin için...kader adalet eder de mahvolursun diye korktum...

haketmediğini bildiğim halde...Allahıma seni affetmesi için dua ettim...

Son düzenleme:
beraber gezdiğimiz yerlerde geziyorum ama .... Aması var işte.

Beraber yediklerimiz şeyleri aldım bi sürü... Ama yiyemiyorum...

o sevgili arkadaşların gidecek ben kalacağım yanında o zaman sorarım sana bu ilgisizliğin hesabını cınımmmmmm... :105:

Son düzenleme:
"Mutluluğu sende bulan senindir, ötesi misafir " ne güzel bi sözdür bu..

O.... bile yapsam açık açık söyleyecek bir insanım.
Ama karşımdaki şerefsiz hem yalan söylüyor kendi, hem bana takmış.
Yaptığım hareketleri üstüne alınmış bana giydiriyor.
Ruh hastası ! Ben sevmediğim adama acımam. Bir şey söylemek istesem söyleyemeyeceğimi mi sanıyorsun ?
Arada insanlar olmasaydı ben senin o 3 sokak ötedeki evini basardım da, sen 2 kat üstünde oturan sevdiğim ve aynı zamanda kankan olan adama dua et.

allah akıl fikir versin dicem ama için okadar kötülükle kaplanmışki akıl fikir sığacak yer kalmamış

Yatağıma yatıp o huzur dolu sesinle çekip yolladığın ses kaydını dinleyerek uykuya dalmak gibisi yok...
Ben de seni çok seviyorum aşk kokulu, huzur sesli sevgilimm.
Sesini nefesinle birlikte ensemde hissederek uyuyacağımız günlere inşallah...

Kendi işine bak, kendi k.çini toplamaya bak, yaziklar olsun ya cidden kiyamadik her defasında Affettik ama
saygıyı kaybettik. Artık cidden sözlerinin ağırlığını sevgim de kaldıramaz.
Pisman degilim diyorsun , olamazsin zaten. O buyuk erdem senin gibi hadsiz bir insanda ne gezecek.
umdumda degilsin diyemiyorun henuz cok yeni, ama and olsun ki zerre iz kalmayacak,
Mevlam yardim etsin bana kolay olmayacak.

faceden kendi paylaştıklarını, yazdıklarını sana itham ederek beğeniyorum, bir de biraz gülüyorum.

alnımın teriyle kazanmıştım ben o parayı. ayakta duramayacak kadar yorulma pahasına sırf kendime telefon alacağım diye didinmiştim.
ne oldu peki, hırsızın teki geldi ve bütün emeğimi 2 dk'da aldı ve gitti.
ağlamaktan helak oldum,biliyorum can daha kıymetli ama neler çektim ben o parayı denkleştirmek için. :26:
Allah'ım sen büyüksün helal para o ilk defa alnımın teriyle para kazandım ben, bütün paramı da telefona verdim çok ağladım affet dünya malı için bu kadar ağlanmaz ama elimde değildi.
sen büyüksün hayırlısıysa o telefon bana geri gelsin değilse giden gitti zaten ama sen içimdeki şu huzursuzluğu gözümün önüne gelen o anı yok et Allah'ım, sen büyüksün senin kudretinden sual olunmaz.

Her gece onu düşünmekten saatim ilerlemez oldu.
Kim sorarsa saat kaç diye
Cevabım hep aynı;
O'na doğru...

kendi ellerinle kapattığın o kapıyı da beraberinde götürür müsün, rica ediyorum.

Eski eşine nispet yapacağım diye boşandığından beri 2 adamla da beraber olunmaz ki arkadaşım
her önüne gelenide seviyorsun maşallah ne sevgi varmış sendede bitmek bilmiyor.

Reikiye uyumlandigimdan beri kimseye beddua etmiyorum. Sadece her gece; benim hakkimda kim kotu dusunuyorsa , kim bana kotu enerji gonderiyorsa ona geri iade olsun diye dua ediyorum. O yuzden dikkatli ol. Soylediklerin ve dusunduklerin kendi canini yakabilir. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…