Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzucuumm
Anneler gününe çok az kaldı gizleyemiyorsun bişi aldın ama neee
Meraktan ölücem vallahii..
Söylesen ne olur sanki:sinifsinif:

bana birbirimizi heran kaybedecekmiş gibi sevelim diyorsun ama sen öyle davranmıyorsun bazen susmakta haklısın ama aslında bu sessizliğin beni yoruyor neden böyle davranıyorsun ben yapamam sevgimi sevincimi üzüntümü belli edemem işte böyleyim diyorsun ben ne için varım o zaman hayatında bir süsmüyüm bir biblo sadece seyrediyorsun icraat yok

çok seviyorum bu şarkıyı

Sana güneş hep arkandan vurmuş
gölgen hep önde
geceler zaten kara
yüzünü görmek güneşe bakmak gibi zaten
ne zaman istesem sen yakıyorsun

Elim hep dudağında durmuş
sessiz bir ifade
geceler hep suskun
aynaya bakmak gibi senle konuşmak
ne zaman dinlesem sen susuyorsun
ne zaman dinlesem sen susuyorsun

Yastığımda kalmış yüzün
biraz ayrılık biraz hüzün
say ne kadar zaman oldu
dokun ellerim mi kör oldu
bak bulamadım başka bir ten
gözlerin yakar mı yeniden
herkesi unutur da yüreğim
seni saklar birtanem.. :kedi: opuyorumnanaktan

herseyı kırıp dokmek ıstıyom senden nefret ettımı yuzune vurmak ıstıyom yeter gorunme gozume demek ıstıyom ama ıcım bı okadarda ozluyo senı ..

eger ıcıne cay kasıgı koyarsan kırılmaz..catlamaz napmamız gerektını bıle bıle nıye boş bardag sıcak ve soguk su koyalım kı?..

doğru bildiğinden şaşmak işte bu olay adıda herkezce bilinen AŞK..
Şeniz

sen olmayacaksan doğum günümde istemıyorum sonra doğayım ben:)

canım kocacıgım seni herseyden çok ama çok seviyorum iyiki tanımışım seni ve iyiki ben seninimmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz

yaşıtlarım,arkadaşlarım bir bir sözlenip evleniyo..biz hala okul bitçek mi acaba derdindeyiz..o günleri biz de yaşayabilecek miyiz dersin?
resmen içim bi garip oluyo öyle söz nişan vs duyduğumda..sanki biz hiç bi zaman bunları yaşayamayacakmışız hep sevgili olarak kalacakmışız gibi hissediyorum

Senden sonra yaşadım mı bilemedim

Tanrıdan tek dileğim beni sensiz bıraksın

Anlamadım ne istedin bilemedim

Gözündeki yaşlarla ellerin bensiz kalsın

Sen aşk nedir bilir misin sevgilim bu güne nasıl geldik

Elimizdeki güzel sevginin kıymetini bilemedik

Nice mutlu yıllara doğum günün hatrına

Unutmak zor olsada arama bundan sonra

bu yoktu adamım sözlerimizde planımızda:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cok tşk ederim... mafoldumben

SEN; hayatta, her konuda sonuna kadar güvendiğim tek erkeksin.
bunu şu an bilmiyosun...itiraf edesim var ama korkuyorum...
böylesine güvenirken güvenimin boşa çıkmasından, hayal kırıklığı yaşamaktan, gene bir erkek tarafından incinmekten korkuyorum...
ama senle her şey çok farklı çok. seviyorum, sabrediyorum, bekliyorum seni askerim.

canım biricik kocişimmm senden bebişim olsun istiyorummm.....:kedi: :Saruboceq: :ecrin_bebek: Şeniz

yahu senede bır doguyosun zaten tadını cıkart bırak gelmesın olmaın yanında o ..
kımse ıcın dogucan gunden vazgecme kımse okadar degerlı degıldır..
aşk ınkar edıyom var bılıyom ama ıcınde kalsın bırak konusdukca senı acıtır cunku kapamak lazım bazen ustunu..

Sesini Her Duyduğumda... Yüzünü Her Gördüğümde Ilık Ilık Akıyosun İçime..

Yıllardır Hemde :asigim:

Pis yalancıı.. Yazık ki senin gibi bir dengesiz oduna aşık olup boş yere acılar çekmişim. Yazık oldu son 3 yılıma. Ama artık bitti. Allah'ın cezası senii..

Hayatim aslinda hala susma hakkimi kullaniyorum..tek farkla..sorarim sana hangimiz geriye ne kadar omrumuzun kaldigini biliyoruz? Neyi bekliyoruz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…