Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gelme üstüme valla cok sinirliyim agzımdan ne cıkar bilemem
aşkım yaaaa ben bu kilolarımı napıcammm
karnım cok şiş cokkkkkkkmafoldumbenmafoldumben
ağlamamak için kendimi zor tutuyorummmmmmmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hele bugün gelme yanıma neler yapıcağımı tahmin bile edemezsin...
kırmış olabilirim seni ama zamnında bende kırılmıştım geliceksin tıpış tıpışşşboshayallersmile

Başka bir adresten gizlice eklemiştim seni. Şimdi oradasın. Orada.. Titriyorum yine. Aylar sonra girip baktım.
Çoookkk seviyorum seniii.. Çooookkkkk.

Allah'ım nolur yardım et bana. Nasıl bir acı bu böyle.

aşkımm güzel gözlümm bu yaptıgın hiç yakışmadı sana .. beni bırakıp gidiceğini düşündükçe ölüyorum sanki.. beni sensiz bırakma nolur .. gitme biliyorum gidiceksin ve herşey biticek biz diye bişey kalmıcak artık.. biz böyle olmamalıydık yaşadıgımz güzel anılar verdiğimz sözler hepsini nasıl bi kenara atıyosun anlamıyorum hiç mi sevmedin beni.. dicem ama sevdiğinide biliyorum.. ama sanırm benim kadar sevmiyosun. gittiğin yere yüreğinde benide götür olurmu.. ve benim için geri dön.. bi ümit beklicem seni sevgilim..sni çok seviyorum

bitanesi akşam ki yolladığın parça harikaydı ve sende şunu hep bilki sende benim EN ÖZELıMSıN sevdiğim

Bugün gel bi bakiim yine o havanla da bi göriim seni.kaydirigubbakcemile3

kıyamam sana ya dayanamadın geldin kuzuna demi çok tatlısın ya başımın tatlı belası seniii

bana acı çektirmek için mi yapıyosun?yanılıyosun..seni başkalarıyla görmeye alıştım.
sen de birini çok sev ama sevilmeee

kalbim ruhum herşeyim zonguldakta
yavrum gülyüzlüm selvi boylum kardeşimsenağlama
bugün doğum günün ne arayabiliyorum ne de yanında olabiliyorum
doğum günün kutlu olsun nurum bitanem
Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin sana
Mevlam dert keder vermesin ve tez vakitte seni bize kavuştursun
askerlik ne zor değil mi
istediğin an sesini duyamamak ne acı
gülyüzlüm sanmaki rahatız sensiz sanmaki yiyip içiyoruz gülüyoruz
hele şu son şehit haberlerinden sonra yüreğim kor oluyor kuzum
terör karadenize sıçradı dedi haberler dün
ben öldüm kardeşim sanki içim eziliyor boğazıma bişeyler düğümleniyor konuşamıyorum
ağlamak da istemiyorum
sonuçta vatan borcu lakin ne zor şey terör varken asker beklemek
ablammmm yavrumm Allah'ıma emanetsin yavrum melekler yoldaşın olsun hem senin hem tüm askerlerimizin
bitabnem iyi ki varsın iyi ki senin gibi bi kardeşe sahibim merhametli kuzum benim
ablasının can yoldaşı dert ortağı sana bişey olmasın ne olur olmasın olmasın senağlamasenağlamasenağlama

ayy çok sevindim buna aşkımyaa :asigim:
vallahi uzun zamandır hiç bu kadar iyi hissetmemiştim
iple çekiyorummm :kedi: opuyorumnanaktan

Sesini bile nadir kere duyduğum,bakmaya kıyamadığım Güzel gülüşlümmmmmmmm =)) Ne olur aynı şeyleri düşünüyor ol..Dileklerim,dualarım seninle ..Sanırım sana aşığım =)

Ya ben her zaman hasta olıyım sesim kısılsın
Of canım ya nasıl gözlerin doldu bana bakarken
Beni hiç bu kadar şımartmamıştınn
Ölürüm ben sana bitanemm:asigim:

kizlarin sana sulandiklari ana sahit olmaktan biktim usandim artik.... ama bu isin sonu yok böyle sürer gider.. of umutsuzluga düsürdün yine beni ... yine hersey karmancorman darmadaginik

deli gibi seviyorum seni askerim...
geleceğimde sen ol hep, bir tek sen...
Rabbim ayrılık vermesin bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…