Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sesini duymak iyi geldi..umarım şu kalan günleri güzel geçiririz..adam ol canımı sıkma benim vallaha gebertirim ya aaaa :mymeka:

canım benim ben mi bulaştırdım sana hastalığı acabaa fisfisfis
Ben dedim ama yaklaşma bana diye dinleyen kimm
Yarın gelip bakıcam sana merak etme aşk.. opuyorumnanaktan

askerim bugün gene konuşamadık
özledim çook...
her şeyimsin benim, ömrümsün, canımsın...

Yaklaşık 1,5 saat sonra ayrılığımızın 10. ayına girmiş olucaz.
Vaayyy bee nasıl da geçmiş 10 koca ay. Sensiz..Sensiz ama aynı zamanda her an seninle beraber..
Bakalım daha ne kadar sürecek bu sensizlik..

Öff sıkıldım be aşkım ben hâla düzeldin diye umutlanırken yeniden başa döndüğümü görmekten sıklıdım. Küs bakalım nereye kadar. çokta umurumdu.

yaa bak senin şu telefonuna sinir oluyorumklava: hayrıma bi telefon alıcam artık sana alla alla:dilcikar:

Eveettt..Ayrılığımızın 10. ayına girmiş bulunmaktayız.
Hayırlı uğurlu olsun.
Ama ben nedense çook mutluyum şu an.

Tatlım...

Bugün Hıdırellez Kutlaması Yapacağız Bi Kaç Arkadaşla Beraber Sanıyosun Ve Masum Masum Akşamı Bekliyosun..

Ama!!!! :jeyyar:

Senin Doğumgünüsün Var Balım Bugün! Dostlarınla Ve Bizle Beraber...hihoyyyt

Sürprriiiiissssss delikafadulden

Ayyyy ben seni yerimm bebek suratlım benimm.
Düğün videosu da eklermişş..
Belki bir gün sen ve ben de oradaki gibi dans ederiz kim bilir. Gelin ve damat olarak..mafoldumben

Offf ya offff!!!!
İnan çok gerildim sabahtan beri...

çok sayın kendini bi bok zanneden yönetici bozuntusu varını yogunu satıp savıp bi ev sahibi olmuş olabilmem bütün apt sahibi oldugunu gerektirmez .senin inadına bebek bezlerini poşetlemeden çöpe atacam görürsün gününü gerizekalı şey.lan köyden kaçıp ilçenin en sakin yerinden kiraya çıktık başımıza musallat oldu mnyak herif aynı kattayız diye herşeye o koca burnunu sokma ..ama aklımı seveyim az daha satın akıp çıkıyoduk iyiki kiraya çıkıp deniyelim bi dedik allahım sana binlerce şükür ya satın alsaydık...uyyy titredim birden ..

Seni düşünende kabahat.. Bak kaç günün kaldı ne işi şimdi?
Patron benden önemli mi
Çok arıycaksın bu günlerini düşünmüyo musun anlamıyorum ki
of aşkım yaa sinir klava:

haksızlık mı ediyorum sana acaba?

ama napim çok seviyorum çok kıskanıyorum...

Aahhhh benim tatli schneggem ben seni niye bu kadar cooook seviyorummm:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…