Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2013 kötü başladın kötü bitiyosun ! bit git artık benden daha fazla şeyler alıp götürmeee
sevgili patronum ! abi dedik ailemizin içine girdik.. işi bıraktım diye atıp tutma yeter !
sevgili eski sözlüm ! pes et saçmalıklarını kes beni daha fazla hayattan soğutma !!!
sevgili anne babacım ! 23 yaşındayım bunun farkına varın bana ona göre davranın !
ve sevgili kız arkadaşlarım ! 500 kere dedim kpss hazırlanıyorum bunu bile bile dk başı arayıp kahveleri yap sana geliyoruz da nedir ya !
birazık düşünce birazcıkkkkk !

Seni çok özldim artıııık
şimdi sınav telaşı başlıyooorr zaman nasıl geçer anlamam iki hfta sonra yarıyıl tatili falan filan hesapladım da dönüşte 60 günümüz kalıyo taam 17 şubatta şafak 60 tokat ikimizi ayıran şehir lanet mi etsem şükür mü desem bilemiyorum aşkk seni çok seviyorum

Üstteki üye tokat deyince aklıma başka şeyler düştü ..
Hiç gitmediğim halde benim için anlamı olan şehirler varr sırf senin adın geçti sırf sen gittiğin diye sevdiğimm ..
Antalya , Tekirdağ , Tokat , Bandırma .. Hiç gitmediğim halde adı geçtiğinde hatırlayacağım şeyler olan yerler ..
Seni çok özledimm .. Seninle her şeyi özledim sevgilim .. Konuşmayı sohbet etmeyi mesajlaşmayı el ele gezmeyi sana sarılmayı gözlerine bakmayı yüzüne okşamayı seni öpmeyi gözlerina bakmayı herşeyi özledim sevgilim ...
Nasıl geçecek zaman bilmiyorumm 205 gün sonra bitecek bu işkence ama umarım 32 gün sonra yüzünü görebilirim ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana dedim ki, boşuna bekleme. Ben o derse gireceğim dedim.
sen naptin oooffff yaaa deyip gittin ama geri döndün ben bişey demeden.
sonra noldu tribin, azarim hakaretin alasini gene ben yedim.
şimdi sen de Özür bekle tamam mi akillim?
Sana cidden acıyorum. Seni yetiştiren ana babada suç eminim. Psikopat ya.
sen cidden kafayi yiyorsun bunun farkında değilsin.

ulan ciğeri iki paralık herif canın mı sıkıldı yine? bitti o dönem bitti. o devir kapandı yavrum. def-ol. haydi bakalım.

Hayatta sevmem dedin ya, bunun bir de öte dünyası var
umutlaniyor işte insan....

Seni saklayacağım inan
Yazdıklarımda, çizdiklerimde,
Şarkılarımda, sözlerimde.

Sen kalacaksın kimse bilmeyecek
Ve kimseler görmeyecek seni,
Yaşayacaksın gözlerimde.

204 ... ( 31 )

İkimiziçin tuttuğum güzel dileğim bir an önce gerçekleşsin aşkım artık beklemekten sıkıldım

Tek kelime çıkmadan ağzımdan durmaksızın senden bahsetmek, meğer ne büyük anlatıymış. Kimse anlamayınca anladım

artık yanlış(!) anlıcam valla

Son düzenleme:
Mesajını bekledim; geldikten sonra ise okumadım.
Şu anda keyfini çıkarabilecek halde değilmişim gibi geliyor.
Zamanı değilmiş gibi.

Ne kadar dayanmaya çalışsam da sürekli aklımdasın sevgilimm .. Herşey seni hatırlatıyor bana .. Her an yaşadıklarımız geliyor ..
Nereye gitsem seninle orda birşey yapmmış oluyoruz .. Nereye baksam o karede seninle orda bulunmuş oluyorumm ..
Biraz hava alayım diyorumm .. Güneş görsün yüzüm diyorum .. Gece biraz yıldızları seyredeyim diyorum .. Ama içim sıkılıyor işte ..
Her yer sen her şey sen .. Güneşim sensin havam sen yıldızım senn suyum sen aşım senn .. Gönlüm senn aklım senn yüreğim senn ruhum sen .. Ben seni çok özledim çok aşırı özledim ne yapacağımı şaşırdım artık nereye gideceğimi hangi yöne bakacağımı .. dayanamıyorum .. ne kadar dayanmaya çalışsam da çok acı çekiyorum dayanamıyorum işte yaşayamıyorum sensiz dayanamıyorum .. Gel artık sevgilim gell .. bırakma beni muhtaçç çaresiz ızdırap gecelere .. Ezik ezikk tşörtünü koklayıp ağlarak uyumaktan bıktım artık .. Fotoğraflarını blgisayarımdan okşamaktan .. Telefonumdan öpmekten bıktım inan .. Gözlerine bakmak istiyorum .. Ellerini tutup bizim yerde sonsuz deniz manzarası eşliğinde yürümek yeniden .. Çok mu sevgilim .. Çok mu şey istiyorum .. Yalnızca dünyanın en huzur bulduğum köşesine omzuna yaslayıp başımı kalp atışlarını dinlemek istiyorum gözlerim kapalı .. Nefesini çekmek istiyorum içime yeniden .. Yeniden bakmak istiyorum gözlerine hayran hayran .. Çıkıp gelsenn yine gelsenn .. Çok özledim inann çok özledim senii .. Seninle her şeyi çok özledim ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç tanımadığı biri girer bazen insanın hayatına ..
Zaman geçtikçe ömrün olur canın olur kanın olur herşeyin olur o biri ..
O ağlar sen de ağlarsın o güler sen de gülersin ..
O acı çeker sen de çekersin ..
Ve hatalarının bedelini kendi hatanmış gibi sen de onunla ödersin ..
Sevdadır bunun adı .. Önce hiç tanımazsın umursamazsın ..
Ama sonra dünyayı karşına alır vazgeçmezsin ..
Nasıl bir engel çıkarsa çıksın karşına asla bırakmaz beklersin ..

Benim hayatıma giren o 'biri' sendin .. Şimdi ise hayatımsın .. Ömrümsün .. Canımsın .. Ve ben sensiz yaşayamıyorum ..nefes alamıyorum .. mutlu olamıyorum .. seni çok özlüyorum ..

ulaşmak isteyen ulaşır, sesimi çıkarmıyorum, bekleyip görcem.

yilin son gunleri seninle senin yaninda gecirmek varken off moralim cok bozuk ben seni teselli etmem gerekirken sen beni teselli ediyorsun askim ama ne yapayim gercekten iyi degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…