Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay al artık sitemdeki evide komşu olalım bir tanecik dostum. yarın dönüm noktası..

Son düzenleme:
Gerçi ben yüzüne karşı diyorum ama anlamıyor, anlamak istemiyor.

Azcık da olsa beni önemse ve bana vakit ayır. Benimle ilgilen. Arada güzel söz söyle. Başkalarına verdiğin değerin, önemin onda birini bana versen ne hoş olacak bak.

bilmiyorum, içim bir garip.. sanırım temelli gittin. ne zaman gerçekten geldin ki gidesin. ama garip hissediyorum. sanırım bir daha aramayacaksın.. bu kadar üzüldüğüme değmesini isterdim.. değmedi.. ne diyeyim, ALLAH BÜYÜKTÜR.

yemin ediyorum iki kişi iki koldan beynimi sevdiniz, ne pis muhabbetiniz varmış, hayatımdan bezdim defolun beeeeeeeeeeee

Ekle sen beni ekle
O tren çoktan geçti üzgünüm. Pişman olacağın zaten belliydi. Zamanında olmalıydı her şey.

Dipnot: üzerinize alınmayın özel hayatımla ilgili Bu alt yazıyı geçeyim her zaman en iyisi

ben nasıl bu kadar cesurum diye düşünüyorum.o gücü senden aldığımın farkına varıyorum sonra.

Hala senin nasil boyle bisey yaptgni anlamyorum ya da anlamak istemiyorum.
Ki bu duruma alsmak baya zamanimi alick.
Ama bence ben bu olanlari hc haketmemstm , gerci km hakedr ki.
Umarm suan sectgn hayat wazgectgn hayata degmistr.
Şeni asla affdemem.
Bu kötulgu kndme yapamam.
İlerde kzmz buyudugnde ona nasl cewap wercksn ck merak edyorum.
Anneni aldattm dmk biraz zor oluck senin icn dmh !!!!
Suan 2.5aylk dusunmen icn bya zamanin war.
Ama cok zor blyomusun bazi seyleri kabullenmek
ayni yastga bs koydgn adamin bska kadninin yatagna grmesi
neyse ben unuttm artk seni.
Sen benide kendnide bitrdn.
BENSİZ NİCE MUTLU SENELERE!!!!

Senden nasıl öyle etkilenebilmişim hayret ediyorum. :44:
32 yaşında bir ergendin resmen.
Ya da benim değişkenliğimle alakalı bir şey şimdiki düşüncem. Bilemiyorum.

Seni unuttuuuuuuuum! Belki inanmayacaksın..çünkü sen benim sana ne kadar ''bağlı'' olduğuma emin olduğun için beni 3 ay bekletip Lübnan,Dubai turu attın..Seni hayatımdan attım :) Takıntılarımıda unutuyorum..Artık yeni insanlar yeni yüzler yeni birliktelikler olucak benim için :) Recovery time habiby! :))))))))))

bir yerlerde aklına gelirsem...
özlersen hani...

gözlerimi hatırla...

senin ardından kimseye sevgi dolu bakamadı bu gözler...

seni unutamadığımdan değil...
güven denen o duyguyu çalıp beraberinde götürdüğün için...

keşke yaşattığın bir rüya olsaydı...
uyandığımda yanımda olmasanda yaşattığın acı da yanımda olmazdı...

ne diyeyim...gittin ellere...yüreğimdeki acında gitse...

Birbirimizi görmeyeli gene 2 ay oldu çok özledik birbirimizi eğer her şey yolunda giderse kasımda gelebilirim ama çokta umutlanmak istemiyorum olur ya sorun falan çıkar diye ...
Seni evet çok özledimmm yokluğun her gün daha da artan bir halde ama belli etmiyorum kimseye hiç kimseye sadece kendimle yüzleşiyorum sana sadece özledim diyebiliyorum sana çok ihtiyacım var diyemiyorum sensiz olmuyo artık diyemiyorum sadece çok özlüyorum
öyle ya da böyle 9 ay geçti insan geriye bakınca anlıyo zamanın geçtiğini durduğum yerde sayamıyorum zamanı çünkü özlem hep aynı özlem hep artan bi ivme hep bi haykırış
İlk giderken ne çok ağlamıştım dime o günden bugüne değişen şeyler arasında daha güçlüyüm bazı şeylere daha çok sabrediyorum bazı şeylerin değerini daha iyi anladım sana olan sevgim daha da arttı hele senden seni seviyorum lafını duymak öyle asil öyle özel bi cümle ki benim için kimisine göre sıradan olan seni seviyorum benim için üstüne bir sürü anlamlar yükledi...Ben de Seni seviyorum.
Sağ salim gel askerim bütün askerleri sevdiklerine,ailelerine bağışla Yüce Rabbim

sevdiğim insanlara gözümün önündeki hatalarını göremeyecek kadar çok bağlanıyorum.. sonra o görmediğim hatalara takılıp düşüyorum.. gelip özür diliyorsunuz ve ben her seferinde affediyorum.. içimde oluşan yaralara rağmen.. ama bu sefer çok farklı, ne ekle beni ne de çık yoluma.. o lafı ölsem bile unutmayacağım..benim yokluğum çok çabuk hissedilir, sen de hissedeceksin.. tek diyeceğim, ben bunu haketmedim..

bir yerlerde aklına gelirsem...
özlersen hani...

gözlerimi hatırla...

senin ardından kimseye sevgi dolu bakamadı bu gözler...

seni unutamadığımdan değil...
güven denen o duyguyu çalıp beraberinde götürdüğün için...

keşke yaşattığın bir rüya olsaydı...
uyandığımda yanımda olmasanda yaşattığın acı da yanımda olmazdı...

ne diyeyim...gittin ellere...yüreğimdeki acında gitse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…